![]() |
Trebao bi preporuku neke navigacije, bez streamanja mapa, da ima glasovnu navigaciju i da je točna i pouzdana za HR. Volio bi i da lijepo izgleda na 720p :D
Za sada naginjem prema Mireo Don't Panic zbog Zuhre i Pervana (xD), ali volio bi čuti vaša iskustva/preporuke iz prve ruke. Hvala. |
iGO Primo radi kod mene bez problema već dugo. Imaš za njega karte lokalnih providera koje su nešto preciznije od defaultnih.
|
Ja sam na s3 superzadovoljan sa sygic navigacijom.
|
Koristim Mireo i karta za HR je odlična. Jednom mi je strvorila problem dolje u dalmaciji, ali je bilo zbog nove ceste. Istu rutu poslao njima i oni s nadogradnjom riješili problem.
Planiram još kupiti i BIH i meni dovoljno. Za BIH sam bio koristio Igo i 2 vrste mapi i sve su biloe loše, krive puteve pokazivale, slale me u nepoznato, doslovno katastrofa. E da, ima li netko ideju zašto mi Mireo u njihovom storu prikazuje cijene u Funtama, a ne eurima ili pak kunama? |
+1 za Mireo
Radi na svim rezama, dobra je, Pervan mi je već malo naporan pošto sam prešao jedno 30 sati vožnje sa njime, ali još zna ubaciti neku dobru. :) iGO i Mireo koriste iste karte (TomTom) osim što na obje možeš kupiti i lokalne za istočnu europu koje su uvijek bolje i preciznije. Dobivaš sve nove nadogradnje karti, ali možeš promjeniti maksimalno 5 uređaja, barem su meni tako poslali email. Mireo je naša firma, ali koliko sam uočio, imaju otvorenu firmu u Londonu preko koje prodaju na marketu (HR developeri ne mogu prodavati aplikacije na marketu), zato je i cijena izražena u funtama. Bila je na akciji Mireo do nove godine. Kupio cijelu zapadnu i istočnu europu 31.12.2012 u 23:45 :D Mislim da je cijena bila oko 150kn ako se dobro sjećam. |
Hvala na preporukama. To su 2 glasa za Mireo + moje naginjanje prema njima, tak da bum to uzeo. Sviđa mi se što je app besplatan, a samo se karta jednom plati nakon čega si miran.
EDIT: Što se desi kad radim Hard Reset mobitela (to radim 2-3x godišnje), da li mi se te mape vežu na moj acc pa ih samo besplatno ponovno skinem ili...? |
Citiraj:
|
Odlično, puno hvala, to me jedino brinulo.
|
Imam problem kao na prošloj stranici, nestala mi je google play aplikacija. Uređaj je Samsung Galaxy Tab 2 7.0 i na njemu je CM 10.1. Probao sam je instalirati ponovo preko recoverya i brisat cache ali nikako da je vratim :stoopid:
|
LG Optimus E400, imam problem instalirat aplikacije na njega. U pitanju su samo neke aplikacije.
Cyanogenmod 9-20130324 Nisam instalirao google play i instaliram preko PC sa APK Installer-om v3.0. Također sam pokušao instalirat sa kartice na mobitelu i također nisam uspio (Apk Installer, Easy Installer). GPS Essentials, HAK aplikaciju, Open GPS Tracker 1.3.5 bilo je još nekih ali nisam upamtio. Nadopunim popis kad se sjetim. Uključena je opcija: Unknown sources: allow installation of non-market apps Andorid debugging Da li netko ima ideju šta bi moglo biti? |
Citiraj:
|
Ne znam bi li mi to pomoglo zato što je na njemu CyanogenMod
|
zašto se chrome beta nemože naž preko play storea, niti preko stranice https://play.google.com/store
tek kad u google ukucam chrome beta android, onda mi ga izbaci :S |
Pa jel nije sad Chrome browser bez beta ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
o jbt, pa android useri su ujedno i PRO useri, ajde da je na iOS-u tako..ali android :D
|
Citiraj:
|
Stvarno malo bezveze, hehehehehehe.
