![]() |
Citiraj:
Zvuci kao šoderaš. On taj auto s tom punomoći proda dalje/skuplje bez da je platio 5% poreza. I tu je njemu nekakva zarada. Zvuči legalno jedino ne znam kome dodje kazna (ak napravi prometni prekršaj u roku 15 dana) pošto ga ne prepiše na sebe? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sve kazne stižu vlasniku vozila. Opunomoćenik može raspolagati vozilom, voziti, prodati i raditi što hoće. Nije bajna opcija, inzistiraj na prepisu.
Citiraj:
Fora je da preprodavač ne plati 5% poreza već to radi krajnji kupac. Ali kao što rekoh, punomoć je sasvim legalna no prevelik je rizik da ti netko radi probleme radi auta kojeg se tak i tak želiš što prije riješiti. |
Zgrebčani, ajde peporučite nekog mehu gdje mogu oterati auto na pregled prije kupnje, da je pouzdan.
|
Citiraj:
|
P kao vagina ili lokacija? Šta te muči? :D
|
Vidi zatipak prvi put u životu...
|
Citiraj:
|
Zagrepčani
Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Ispravljaš druge, a najviše pravopisnih grešaka imaš upravo ti u svojim postovima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ća san kriv i nedužan? Nisam ni jedini. Još kad vidim "jer" i diže mi kosa Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Citiraj:
|
Jer si kupio gume? :)
Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta |
Nemojte pristajati na te punomoći kod prodaje auta ni u ludilu. Kod romova je to tek problem, oni međusobno preprodaju auto nekoliko puta s time, i onda na kraju kad već zaboraviš na taj auto, dođe ti policija na kućna vrata pitati gdje je auto jer ne negdje neko s tim autom napravio s....nje tipa lupio auto i pobjegao , pa spomenuti prekršaji.
Ili se znaju voziti s nereg. autom, pa ak ih ulove, sve ide vlasniku, dok ti nađeš i iskopaš te punomoći nakon par godina....... |
Ekipa,
Dali ima netko dobrog mehaničara na području Trešnjevke/Remize Imam mali zahvat na autu a nije mi baš za voziti se daleko jer bi mogao napraviti još veću pi... pa bi mi trebao netko blizu. Hvala. |
Citiraj:
Car Repair and Maintenance Address: Fallerovo šetalište 80, 10000, Zagreb Remiza, odmah kod slavonske. Traži Davora :kafa: |
Bio tamo, covjek je u guzvi I nista barem tjedan dana.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Također preporuka za njega. još jedna opcija je na Vitezićevoj, auto Robot. http://www.auto-robot.hr/ Također, pouzdani. |
Fala :)
|
Citiraj:
Šteta, inače odlično radi i to na raznim autima. Nažalost zato je uvijek i pun Sent from my iPhone using Tapatalk |
Imam jedan problemčić:care: pa molim pmoć.
Neznam što znaći upaljena lampica na šalt-tabli jedna je od ABS-a, a ova druga ??? Radi se o Opel Astri G 1.6 55kw http://i.imgur.com/wPzQJ04.jpg Unaprijed se zahvaljujem:chears: |
Citiraj:
|
Auto ima klimu i promijenio sam hladnjak klime pa moguće da je o tome rijeć jer hladnjak i ventilator normalno rade na motoru, dok je ovaj hladnjak posebno namontiran na hladnjak motora.
Moguće da je do utikaća da nije dobro sjeo ili se prilikom montaže malo iszvukao:) Moram to provjeriti svakako HVALA.:chears: Evo riješio sam problem, nije bio dobro spojen i sad sve radi OK. |
Citiraj:
|
Jel u ugovoru bila možda kakva provizija od ovog zadnjeg? :D
|
Danas je dužan novi vlasnik prenijeti auto na sebe ak je ugovor napravljen. Prije toga nije bilo
|
Moze preporuka ljetnih guma za Astru H? Ugl 16 cola alu (neznam ima li veze hah), mislim da je dimenzija 205... pogledam u prometnoj kasnije.
Mama je pokupila bankinu i pukla guma, pa bi uzeli sve 4 nove... Nista pre top, neki best buy. 400,450 kuna ako ima nesto. Hvala pozdrav |
Moja preporuka je dunlop bluresponse. Dobre performanse i jako je tiha.
|
Vjerojatno je na Astri 205/55/R16. Bluresponse je jako dobra guma. Preporucio bih i nesto jeftiniju Nokian Line(ne iLine, ona je nesto losija za beznacajnu razliku u cijeni), a jednako je dobra. Imam je na svojoj 307ici u 15 colnoj varijanti i za svaku je preporuku.
|
Ok hvala decki. Pogledam jednu od te dvije.. :)
|
Na astri H je 205/60 R16.
|
|
Dizel Insignie su se znale zapalit same od sebe kada bi čistile DPF :)
|
Na koju foru?
Što se uopće zapali da bukne? |
Citiraj:
Jedino kaj stigneš jedva je pokupit mobitel i bjež van iz auta. |
Citiraj:
A i da moraju staviti, odoše cijene za 10% gore. |
To je poznata Opelova hrđa u kontaktu sa soli u zraku i visokom temperaturom :lol2:
Inače, službeni koji vozim, i koji je u principu rent-a-car, ima obavezno protupožarni aparat, a i uredno me zovu da dođem po novi kad ovom istekne rok upotrebe. Mislio sam da je to obavezno danas imati u autu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |