![]() |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Čovjek koji rudari priča o kruhu bez motike... bože dragi :D pa ti kajlaš sam sebe :)
Zakon je jasan. To što je tebi on glup, znaš i sam koliko to znači i vrijedi. Od ponavljanja "meni je to glupo" ni mikrometra više. Molim, kad ti rikne mobitel i dućan ti daje novi, lijepo pismeno zatraži da ne priznaješ taj zakon i da ti na novi mobitel apliciraju garanciju NEKOG DRUGOG UREĐAJA. To naravno objavi ovdje kao i odgovor dućana. To želimo. Budi reakcija, bori se protiv sistema. Kaj oni tebi imaju davat novu garanciju na novi uređaj. Debili... @mob |
Citiraj:
a sto se tice garancije i dalje sam pri misljenju da ako ti netko proda nesto po 2000 kn i da garanciju 2 godine, onda nakon 2 godine vise nemas pravo nosit na servis, bio uredjaj samo popravljan ili novi nakon kvara...gleda se vrijeme prvog racuna(ugovora)...ali to je samo moje misljenje...tebi je mozda ok da te netko cima besplatno za rad koji obavljas, meni nije... Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Bojim se da ne kužiš zakon ni najmanje a bome ni kak stvari stoje po pitanju relacija zvjezdastog spoja kupac-trgovac-servis-distributer-proizvođač, a raspravljao bi o tome na temelju paušalnog mišljenja koje glasi "meni je to glupo" :D
I sad opet pokušavaš naći novi anker point u moraliziranju jer traženjem svojih prava "besplatno cimaš ljude koji tam delaju za rad koji obavljaju". :D Tako i ovo o čemu smo počeli. Xiaomi nema zastupnika u HR/EU tako da ne može presjeći i reći "mi dozvoljavamo unlock BL". A santos ima problema jer isto taj mobitel se ne može riješiti bez dijelova iz kine ili zamjene mobitela koji je isto iz kine. Isti taj Neutrio je nekome reklamirao taj mobitel. Nije ga sigurno kupio direktno iz Xiaomija. I tu ti fino pokazuje kako je jednostavno rješavati RMA koja je van EU. Na kraju, ja ću i dalje (i svaki normalan čovjek) za svoje pare po sili zakona iziskivati što mi pripada, a ti i dalje budi posebna kobasa kojoj je to điberenje, kruh bez motike, ciganjenje i slično. :) Eto, s moje strane EOD. Pa pa... @mob |
tocno to eod. svaki normalan covjek ce stavit 1000kn u djep i naruciti iz kine...
Neće. Ko ima para il mu tata ima, kupi si tu ajfon 7, S8, U11 ili nešto rjeđe P10 plus i briga ga.
|
Citiraj:
Vas 2 ste Lloyd Christmas i Harry Dunn sa PCE. Nemojte nikad otići sa foruma, molim vas :D
@mob |
Citiraj:
širite svoje veliko znanje a ne rat brko ironično najviše spama si ovdje prolio upravo ti i ovi cinkaroši kaj gube cijeli dan na prijavu postova i na preseravanje po forumu ova smartphone tema ionako nema smisla osim onih par postova gdje se savjetuje koju maskicu kupiti i gdje se javlja di su popusti...svi sve znaju jebote a ako se tuđe mišljenje razlikuje od mase onda je frka |
Citiraj:
Citiraj:
Argumentirana rasprava sa činjeničnim stanjem s moje strane kao odgovor na baljezganje i generaliziranje sa vaše strane je spam :) ? Dobro, onda se ispričavam svima što sam ukazao na to kako stvari stoje da neko ne nasjedne na te gluposti koje u vašem pogledu budu samo binarne. Što se tiče foruma, slobodan si si pronaći forum koji ti odgovara gdje nema cinkaroša i Brke spamera. Ne znam zašto visiš onda ovdje. Vidiš da nitko sa tobom ne razgovara osim mene. Ja sam u svojih 15+ k postova nekome možda i pomogao te nadam se nikoga zajebao. Koji je vaš legacy ovdje? Samo režanje i raubanje na neistomišljenike. Citiraj:
A vi nastavite dalje po svom kad sve znate i kad ste najpametniji. Ponedjeljak počeo i završio sa mojim popovanjem. Laku noć :) @mob |
hahaha pa ne prode 10 dana i opet isto.. zali boze megabajte.. :D
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
kao sto Tvrdi kaze, da mi je ove kaj cinkare postove vidjet kako funkcioniraju u stvarnom zivotu :D
Citiraj:
CZ Electronics M7 Sa*pphire |
Jel netko zna gdje se iz Kine može naručiti OnePlus 5, a da prođe bez carine (preko Dhl-a kao neki Xiaomi uređaji?
