![]() |
Citiraj:
|
Jel to na Držićevoj?
Mislim da sam sreo danas taj kamion nakon udesa. :D |
Yup! Drziceva / Subiceva X Branimirova.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače sam stazu vidio na nekom kišnom videu s motorima - bolesno. Pogledao sam i ovog tvog Dunlopa.. :care: Inače nisam neki veliki fan moto sportova, ali ovo mi je ok za pogledat. |
Citiraj:
|
Ja sam ciljao na staru Karlovačku. 3 kamere od Zg do Draganića...
|
To je standard na toj cesti.. Ak sam negdje placal kazne, tam sam..
|
Citiraj:
|
To je i gazdarica restorana rekla. :D
|
Nije to njoj prvi put bit ce hehe
|
ljudi ovaj rainexpert 3 se troši ko putar :eek: evo sad im ide drugo ljeto a izgledaju ko da im je četvrto,a nit vozim ludo,niti mnogo..
|
Koliko kilometara si napravio?
|
teško mi je reci sad napamet,kad imam i zimski set,imam ih godinu i 2mj,a nekih 15k max
|
Citiraj:
|
mislim da nakon 2 ljeta lagane vožnje mogu polako u penziju..
|
Citiraj:
|
Astru g, 74kw
|
Da si pošteno gazio i Hrvatska bi išla u drugi krug ;)
Ipak je dobra guma, niža cijena i dugotrajnost ne ide zajedno. Bolje da drži nego štediti na duge staze. Evo, za par dana ako uspijem dobiti viška vremena i uzimam Dunlop Sport Maxx RT. Nakon tolike kiše, Michelin Energy Saver šlajdra u prazno iz prve. |
Moje rainsport 3, umjerene do agresivne vožnje, napravio sam na njima cca 8k km i fali im oko 1mm profila(mjerio sam kad su bile nove zapakirane za usporedbu).
Jedino imam zamjerku kaj je jedna guma defektna, pa auto trese na kakvih 130+. No to je uglavnom krivica idiota vulkanizera koji to nije primjetio ni nakon 2 balansiranja, da sam odmah znao da je tvornička greška vjerojatno bi dobio novu u zamjenu. |
jasno,bolje da je jako dobra 2god neko prosjecna 5 god..možda vozim žešće nego mislim :D
|
Ako su montirane u Vulkalu i nisu ni znali balansirati treći put.
Otišao u Autolab i preporod. Nisu ni tresle niti bučile na 160. Glede defektnosti, meni su hladno odbili reklamaciju jer sam udario u rinzol, a na felgama ni traga oštećenja. Bije su nove 2mj. |
moram primjetiti da mi je nvoa panamera baš fina skroz, rijetko koji porše mi se baš sviđa
|
Citiraj:
|
Kad bolje pogledam, izgleda da ide u visoku klasu sa BMW i Mercedesom
|
Što je tu različito od stare? Skupa s Cayenneom, nešto što po meni nikad nije trebalo izaći iz Porsche tvornice.
|
https://cnet1.cbsistatic.com/hub/i/r...panamera-3.jpg https://upload.wikimedia.org/wikiped..._rear_view.jpg
razlike su očigledne, pogotovo na guzici, više je kao audijev A7 sada, CLS kod mercedesa |
Ipak mislim da ova cilja na mlađu generaciju. Teško da probiju višu iskusnu klasu.
|
nova je poprilicno dobra, iskreno nisam ocekivao tako dobar posao, vise sam ocekivao prolazak "na ime" nego na dizajn, ali ukomponirali su sedana u sportski coupe stvarno 9/10...naravno 10/10 je i dalje CLS kojemu nema nicega blizu
|
Ekipo, zeza me mjenjač na miati....jednostavno se svako jutro teško ubacuje u bilo koju brzinu, nakon par puta sve bude ok i onda sljedece jutro opet isto...ulje sam mijenjao prošle godine...S obzirom da su Tureki u gužvi jel mi možete preporučiti nekoga ko može odmah na licu mjesta pogledati o čemu je riječ?
|
Jesu na njoj sajle ili poluge na ručici mjenjača?
|
hmm..nisam siguran...s obzirom da je 2001 godište mislim da su sajle....
|
|
Imate li neki salon rabljenih auta iz RH za preporuciti, a da je moguc i izvoz vozila?
Kontam izvest auto van EU i napravit povrat poreza, ali ne znam ima li neka pouzdana firma? |
Citiraj:
https://s31.postimg.org/kte2rnqpz/IMG_8875_resize.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imam iskustva s oba i mogu ti reci da CLS nije ista klasa s Panamerom po nicemu. Jednostavno je dobru klasu ispod. Isto kao i A7. Panamera je klasa za sebe - luksuzna je kao S klasa, ali za voznju daleko daleko bolja. I nije mi jasno zbog cega reviewi po auto portalima guraju CLS i A7 u istu recenicu s Panamerom. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Govorim o dizajnu :D
syss ce poludit :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:02. |