![]() |
Budem mu ja prodo svog Endura kada skuzim da mi je 160 hoda previse :D
@destro nisam niti skuzio da si uzo Hope kocnice :D bas lijepo zgledaju, sam kaj su mi malo tu much kromirane |
Ma kakav krom, čisti RAW izgled CNC aluminija ;)
|
Citiraj:
I jos malo o FR-u. Sve je to fora, al nije ni upola fora koliko istjerat bajk uz brdo i vozit se po kojekakvim planinama, neprohodnim stazama :) Citiraj:
|
Koje je to pimpanje bajka, pa tog nema nigdje.
Jos ti fale samo Hope pro nabe u toj plavoj nijansi i mozes slobodno na izlozbu. Inace u DSG-u imaju Voodoo okvir u toj nekakvoj metalik plavoj boji, i mogu vam reci da izgleda opako - vidjeh u zivo. Bling-bling za pod bor. |
Super su to kočnice, nakon ovog nema nazad, jedino Hope s 4 klipa, probao si i Code i XT.
Ak nećeš bit zadovoljan jebiga. Ostavi se bajka i odi u MX. Ekipa se raspištoljima dijelovima i bajkovima na najjače :D |
mislim da si prvo ti krenuo sa novim bajkom, a onda su te ostali sam sljedili :)
Sljedece godine moramo osnovat MTB klub "Na najjače" :D |
Citiraj:
:D:D :beer::beer: |
Citiraj:
|
Sjednica osnivacka skupstine je sutra na Dotki :D
|
Citiraj:
I ja sam postao skeptičan prema iskoristivosti bajka, vremena nema, a ni vremenski uvjeti nisu dobri. Ali... Čekam proljeće i da mi jebeni faks sjaši s leđa pa ću se onda voziti više od tebe, na najjače :D Don't worry, ak će mi smetat doma dat ću ga u dobrotvorne svrhe :D Citiraj:
|
E jesam našo vrijeme da userem zadnju bremzu, slijede 3 dana nerada i dosade a meni zadnja kočnica ko mokro govno da stišćem :(
|
Citiraj:
kad se vidimo, ćemo si lupiti kamate pa ćemo doma četveronoške :D :beer: |
Citiraj:
Stavio jučer M596 odozada. Jebiga, nema se love za lijek, a i zadnja kočnica ako je Juicy 3 radio godinama i blokirao kotač, ovo će to raditi još lakše :D. Ovako iz prve, koči bolje od strganog Juicy-a :D (nije Sile majkemi), osjećaj na ručici je čudan dok se stišće, instalacija u životu nije bila lakša. Doslovno za manje od 10 sekundi stavio čeljust na adapter i par puta stisnuo kočnicu - ništa nije cvililo, rotor u sredini, nema grebanja ništa. VRH ! |
Citiraj:
|
@Sile - koliko znam svi servisi sutra normalno rade pa se zaleti ujutro i slozi ;)
EDIT: kad smo kod tog, ja imam malo zraka u zadnjoj. Kad su kratili buzire u Bajkmaniji malo im je pobjeglo :( To cu sredit kad prvom prilikom. |
Eto, provozo malo piča i kočnice rade bolje od XTa ovako isprve. Vidjet ćemo kako će se na sljemenu ponašati.
A kod bizmarka sam ostavio XT da bužir slože, pa eto, tko hoće - dobit će gotovu kočnicu sa novim hope bužirom :D A kad sam vidio plave hope ručice za kočnicu, plave poklopčiće za spremnik ulja bilo je :eek: Samo to dok ne bude 10kn komad nema šanse da kupim :D |
Citiraj:
No obje (RX i sad M596) koče odlično iako je osjećaj mekaniji na ručici. Di je Hash da veli kakva je prednja M596 na 203mm rotoru. |
Da, malo je mekanija u odnosu na prednju. Kad ju napumpam onda je ok, al to me zivcira. Inace grize ko luda.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Rucica mi se cini puno ergonomicnijom, a kaj se tice snage mislim da bi se dalo kocit s jednim prstom al to prije nekog normalnog spusta nema smisla govorit. Kaj se tice instalacije, ista stvar. Samo da provjerim, jesam morao skidat grip da ju stavim? Nisam htio sjebat pa nisam skuzio dal se rucica da skroz otvorit il sam onak malo da ju se navuce na volan. Probao sam sad napumpat malo i isti je filing skroz, tak da mislim da je odzracena kak spada. Na starim kocnicama se bas kuzi razlika kad napumpas tak da brijem da bi skuzio to na ovoj kocnici. |
Da se skroz otvorit, ali moras u onu rupicu sa nekom iglom/tanjim sarafcigerom stisnut da se otvori do kraja.
Vjerujem da se moze kocit sa jednim prstom jer sam ja na prijasnjim M486 kocio sa jednim prstom. |
Citiraj:
A jebiga, dela se. Takvi su dani. Kaj niste kupili danas moju ramu? dobili bi popust kod onog seronje mutavog od carinika. I stari ga je dal danas pozdravit, a ima vizu za Slo. |
Ak sam ja tebe bilo šta razumio.
|
Prical mi je Vuco da vas je carinik otvaral na granici. A epic stoji kod Alesa negdje na podu.
|
Aha da. Nije na podu, na kutijama je, izgleda presexy ali to je ko da gledam u sunce, ne treba gledat predugo :D.
Bili su uljudni barem carinici, bilo je malo čudno kad je iz Vucinog pretinca ispao dildo ali ajde. - Anyway poslije NG kad dođe plaća idem do Aleša po BB i par sitnica pa primam rezervacije za sitnice do 80-90€ vrijednosti. Zapravo usporedit ću cijene bajkmanije i Aleša ali svejedno ću se zaletit do Brežica pa eto. Ove nove 596 su me zbilja zaškakljale kako lijepo i čvrsto izgledaju. |
hahahaha
|
Čudno da je opet nekaj napravil.
Nego, ima ko od vas za prodat 5m notube's trake za tubeless? treba mi za 21mm širinu obruča |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam skidao grip jer nisam uopće gledao jel se da kaj stisnuti ili ne :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |