![]() |
To nisu iste kamere, bar koliko ja vidim. Kamera koju je Neo naveo snima u HD-u, dok ova tvoja snima u DVD rezoluciji (720x480p).
|
Pogledaj video pa mi reci da je to 1280 x 720 nekako nebih rekao, više mi liči na tih 720×480.
Ma nije ni bitno jer je to svejedno previše love za tu kameru koja prilikom malo jače trešnje pokazuje sve svoje mane ;) Za vožnju po ravnom je super. |
Cini mi se da je ta rezolucija, samo je steta sto je leca okrenuta naopacke pa snima dosta u visinu umjesto u sirinu. Naravno, to se da rijesit da se zarotira kamera.
A sto se tice love, jbg, kolko para toliko muzike. Btw, kako si ti, jesu prosle ozljede? |
Zbog zuba vremena i gotovo svakodnevnog korištenja, otišla mi je ona guma na mjenjaču. Na slici se vidi na što mislim:
http://www.pohrani.com/f/V/12l/2t07s0bF/shifter.jpg Trenutno sam omotao trakom da koliko toliko mogu mijenjati brzine. Da li ima za nabaviti negdje samo ta guma za mjenjač (jesu uopće to standardne mjere ?) ili će trebati uzeti cijeli novi mjenjač ? Možda neko treće rješenje ? |
Baš je fora kamerica, pare su mizerne. Dalo bi se s tim svašta snimit, if you know what I'm saying.
Strašno kam to ide, kamerica ima i punjač za baterije, sličke od 5mp opali, ma milina. Want! Nego već je četvrtak i već sam u mislima na Sljemenu za vikend. Samo kojim putem dolje? Btw štrudla u Grafičaru je X puta bolja nego u Lugarnici. @ Oneill - ne izgleda mi tvoj šifter kao neki standardni, a realno osim ako je neki baš SRAM-ov twistshifter teško da ćeš naći rezervni dio. Uzmi neki komad gume, ili stare zračnice, namotaj oko tog i stegni vezicom / lajsnom. |
Ja cu na Sljeme tek u nedjelju, u subotu ne mogu.
A dole bi mozda isao onu 69-71 i te fore. Nesto novo da vidimo. ...ili recimo ponovio onu 23.-ojku preko potoka :) |
Citiraj:
Pozdrav svima s Brača, treba ovamo doć s bajkom, pa niz Vidovu goru, kome gaće..kome opanci :D |
Citiraj:
http://www.chucklohr.com/808/ Ima ih samo 16 verzija :D, ali dobro je to kaj su ih sve obradili pa se može vidjeti razlike! Dakle ova njegova je vrlo vjerojatno jedna od ovih skuplji (boljih) kamera! Btw, ja sam skoro pa skroz zacijelio, jedino mislim da ovaj tjedan nejdem na vožnje, ali slijedeći bi mogao polako krenuti sa skidanjem masnih naslaga kojih se nakupilo i previše! Vidimo se uskoro, nadam se :chears: PS evo i video usporedbe http://www.youtube.com/watch?v=sSg-8ktRq4U |
Ja sam isto u nedjelju gore jer imam rostilj u subotu.
Cuki odvedem te ja na 69-71 :D |
Citiraj:
Nebi bilo lose nabavit jednu za zajebanciju, tek toliko kad se po danu vozimo da nes i ja posnimim :) Ajde ajde, vrijeme ti je da se provozas ;) Citiraj:
Salu na stranu, moze ;) |
Mislim da cu frendu pokazivati te staze, mozda vec ovaj vikend, pa bi se lako moglo dogoditi da jedan dan idemo na 23ojku, a drugi na 69-71.
Lako se dogovorimo, meni se isto nekak neda voziti standardne rute, znam ih napamet. |
Mogli bi uzeti lopatu i grablje pa malo stazu 71 srediti :)
Zapravo napraviti opce neku stazu :D |
Bio maloprije do Lidla da vidim tu kacigu uživo.. Šteta što nemaju bijele a da je veličina L/XL, jer je veća refleksija Sunca..