|
Neznam dal je bilo ali CUBIE MESSENGER, najjaca chat app ikad :D Doslovno mos sve preko nje, snimanje zvuka videa, shareanje zvuka videa slika, more smajlova, smajl packovi po zelji, meme faces, show :D
|
Viber na Windowsima i Macu u kombu sa vašim mobom.
http://viber.com/products/windows/ |
Samo pitanje, znam da su viber i whatsapp vezani uz sim broj, ali da li je ikako moguće koristiti ih na recimo tabletu bez sima? Na androidu naravno...
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2061176 |
Citiraj:
|
ok,
stavljao sam drugi rom i krenuo uvjerenjem da mogu sa titanium backupom napravit backup aplikacije, konrektno PBZ internet bankarstvo.. uglavnom, napravim ja backup, flasham drugi rom, instaliram ponovno titanium backup, restoram app, ok, eli kad sam se krenuo logirati, odnosno utipkati sifru za ulaz u app, javlja mi da nije točan, i naravno 3 pokušaja i sad mi javlja zaključan token.. WTF koji je to onda način da pri promjeni ili updateu rom-a backupiram aplikacije i vratim ih nazad, odnosno s kojim programom to provjereno funkcionira. |
Citiraj:
Jel bekapiraš app+data? I jel ti TB javi kad ga instaliraš na novom ROM-u da je uređaju promjenjen ID i ponudi ti da vratiš stari ID? EDIT:U vezi MPBZ-a,morati češ prvo tražiti redistribuciju,preko PBZ bespla telefona ili otiči u banku,besplatno je.Sad ti ne vrijedi više ništa vračati i pokušavati dok ne dobiješ novi kod. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da vratis backup na nekom 4.1 romu radio bi. Ako imas netbanking tamo imas kod. |
Ja sam dosad isto dost puta restorao mpbz i jednostavno nekad radi, nekad ne. Cak i kad isti rom refresham opet nekad radi nekad ne. Mozda je do rom slota...
|
Citiraj:
|
Ovo:
Citiraj:
|
Citiraj:
Normalno sam instalirao i aktivirao viber na tabletu galaxy tab 2. Nemoj samo stavit isti broj na kojem je vec aktiviran viber jer bus onda na tom uredjaju ostao bez svega u viberu |
1 privitaka
Google Sound Search, najbolja stvar za prepoznavanje pjesama. Mnogo brzi a i veca baza prepoznavanja od Soundhounda i Shazama.
Samo kao widget je aplikacija U privitku je apk, nije dostupna kod nas na marketu |
Jel se meni čini ili je novi Viber sporiji od starog te zauzima puno više RAMa? Ovaj novi mi zauzima oko 25 MB RAMa što mi se čini previše, kako je kod ostalih?
|
Malo je sporiji, ali nove funkcije su vrh, IMHO.
|
A koliko ti RAMa zauzima?
|
Trenutno 14MB, što je valjda najmanje što sam ikada vidio. Inače je oko 25-35MB.
|
Koje nove funkcije?Malo je kakti preglednije, ali brate sporije je duplo nego prije (1ghz, 512rama).
|
Otvaranje linkova u samom viberu (slike, video, browser etc) i ono najvažnije, kad dođe nova poruka ne odskrola odma do kraja dok si ti na pola negdje.
|
Zadnjih dana koristim Tapatalk 4 Beta i mogu reći da mi se sviđa updejt. Jednostavniji je nekako i funkcionalniji, a i promjena dizajna je fora. Hijerarhija za određni podforum je dostupna na vrhu, quick reply je prisutan a listanje temom po stranicama odvija se na principu swype lijevo-desno po ekranu
http://i41.tinypic.com/2mgwjh5_th.jpg http://i41.tinypic.com/33dusjs_th.jpg http://i41.tinypic.com/iee14l_th.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |