![]() |
Momo jebemu pa barem napiši šta je iza linka da se ne trudim ni otvarati 😂😂
Za ostale ...Predator... |
Nesto ti blokira Youtube prozor jer meni je automatski video s naslovom vidljiv u postu.
|
Citiraj:
|
Imam dojam da ce biti "pogledaj i zaboravi da je postojao".
|
Citiraj:
ovo bas izgleda dobro, samo da ne ubace Ironmana unutra da spasi dan :D |
Citiraj:
ko većina današnjih filmova veselim se :D |
Previše pucanja, metaka i ostalih stvari.
Predator je grabežljivac. Šuma, stealth, jedan po jedan padaju pod njegovim "noževima"... Ovo mi je meh... |
Citiraj:
Indeed |
Citiraj:
|
Pogledao ovaj Black panter, wtf sam ja to gledo? Ovo je u rangu spajdermena, sam što nije ni teen kategorija već kids.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sama činjenica da će se Predator boriti prsa u prsa s glavnim likom = :suicide:
Rađe gledam sunđer boba :D |
Citiraj:
Bolje usrani foršpajz pa super film nego obrnuto... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Inače Black Panther mi nije uopće negledljiv. Čak suprotno. OK. filmić
|
ne, moram vam dat ovaj link na uvid... drive hard
daklem igrom slučaja (čitaj insomnije) sam se probudio u po noći i reko ajde šta ima na telci i kao neki film baš počeo pa ajde, možda je tako dosadan da me uspava ponovo. 0... NULA... nedostatak djeljivih brojeva... ni negativno ni pozitivno nego NU LA! i sa time završavamo recenziju :D p.s. nisam mogao ni zaspat gledavši u taj trainwreck |
Sljedeći put si pucaj u stopalo lakše ćeš zaspat :D
|
pa vjeruj mi da bi nakon viđenog :D
|
Čim vidim vrhunskog Johna Cusacka mi se sere :D
EDIT: Pogledao Ready Player One - tko voli gaming i takvu tematiku, dobar mu bude. Meni je solidan. Možda malo previše za klince, ali zabavan. Neka sedmica od mene. |
ma njega su pare sjebale pa je pristao glumiti u svim sranjima svijeta, a zapravo nije loš glumac i početni radovi su mi super.
|
Jedino što mu priznam Being John Malkovich, ima dobrih filmova svakako, meni lik sam po sebi ne odgovara, bez obzira kakav je glumac.
|
John Cusack je isto ko Nicolas Cage super glumac s mnoštvom loših filmova, ali za razliku od Cagea, u Cusackovom slučaju nisu presudili (isključivo) novci. Čovjek je sam sebi najveći neprijatelj, tak da su i uloge koje je prihvaćal išle rukom pod ruku s njegovim pizdarijama ispred i iza kamere. Možda i on jednog dana proglasi bankrot, nakon što presuši i posljednji izvor, ali zasad još uvijek dobro stoji, a i za razliku do Cagea bavi se sa svim i svačim, pa ne ovisi samo o prihodu od glume. Nažalost, pogubil se negdje između odličnih Con Air, High Fidelity, Runaway Jury, te 2012, Hot Tub Time Machine, The Raven i sličnih bedastoća.
|
high fidelity je lektira svakako.
|
Od svih njegovih boljih filmova, taj mi je najdraži, a i šašavi Jack Black je odličan u tom izdanju.:)
|
Jack Black i njegov lik su mi najdraži u filmu The Jackal sa Willisom i Gereom. :D
Sent from Usreo Mobara |
Jack Black i riječ "najdraži" ne mogu ići u istu rečenicu.
|
Bottas, pogledaj taj film pa ćeš znati o čemu pričam :D :D :D
Sent from Usreo Mobara |
ha ha. ja se sjecam. "grozna" scena ha ha.
meni je on isto masu puta iritantan, al tu i tamo mi je smjesan |
niste vi pravog jack blacka upoznali ako niste pogledali nacho libre :D
most epic scena - https://www.youtube.com/watch?v=AMQgbNK7fGs |
Citiraj:
|
|
malek je freddie mercury
|
Pogledan Deadpool 2 na pretpremjeri veceras. Kome se svidio prvi dio, bude i ovaj. Ima dobrih fora i nekih ne toliko dobrih.
|
pogledao butlera 3. put... dobro parče kinematografije i povijesti.
makar mrzim whitakera. |
Jučer je negdje bio na TV-u, ne?
@mamutarka Od prvog dana čekam taj film. Ovaj je pljunuti Freddy. Dobro bude to. Ako netko voli muzičku tematiku, preporučam: Whiplash Ray Walk the line Straight Outta Compton All Eyez on Me 8 mile O Brother, Where Art Thou? Danny Collins I'm Not There. The Bodyguard Billy Elliot La Bamba La La Land |
Mogao bi on pobrat oskara za tu ulogu.
|
Citiraj:
|
Nisam gledao.
Pogledam pa javim. |
pogledao sve te glazbene, ali htio bih još jednom dylana međutim nema ga u "videoteci".
EDIT: nisi gledao sugar man? 4 puta u mjesec dana. svaki puta meltdown. u autu uvijek negdje na sticku ako mi dopizdi radio. najbolja muzička priča ikada. nakon prvog gledanja poslušaš cold fact i reality i onda ponovno film ... jaooooo |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:28. |