Za sad ju nisam kupio, možda popodne odem pa ću pitat prodavače ako imaju u skladištu bijelu te veličine.. Slika |
Citiraj:
Jedino ako stane u torbu. Bas mi se i ne nose grablje od 2m gore :D Ili,... ili, pustimo tebe prvog i ti se fino zdriftas sa zadnjom i to rijesis i eto nam staze :roller: |
Citiraj:
Kut je takav jer je namjerno bila tako montirana... @2die4 kamerica nije bila dovoljno jako pričvršćena za ramu, tek zaljepljena na čičak koji sam dobio s njom, možeš mislit kako to drži. Zapravo bi je trebalo uhvatit još nečim, npr. špigetom (ne znam kako vi to zovete, vezica? :D ). Ostalo ste sami shvatili vidim... @murina pazi da te pandurija ne zatvori u kuću, šta je ovo došlo :( http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/p...rankamena.html |
Ak bude neko išel do zlovenije skoro, do bajkmanije, nek me obavijesti molio bih, trebam kupit gumice :)
Unaprijed zahvaljujem |
Imas ih na svakom kiosku :D
Takodjer molim obavjest, trebam kupiti pogon :) |
ja bum išao do aleša čim mi pošalje mail da mu je stigao moj volan...
trebao je već odavno, al naravno da negdje zapne... trebalo bi biti sutra ili sljedeći tjedan. btw. kanim skrenuti u lidl također, možda ima još stalaka |
Mogu ja nekom pare uvalit kad idete u sloveniju, trebam brtve za shock?
|
Landing a Double Backflip - Paul Basagoitia 2012
|
@šoši
Jesi dogovorio sve sa alešom? Jer ako jesi, mogu ti ja to dopeljat, al sljedeći tjedan otprilike u srijedu. |
Danas sam, bas bio raspolozen za voznju, pa sam za zagrijavanje skinuo Strmopec (doslovce sam se prosetao po svim detaljim i gor i dol), nekako se nisam umorio pa sam potegnuo cestom do prvog zavoja uz Adolfovac pa na Leustek - Tigrovo Oko- preko mosta na 16icu prema Hunjki - spoj na 18 - 20tka.
Posto sam se ganjao kao da me sam vrag goni, stradale su 3 zbice a kotac plese u preko nekoliko ritmova - nadam se da ce se dati sloziti za vikend...Ico ce biti odusevljen :D |
Nik autom smo frend i ja prošli pored tebe :)
Remedy i coilair su bili iza na nosaču, fiat uno :) |
Znas sto, skuzio sam bajk i jos si mislim jel to tvoj ili nije, ali nisam bio siguran jer se nisam stigao zagledati kad ste me brzo prosli.
Imace danas prava pustos na Sljemenu. |
Nik ti si divljak :D Kad će narudžba doć , bankrotirat ćeš kolko ti žbice često pucaju :D
|
Ovo mi je zadnja narudzba iz Bajkmanije, sutra mailam Sasi da salje paket bez pakni...mislim ono, napravio sam narudzbu 13.4. imaju sve s popisa osim obruca koji se cekaju mislim 5 dana, u medjuvremena ovaj drug lik proda narucene pakne pa sad cekamo pakne dodatnih 4 dana...jeee samo sto je tih 5+4=9 dana a do sada je proslo 20 dana.
...ajd do 14 dana bi se strpio i ne bi im uzeo za zlo, ali ovo je sad vec poslovnost malo jaca. Da sam sam u narudzbi da vidis kak bi im sad otkazao i otisao kod Alesa. |
ma polako..mozes ti izdrzat bez bajka:)
napokon sam danas iso do marko projekta i nemaju gume koje imaju na stranici tak da nisam nis kupio:( ima tko za prodat neke gume za cestu ali oko 1.2,1.3 velicine? |
Citiraj:
|
|
Sve je to divno/krasno ali ak nekaj krene po zlu, bilo kaj....prvo drvo je tvoje, bužir s uljem nutra je zakon :)
|
Vec je bilo govora o tome. Nepotrebno kompliciranje s dodatnom tezinom i cijenom. Samo vise stvari koje se mogu pokvariti. Za ovakav bic na kakav je stavio, super, moze.
Za nas kaj se po sumama vozimo, cist sumnjam da ce ikad zaziviti |
|
Citiraj:
Shimano već naveliko dere s Di2 sustavom šaltanja brzina na baterije. Neće proć dugo prije nego uvedu i kočnice na tu foru. |
Citiraj:
|
Kad cemo na nocnu ;)
Isprobao sam je u hodniku zgrade i zadovoljen sam, a kad padne noc susjdima bum po prozorima svjetlio. http://www.pohrani.com/f/z/9r/3Cb9IaI3/imag0089.jpg |
Opa, još jedan za noćnu :)
Sljedeći tjedan bi mogli. Utorak ili srijeda, da se presjeće vrijeme između 2 vikenda :) |
Jbte svi cemo imati i iste lampe :D
Jos malo pa cemo svi voziti i iste bicikle. |
+1 za noćnu :)
|
ovo sa wireless kočnicama će naravno zaživjet... samo da se ove velike kompanije prime posla.
|
Neka zaživi, pa će prvi kupci odživjet svoje :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |