![]() |
Evo ja sam danas ko Brko kad je bila Austrija. Bnet tj A1 je 1,5 Mbit down.
A traze jos 20 kn 😀 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Hebeno. Ferrari 0.8s sporiji od Maxa i Hama po krugu. :lol2:
Charlie Plan A, Vettel Plan B. Ajmo vidjeti šta su talijani smislili. |
Jedan bi mogao ici jednom u boks, a drugi dva puta. Mozda ce probati s crvenim gumama.
Iako nemaju sto dobiti. Brze od Maxa i Hamiltona ne mogu, Bottas je danas ispusio, a Gasly je panj. 3. i 4. mjesto su im danas vrh. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Show, ferkani kasne 12 sekundi nakon 12 krugova ahahaha
A di je taj nadmocni hamilton kad ne moze prismrdit maxu, ili ceka afterburner slider da toto makne udesno u zadnjih par krugova |
Patološki hejter Hamiltona. A onda meni kenjaš nešto za Vettela.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Drug ti si posebna priča što se tiče Vettela. :lol2:
Nego Vettel danas dosta brži od Charlija, ali je zapeo iza njega. Ne događa se ništa previše zanimljivo danas. |
Lol pa valjda sam ja bio jasan da ne volim hamiltona, oduvijek
|
Citiraj:
Uvjerljivo je stabilniji od charlija zadnjih par trka |
Zanimljivo je da Mercedes uredno gubi zadnjih par utrka. Bez obzira šta probali sa strategijom ništa im ne prolazi. Sranje je jer nije Ferrari taj koji pobjeđuje već RB. A Hamm puca. Živčan je kao i Vettel. Dobro Vettel je tu još gori. :lol2:
|
Bome Hamilton stize Maxa ko lud.
Ocekujem dobar fight. Bez Maxove prljavstine. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
mclaren danas odličan - rispekt.
reno - sporiji od konkurencije. fali im još žganaca. da vidimo hamiltona sada - mogao bi skinuti maxa ako ima brži bolid jer zna znanje. |
Gabre ne seri :) Kad Vettel odvozi loše, onda je bolid loš i nema smisla se boriti jer je bolid loš. Kad odvozi normalno dobru utrku kakvu bi trebao, onda je to vozač.
Dok kad Hamilton odvozi odlično, onda je bolid. A kad usere onda je loš i puca pod pritiskom. A između tih reciklaža zadnje 3 godine, dodamo samo suze i vajnanje "dominacija, toto platio, dominacija, slideri u desno". Eto, jel i sada slideri u Afterburneru ili Hamilton stvarno dobro vozi? Nemoj odgovoriti, retoričko je pitanje. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Drug a definitivno nije do Hamm da vozi 2s brže krugove od Maxa.
Odn. Hamm je odličan vozač, ali ovo je i do bolida. Nećemo se lagat. Max će izbaciti i sebe i Hamma danas. Pobijedit će Charlie a Vettel će biti 2. I sve je odlično. |
Citiraj:
Ovi panjevi sad imaju i plan C lol.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
da - plan C --- ovo je vrh hahahahahahaa
ali kakav pritisak vrši ham na maxa -odlična borba |
Tesko je imati cisti okrsaj izmedju Maxa i Hamiltona. Staza kratka i uska, stalno jebeni backmarkeri smetaju... 😏
Meni oduvijek nije bila jasno.
F1 nije tenis. Ne ovisi iskljucivo o igracu. Igrac je tu samo dio zagonetke. Alat kojim raspolaze i tim s kojim vozi su presudni |
Ne razumijem. Neka mi netko objasni ovaj plan C sa Vettelom? Šta su postigli osim da će ga obići za krug? Ne razumijem
|
mečka nove gume - vrhunski.
sad nek si ovi misle. |
gotovo je - ne isplati im se ulazit u box - nek max ide do kraja pa ako ga ovaj stignei dalje je drugi
|
Ne vjerujem da ce ga stici. Dok mu bude blizu, gume ce otici od previse stiskanja.
Jedino da se dogodi SC pa izmijesa karte. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
ja isto navijam da ga ne stigne - zaslužio je max ovo samo činjenicom da mu se odupro u nekoliko opasnih navrata hehe
|
fetel će skinut čarlija
ovo je vrhunska utrka |
Napokon da se cijela utrka vozi max. na noz... bit ce zabavan zadnji krug izgleda :D
Edit: balh, steta za maxa, zasluzio je P1 danas. |
odu gume maxu :(
stignut će ga ko od šale sada |
Ne moze se nista prigovoriti Maxu.
Schumi 1998. = Hamilton 2019. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
strategija i mercedes sinonim
|
Citiraj:
Ta utrka je bila bogovska. Mislim da je to najjača MSova utrka. Ma aski, to su slideri. To bolid sam dopeljao i bolid sam strategiju odradio. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Čestitke Hamm i Mercedesu. Vrhunski paket!!
Vettel 3. Sviraj kraj. Tragično je da jedan Ferrari na ovakvoj sporoj stazi zaostaje 1 min. Haahahhaa Prejak Ferrari i onda je svim tifozima i ostalima Vettel za sve kriv. Mnogima se ovo neće svidjeti ali Vettel je tata za Charlia. Do iduće utrke. Pozdrav svima. |
Citiraj:
|
Ferrari da lošiju strategiju Leclercu = Vettel je tata za Charlia
Takav je tata da se jučer Leclerc zabio u zid sjebo auto i opet brže odvozio kvale :D |
Citiraj:
Tada je to mogao izvesti samo on. Isto kao što i danas ovako nešto pitanje je li bi mogao izvesti bilo tko drugi osim Hama i možda Maxa. Od Spa nadalje, Bottara tamo gdje i treba biti, 2nd driver. Maxa u Mercedes. Bez greške, cijela sezona odlična, vozački i kalkulativno sazrio u odnosu na lani 100+%. Konstantno podiji i bilo bi nekoliko u nizu da ga panj Vettel nije pokosio u Silverstonu. Uz Hama daleko najbolji vozač na stazi. Odlična utrka, nije kao zadnje 2-3 ali OK, nije se moglo zaspati. Najbolji McLaren od 2012 do sada, Sainz odličan. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
možda se tebi neće svidjeti, ali ovo je glupost. |
F1 sezona 2019
Sjebase Norrisa u onom pitstopu, moglo je bit P5 i P6 za McLaren. Al i ovako su solid fourth team.
Najveci tragicari Renault, opet 0 bodova. STR ih je pretekao, zapravo mozda je vec na prosloj utrci. |
Citiraj:
Tati su danas morali naštelati nekoliko planova da bi ušićario 3.mjesto 5 minuta iza vodećih. Koji to puta u sezoni već? Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Samo impresionirao me Max svojom reakcijom, nije srao po teamu nego je sve dobro podnio.
|
Ma velim, koliko god Vettelovci pljuvali po njemu, Max je ove godine vozač u punom smislu riječi. Nije više hot headed balavac. Vozi bolje no ikad i još k tome zreo. Lud ćeš bolje.
Pitali Landa Norrisa kamo ide na godišnji: "Croatia" :)
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:35. |