![]() |
nVidia i 9xx memorija
Koliko vidim po nekim člancima onaj problem s memorijom na GTX 970 je primjećen i na nekim 960 modelima, no nisam siguran koliko je to točno...
Jel ima nekih sigurnih potvrda da taj problem pogađa ili ne pogađa npr. 960 (i 980) modele? |
Citiraj:
|
Tema za to vec postoji.
|
Citiraj:
|
Ovdje je netko stavio link gdje počinje (imaš nekoliko desetaka stranica natezanja ako ti se da čitati)
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=269849 |
Citiraj:
|
Malo je nevezano, ali NV Rastura...
http://www.tweaktown.com/news/46922/...ons/index.html A zapravo i nije nevezano :D Citiraj:
|
Bicharke, prisalta samo s 1080p na 1440p u World of Danks i i dalje iman 127FPSa. TitanX se odgadja. Uzivajte u svinjski vrucim 3xx karticama :p
|
Citiraj:
Evo dobar videjo o tome ;) |
Citiraj:
|
TitanX za WoT :D
Uzivam u R9 390 evo znojan sam ko da sam kopo kanale na 40° vani neznam sta cu s njom :fuming: :D |
Fakat čini mi se da dosta frajera na ovome forumu kupi grafe ranga 3 soma i igra wot :roller:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Malo prcan :p baza mi je kako se vent ugasi. |
Da da su okrenuti ventilatori prema gore bi mi lebdio PC u zraku
BTW i meni vrti GTA V max :D |
Drift, malo mi je čudno da dereš 127fps (sve na max, jel'tako?) samo poradi novoga gpu... Koji su ti taktovi procesora? I inače, kako se Wot ponaša na 1440p rezi, bilo je spomena da ima nekih bugova u grafičkome prikazu sučelja u klijentu na rezama većim od full HD... Jesi šta primijetio?
|
Citiraj:
Moran ti provjerit samo san rezu maka na 1080p. A radi ok, kaze brat da bi moga FOV podesiti ali mi se nije dalo. |
Ma, pitam jer ako taj procesor na cca 4.0GHz i ta grafa mogu dati 127fps ja sam prvi koji će samo zbog WoT-a pljunuti 3k kuna za tu grafu bez imalo premišljanja.
Ajde pogledaj postavke kada stigneš... fala:) |
A sta biste rekli za mene onda...
Ja se pretezno igram u DOSboxu i MAME-u, OK tu i tamo odigram i neku noviju igru (evo zadnje novo sto sam odigrao je Wolf:OLd Blod i MK X), ali eto, sada npr imam Starcraft 2 instaliran i vjerujte ide u vise nego dovoljno frejmova :D |
Citiraj:
|
Hm, 660ti mi drži na 60 avg, sve max.
J3bemu, baš sam se ponadao, za duplo bolje performanse bih bez razmišljanja dao tu lovu. Tebe razumijem, ti si ipak prešao sa 570 na 970, to je dobar skok (i opravdan, imo), ali meni je ova grafa prokletstvo, baš kao što je i5 2500k za cpu-ove: hebeno neisplativo za napustiti :) |
http://s23.postimg.org/e9lh27717/shot_215.jpg
upload a gif http://s23.postimg.org/e9lh27717/shot_215.jpg upload a gif Eto za 100-110 FPSa. Nije MAX MAX ali je sve high. Samo me jebe jer sad ima puno efekata pa mi distraktira. |
Hehe, a meni obrnut problem: imam jednu konfu na poslu koja vrti wot med/high na cca 60-70fps i užasno me smeta manjak detalja... Kada se vratim doma kao da igram drugu igru. Još na CoD su ljudi rezali detalje za bolju izvedbu (jel se sjeća tko još 250fps lock/hack sa skokovima i okretima? :D)
A ja i tada gledao samo eye candy, jbg ovca za napucavanje, bio i ostao :D Ništa... čekam dalje, tebi Drift hvala za trud i upload SS-ova. :beer: |
Citiraj:
Najbolje svake godine minjat cili komplet jer to vole mladi, i bikoz of veće isplativosti :D |
Šta mogu kada loše biram hardware:p
Hm, kopka me svejedno, bila je i plaća pa bi lako moglo biti vraga... :fiju: |
Citiraj:
i7 920 je otprilike jak kao i5 750, a ovdje u testu imaju i5 760 i i7 870, te koriste GTX 980. Ja bih na tvom mjestu ostao na i7 920 do skylake-a ili čak generacije poslje. |
Citiraj:
|
Inače su ti već odgovorili na prethodnoj strani i slažem se sa kolegama
Citiraj:
Citiraj:
|
Sigla mi 970 danas napokon ali cini se da ima dosta gadan coil whine, zujanje se cuje i kad je zatvorena u kucistu :( Jel to treba reklamirati? Jel se uvazava uopce kao defekt? Kupljena u Linksu.
|
Nece ti to reklamirat, sve dok kartica ispravno radi ne smatra se kvarom. Koji ti je ostatak konfe?
|
Citiraj:
|
Radi GTA5 sve full osim AA AF (to je na 2x, mislin) na 1440p :)
Ja zadovoljan! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Srica i guess. |
Citiraj:
Sad mi stiže druga za SLI pa ćemo vidjeti kakav će biti coil whine. |
Kak ima ta tvoja Strix-ica rijeseno hlajdenje VRM-a ? Frend ima 980 Matrix, koja je jebacki napravljena, ali mi oni mini heatsinkovi na regulaciji ne ulijevaju bas povjerenje u svoju funkciju, posto na mojoj Gainwardici se full pcb heatsink posteno ugrije kad je u 100% loadu ( nakalemio sam dodatan vent da piri po tom heatsinku, pa je trenutno situacija ok, ali sa defaultnim hladjenjem ili nedaj boze pasivno, taj hrga metala se ugrije dok si reko keks )
|
Kako enable-ati Fan control ispod 40% na GTX970 Strix
Znam da se mora fleshati bios, ali da li je netko ovdje to vec radio!?
Zelim napraviti user defined profil da su ventovi uvijek upaljeni!!! Alternativa bi bila kako da mi zapamti profil u GPUTweaku kad ga napraim....svaki put kad palim racunalo moram ici rucno prebaciti na profil koji sam namjestio.... p.s. imam windows 10 |
MSI Afterburner (video od 40 sekunde nadalje):
Označiš u Settings->General-> Start with Windows, te si u Fan izborniku kreiraš svoju krivulju i to je to - postavke ostaju zapisane, dok god MSI AB radi u pozadini (tj. dok se pokreće sa Winsima). |
ockej....a jel itko probao onu verziju sa flashanjem biosa?
|
1. GPU Tweak ne radi?
2. Zasto bi to tio? Ne svidja ti se tisina??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |