![]() |
Citiraj:
|
Tkođer i kod mene je najbolja konbinacija: BETA driveri +patch: evo i rezultata čak 2FSA-vishe!
Code:
Statistics |
Patch je kod mene uradio jako dobru stvar.
Prije sam igrao na 800*600 i sve uglavnom na 0 i ponesto na 1 i sve je trzalo. Sada automatski stavlja rezoluciju 1024*768 i postavke na 3-5 i ide ja mislim na istom broju FPS-a kao i ranije, mozda koji FPS vise. |
@danc_00
ide dobro igra tebi :) ja se nadam da budem mogel na 1024 x 768 igrat ne medium sa sapphirkom 3870ddr4 i ostalim komponentama iz kompa :p |
Pa jel se moze na tome retardiranome Live-u naci lista servera pa da sam biram gdje cu a ne da me random baca na servere po 2-3 covjeka....
A necu niti pricati o tome koliko moram trckarat kako bi ugrabio auto i po pola sata se vozati da nekoga vidim uopce.... uzas... |
dajte mi molim vas pomozite kak da rijesim ovaj problem, vec sam instaliravo igricu ponovno, drivere za graficku itd. i nista se ne popravlja... :S
http://www.imagesforme.com/out.php/t...1322161399.jpg |
Ima netko možda sljedeći problem?
http://img229.imageshack.us/img229/6586/gta1uo9.th.jpg http://img229.imageshack.us/img229/9674/gta2hj2.th.jpg nadam se samo da razlog u grafičkoj, ne u losoj "kopiji" :hitthewal: |
Citiraj:
|
sa patchem sam dobio 2/3 fps-a više :D skromno, ali je napredak :D
|
Za one kojima je mrsko koristiti google.
http://rapidshare.com/files/17299625...1229139188.exe Eto link do patcha. BTW Koliko ja znam ovime ne kršim pravila jer je patch apsolutno besplatan i dostupan svima, ovaj link sam stavio samo da ljudi koji citaju ovu temu mogu odmah doci do njega. |
Citiraj:
Imas Ranked i Obicne meceve, u Ranked dobivas pare i kako vise para dobivas tako napradujes kroz rankove, svaki rank otkljucava odjecu i outfite... neznam jeli jos cemu sluzi. Uglavnom, kada udjes u mobitel ona na MP imas: Player Match (obicni mecevi) Ranked Match (ranked) Player Model (tu podesavas izgled leeka) Kad udjes u jedno od prva dva imas: Quick Match (ubaci te odma u prvi random match) Custom Match (imas postavke koje modove oces, filtere, listu matcheva, tralala) i tako ... :chears: |
Nick mi je Gjurovski....
Ma skuzio sam ali je malo retardiran multy, pogotovo kada se radi o Turf War-u hebote spawna me u 3PM treba mi pola sata da nadem auto ili bilo koga... |
A ovisi kako se server postavi, moze se da nema auta kompletno, medium, high.
Na kojoj se udaljenosti spawnas, vrijeme potrebno za spawn itd ... Ima dosta stvari za podesiti server, samo vecinom nubovi kreiraju pa hebiga. Kreiras ti kako tebi pase i nemas brige :goood: PS: Najbolja stvar na Vladivostoku :D ajn cvaj draj, šiki šiki švajne :D |
Citiraj:
|
Ok, vi koji igrate MP , koliko servera vidite kad refreshate listu ?
I kad su postavke sve na "Any" ... Ja ih obicno vidim samo 10ak ... nikad iznad 20!! :stoopid::wtf2: Gjurovski je kreira igru i kada ja refresham listu njega nema na listi. To me dovodi do zakljucka da mi igra ne pokaziva sve servere koji postoje, vec vadi neke svoje tamo bogu iza nogu, i to obicno serveri puni idiota koji neznaju kreirat igru :D Mozda triba otvoriti neke portove ili nesto ? :bonker: |
Ako imas original igru trebao si dobiti i jednu knjižicu u paketa sa DVDom. U toj knjkižici bi trebao biti tutorial koji kazuje kako se kreira, joinuje odredjenoj igri i slično.