Sent from my MI 6 using Tapatalk |
A zašto ga ne bi uzeo iz EU?
Sent from my Jiayu S3 using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my MI 6 using Tapatalk |
3 privitaka
Ima netko ideju koji proces od ova dva androida sa slike ne bi trebao biti tu i kako ga se riješiti?
Unazad 2-3 dana mi se baterija brzo prazni. Xiaomi redmi note 3 SD (nije SE). Ugasio sam ga i upalio, no ne pomaže. Nikakve promjene, instaliranje aplikacija nisam imao unazad dan dva, tri. Reset mi se za sada ne da raditi. ROM je MIUI 7.9.0.0.0 Stable. Mob star godinu i 3 mjeseca, do sada nisam imao nekih problema. |
skini Better Battery Stats ili Wakelock detector pa nadi sta drzi telefon budnim, ove dvije rade samo ako si rootan.. pogledaj da ti nije nesto upalilo GPS..
Sent from my LEX720 using Tapatalk |
E, ma nije mi mob rootan. Ne stignem to sad raditi. Može li to skužiit recimo GSam battery stats?
|
to je fake ROM
još je dobro i izdržao promjeni ga |
2 privitaka
Ma mijenjam ga već mjesecima, pa nikako. Nešto sam malo pametniji sad uz ovaj GSam.. u privitku.
Pojavljuje se neki "kworker"... Ako ne uspijem odgonetnuti, morat ću mijenjati za dan dva.. |
Da ti ne rudari šta za tvorca roma ..:rolleyes:
|
Ima li tko da jos uvijek trosi MI4C?; uz to molim info koji ROM troši. Meni ova zadnja 3 .Eu nougata progutaju bateriju za cas. Preksutra ce izaci miui9, mozda bude bolje?
|
Ja iman MI4C zadnjih godinu dana i stalno sam na stabilnom eu romu. Sad koristim zadnji 8.5.1.0 i nisam primjetija da mi puno papa bateriju.
Izdrzi mi oko 1 ipo dan oprilike. Taman san napunija mob pa nemogu tocno provjerit :) Sad narucen MI5X, cekam da dojde. Nadam se da cu bit zadovoljan kao i sa mi4c. |
Citiraj:
I da li znaš hoće li i obična Mi4 verzija dobiti MIUI 9? Negdje čitam da hoće, negdje da neće... |
Pa mislim da hoce. Jel trosis .eu ROM? Eno izasli MIUI 9 romovi na xiaomi.eu.
|
Nisam na eu romovima nego global stable. Ništa, čekam službeni updejt.
|
Citiraj:
EDIT: evo instaliro miui 9 na mi4c, brže radi od 8, vidljivo, za bateriju cemo vidit. |
Evo print scr moje baterije. Mob star oko 1 god.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ae1d54e865.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f5485e2fb.jpg Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Hebate tapatalk, jel zna netko kako postat manje slike priko tapatalka?
Sent from my Mi-4c using Tapatalk |
Tapatalk ne zna niti ga zanima Desktop verzija foruma :)
Na tapatalku slike odlično izgledaju. Nego, budućeg vlasnika Redmi 4X zanima, jel push notifikacije za Viber rade na romovima normalno ili i dalje sa time ima određenih problema? @mob |
Rade, nisam primijetio problem sa notifikacijama na global rom verziji.
I to bez bilo kakvog diranja security centra i davanja dozvola. |
Također, nikad problema s time
|
Citiraj:
|
Ima li kakvih novosti kad ce Miui 9 stabilna verzija izac?
Zanima me za 4c i za 5x (za 5x me vise zanima) :) |
Neće još mjesec-dva sigurno stable
|
Redmi Note 4X jucer stigao, kupljen u Neutrinu. Za sada sve dobro radi, update odmah na 8.5.4 verziju i mislio da se sjebala LEDica sa tim updateom, jer mi nije radila kada dođe neka obavijest, čak ni kad sam instalirao third-party programe za LEDicu, ali sam na kraju ispravio, posto sam prckao po postavkama, pa zato i nije htjela LEDica raditi.
U svakom slučaju, predobar mobitel. Fluidan, performanse odlicne kao i baterija. Jucer cim je dosao napunio ga do 100% (oko 16:00) evo danas je skoro 14:00. Imam jos 44% baterija i 5h i nesta sitno minuta SoTa, znaci baterija brutallna. Sve to uz konstatni upalje wi-fi, gledanje YT videa, facebook, surfanje, kladionica, par aplikacija odnosno obavijesti stalno upaljeni itd... Svatko tko traži mobitel do 1500-2000kn u NAŠIM trgovinama, ja mislim da je RN4X best buy odnosno u top 3 sigurno |
Jel ima Note 4x osvijetljene navigacijske tipke?
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:09. |