![]() |
Citiraj:
|
http://sportski.net.hr/nogomet/repre...kazneni-udarac
Citiraj:
|
Uvest ćemo psihijatre (uz liječnike) na teren da usput popričaju s igračima o osjećajima. Da se ne bi duša osjetila povrijeđeno, teško im je jako :)
|
Citiraj:
Baš, inače od osjeta kontakta na ramenu se pada kao pokošenim... svaki izgovor zlata vrijedan:roller: seronja, a još je bio okrenut leđima prema golu, onakav trom i šlampav ne bi imao vremena se okrenut i pucati, pogotovo kraj dvojce braniča. |
Ne znam tko je od brazilaca izjavio da ako nam je sporan taj penal da im uzmu to i da i dalje brazil ima pobjedu (2:1).
O mamicu im dvoličnu. |
Njihov kapetan
|
Ok, oduzmi im taj penal i daj nama naš nepravedno oduzet gol i onda smo 2:2
|
E to to :)
Iako bi mogli novu tekmu odigrat ali bez crvenog geymara :D |
1 privitaka
Ne znam da li je jos netko primjetio, ali ovaj logo za SP u Brazilu izgleda kao da netko drzi facepalm. :D
|
Bolje i facepalm nego kad je Lisa pusila Bartu, prije dvije godine u Londonu :D
Nikako da se rijesimo tog Brazila i sudije... Mediji previse (nasi najvise) zatrpavaju s tim, ali ok, moraju o necemu pisati. Budemo li mislima u prvoj utakmici, s*ebat cemo sve. |
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, ne znam zašto se tako malo ili nikako priča o: 1. faulu IZA LEĐA nad Rakitićem nakon čega je Oscar dao gol.. 2. čudno izvedenom penalu Nejmara Ma u svakom slučaju, možemo mi sada žaliti, plakati, pričati o sucima, ali jedno ostaje: za 5 ili 10 godina znati će se da je Brazil dobio RH 3:1, i to je to.. Zgadilo mi se dalnje gledanje :( |
Gazenje jucer, Iker mi ne djeluje dobro uopce, a Ramos je dokazao da je uz Piquea jedan obicni lapan, a ne stoper
|
Na ovom SP-u boda nećemo osvojiti i to samo zato jer nemamo selektora. Ono kaj je on napravio protiv Brazila je gore nego kaj je onaj japanac sudil.Pokazal je da totalni antitalenat za vodit neku ekipu i upravo mi je fascinantno kako ga novinari štite.Da je Štimac to napravio svi bi ga popljuvali.Ponavljam , uz ovakovog netalentiranog selektora boda nećemo osvojiti na ovom Sp-u.
|
Ma idemo dalje :D s kim bi trebali igrat nakon skupima, s kim se krizamo?
|
Citiraj:
|
U 00:00h Italija-Engleska...
Nadam se da će mini Juve sa profesorom Pirlom uništiti Gordog Albiona :) |
Citiraj:
Forza Italia! |
Citiraj:
|
znaci sa prvoplasiranim igramo, nigdjezemska :D
|
Citiraj:
Uvijek kontra Talijana, Francuza i Portugalaca :p |
Citiraj:
P.S. Molim te vrati stari nick. :D :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Uvijek kontra apeninskih roma, i francuskih qurvi
|
Citiraj:
a za potpis, brko se umislio: prosao je put od komuniste (druga) do kapitaliste (direktora). Stas, ni prvi ni zadnji :D:D |
To su ti mutna udbaška posla Dragutina Brkovića :D :D
Od današnjih tekmi, zapravo me najviše zanima ova prva. Nisam odavno gledao grčki kupus, tako da ne znam kakvi su. Bas me zanima kako će danas protiv Kolumbijaca :) |
Upravo pogledao snimku Nizozemska-Španjolska na BHT-u. Ovo je trebalo još jednom pogledati. :D
Šteta što je Robben tolika škrtica, moglo je bit i 7:1! |
Citiraj:
|
Neka naši pobjede iduće dvije utakmice i to je to... Dobro u lošem je, barem ja to nekako gladam, da nas suci neće krasti više, pošto će im u podsvijesti biti ono protiv Brazila pa ono...
Što sad, ni prvi ni zadnji put. Sve je to politika |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
+1 za pošteno suđenje.
Ako nas FIFA pogura protiv Kameruna to će bit još ljigavije od njih. :puke: |
Citiraj:
|
Buffon se nešto ozlijedio, propušta tekmu.
Nesreća, sad bi mi još samo trebalo da se javi... |
Ivan jos nije prognozirao?
|
Kolko god da talijane ne volim (uz portugal, francusku i ostalu bagru) dok sam čul da Mančesterski Šrek govori o osvajanju trofeja zlo mi dojde i stoga se danas druka za talijane
|
Citiraj:
|
Ono o čemu sam govorio...dreka i samo dreka:
Citiraj:
|
Kucu na kolumbiju
Dobro pocela utakmica,zanimljivs |
Citiraj:
|
Grkljani ga već fasovali. Fala kurcu, gadi mi se ta repka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:29. |