|
Ma da imam sve, pa nisam toliko smotan da neznam uci u igru :D
Igra sam dosad masu vremena, Ali ne pokazuje mi dovoljno servera! Nije vrag da samo 200+- ljudi igra ovo na MP (svi skupa modovi) :fiju: |
Citiraj:
a proc nemrem ocat vise, dode do fsb walla na 269 ... shit ploca.. |
ja stavio patch i igra takodjer gladje malo ide, ali isla je i prije super sa sve na najvecim postavkama
nemam nikakvih problema sa kamerama i slicim bugovima nakon patcha |
daj mi reci koliko glatko.... u benchmarku.... imamo istu grafu a bas sam mislio kupit quad pa.....
|
u kojoj rezi i sa kojim detaljima da pokrenem bench??
jer igram na 1920*1200 edit: imam i ja quada, pogledaj pod moj komp |
I što na kraju, da li quad poboljšava performanse?
I da li ide bolje na hd4850 ili 8800gt? |
pa na 8800gt..
|
Citiraj:
http://www.pcgameshardware.com/aid,6...essors/?page=2 Taman poboljsa minimalne fps iznad 30 da ne steka. |
probao sam si izvadit 2 gige iz kompa, znaci ostane mi 2*1gb u duallu, i igra je neigriva...
uzas zivi... lag svako malo, naknadno ucitavanje textura i td.. uglavnom 4gb minimalno po mojoj procjeni |
Ja imam 2 gb na konfi iz siga i ide apsolutno perfektno igra. Stvar je više do čistog OSa & dobrih drivera.
|
ma ovi iz rockstara su šupci....rade igru koja će se moć igrat kako treba tek u budućem periodu a ne sada odnosno prema sadašnjim konfiguracijama koje su najviše u upotrebi...da su izbacili igru na Božič 2009. godine, e to bi već bilo prihvatljivo...donekle
|
Citiraj:
manje nisam niti probao, ali je trzalo i odmah sam vratio nazad rame |
Hmmm, da, ok, 1900 sve na max sa 4 gb RAMa, al jbg, ak već nemaš više rama moraš malo kompenzirati sa postavkama, logično da nečeš ići po svemu na max :)
Da je neigrivo - možda, ali sigurno nije ako se malo smanje megalomanski zahtjevi korisnika ;) |
i kada izlazi drugi patch :)mislim onoo ovaj je lol,to sto je zakrpo, zakrpo je dao je 5 fpsa i to je to
opterećenje proca i grafike isto....mislim ono 30mb haloo :D,ja se nado patchu od 300mb ili 3gb kak je netko reko btw imam amd x2 6000+,ati 3870-512ddr4 i 2gb ddr2 800mhz,reza 1400x900 i sve midijum detalji ide od 15 do 30fpsa i imam zadnje drivere:beer: e da i oni tutorijali za twekanje da igrica brže radi itd. nešto od toga stvarno funkcionira. respect. |
Citiraj:
|
Igra je najbolja u ovoj godini 2008. ! A sad ja nisam ni jednu igru videl koja je savršena...zato igrajte! A hebiga patchevi će dolazit neovisno o tome kaj vama šteka ili ne, skup s menom!
|
meni svaki put dok pokrenem igru texture nestaju sve crno onda napravim sljedeće odim u grafik options spustim sve na 0 i odem u windovse CTRL + ESC ko alt tab i vratim se u igru i sve texture su na mijestu odem u grafik options stavim si na midium i to je to igrica se fluidno vrti.
a i ja pukno patch zvuk se izgubio resetiro igru i evo ga nazad :( edit:samo da pitam nesto. moja grafa ima 512mb u igri cita u grafik options da ima 487mb kak sada to di se ostatak izgubio? |
Citiraj:
e di si ovu trenerku naso, nije losa :goood: |
Citiraj:
|
radi na 2x 3000mhz, maticna je banana pa se neda klokat
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo sad ubacio još 2X1 DDR2 Kingmax znači 4GB, i dogodio se živi preporod u GTA IV ! Nema nestajanja textura, nema zaštekavanja...čak mi se čini da ni sjene nisu više debilne...sve u svemu sigurno je da za GTA treba više od dvije gige! Zbilja sad mi je gušt igrat kad je sve u redu...:goood: odoh natrag u Liberty City:D |
a jel dobiš kaj na fps-ima?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:19. |