PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

Mirkopoter 02.06.2013. 18:10

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2405919)
Prije par stranica Guls je pisao o njemu.

http://www.lolking.net/summoner/eune/27817404#runes
Page 6

http://www.lolking.net/summoner/eune/27817404#masteries
Page 10

makar mi je čudan ovaj page, nikada nisam igrao hecu :D

Jest čudan ali ga začudo svi koriste :D

Mommistake 03.06.2013. 00:29

Jbt op mi je ova Vi. Dobar farm (možda i pokoji kill) i bez brige ideš kasnije u tf. Gradim ju full tanky i kasnije je to GG :)

Samo nesmijem dati da se nafarma protivnik :)

X-Plosiv 03.06.2013. 01:12

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2406888)
Jbt op mi je ova Vi. Dobar farm (možda i pokoji kill) i bez brige ideš kasnije u tf. Gradim ju full tanky i kasnije je to GG :)

Samo nesmijem dati da se nafarma protivnik :)

Danas imao jedan čudan gejm gdje sam ostao paf kako je Vi jaka.

Botlane: Varus + Lux vs Draven + Veigar
Mid: Viktor vs Cassiopeia ...fora je da smo tek nakon 20min skužili da je Viktor AD, ne AP
Top: Vi vs Malphite
jungle: Jax vs Lee Sin

znači ova Vi je tako izdemolirala Malphitea i carryala gejm da je to bilo nevjerojatno...mislim da ću je morati malo isprobati češće na topu

gradi obično botrk + brutalizer i onda def iteme..

Mommistake 03.06.2013. 10:24

Krenem uvijek ili frozen mallet ili BC, i to hp itemi. I za sad ide. Ali trebao bi nešto više AD isto probati. Makar začudo, radi dobar dmg late, a gotovo ni jedan item nije AD :)

Guls 03.06.2013. 12:00

ČEstitke za Gold III uz jednu prigodnu lokalnu:

Your mother is so fat, when fiddle drained her he got diabetes.

Mommistake 03.06.2013. 12:16

:lol2::lol2::lol2:

Guls 03.06.2013. 13:01

btw danas u 20h je 5vs5 ARAM Fun Kup na ESL-u... ako je netko zainteresiran, složite si tim i go for it.

X-Plosiv 03.06.2013. 16:37

Citiraj:

Autor Guls (Post 2407097)
btw danas u 20h je 5vs5 ARAM Fun Kup na ESL-u... ako je netko zainteresiran, složite si tim i go for it.

Pričali smo bili mi, ali cura mi ide sutra u ITA pa moram danas održati jedan sastanak s njom :goood:

jučer sam započeo na mid 0/5/0 i popušio kvalitetno mid od Silver 5 ...totalno ušao s spikom "n00b" i odigrao ispod svoje razine :D

Inače, igra netko Varusa? Kada je tek izašao sam ga kupio i igrao, pa prestao...sada kako opet igram ADC sve više, počeo sam forsati Ezreal/Varus/Twitch...i ovaj Varus je tako izdrkan champ da sam zaboravio kako može biti OP ...
Frend mi je s gold 4-5 na platinum 5 došao s kombiancijom varus/thresh

Mirkopoter 03.06.2013. 17:29

Varus je trenutno, uz Caitlyn, najjači adc IMO

Mommistake 03.06.2013. 21:58

Varus i Ez najjači IMO.

Guls 04.06.2013. 08:11

Po meni Ezreal/Caitlyn/Miss Fortune su najjači adc pickovi trenutno. Varus je isto odličan adc, al ekipa ga ne zna igrati.

X-Plosiv 04.06.2013. 09:11

Citiraj:

Autor Guls (Post 2407748)
Po meni Ezreal/Caitlyn/Miss Fortune su najjači adc pickovi trenutno. Varus je isto odličan adc, al ekipa ga ne zna igrati.

Zato sam ga i počeo igrati, igrao sam ga davno, ali totalno pogrešno :fiju:

Čak i kada vidiš Dravena u lejnu, samo se nasmiješ jer znaš da ćeš winati taj lane...

ima par stvari koje sam pokupio gledajući streamove/čitajući guidove:

1. Kada ubiješ creep-a, 2x pogodi neprijatelja, baci E, pogodi ga koji put dok bježi i onda baci Q kada bježi jer će imati opet blight nastackan.
2. Koristi ULT ponekada i na drugačiji način, kada se rokate, ako si siguran da ćeš winati, slobodno počni bježati, većina će te pratiti..samo se okreni R, i BOTRK i kill.

Ne mogu niti reći koliko puta ja i moj ludi support krenemo s 0/2/0 jer uvijek zaboravimo da Varus nije lv 1 champ :fiju: a onda kada dobijemo lv 6 je gg, jer varusov ult je tako dobar CC da je to nevjerojatno, pogotovo ako i support ima neki ult tipa Thresh ili Sona..

Mirkopoter 04.06.2013. 11:21

A Varusov ulti samo spriječava micanje nekog champa? Taj champ i dalje može koristit autoattack i spelove?

Guls 04.06.2013. 11:24

Tako je, on samo snarea. Znači privremeno zaustavi kretanje, ništa drugo.

X-Plosiv 04.06.2013. 12:56

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2407842)
A Varusov ulti samo spriječava micanje nekog champa? Taj champ i dalje može koristit autoattack i spelove?

Isto ono što je rekao guls + radi magic dmg ako se ne varam, a ADC nemaju baš neki veliki MR :goood:

Guls 04.06.2013. 13:01

Još pogotovo ako nekog squishy champa par puta lupiš prije ulte, ostaje taj bez breg hp-a.

Netko igrao AP Varusa? :) Mislim jedino se W i R skaliraju na ap, no kad ti nekoga nastackaš s basicom i opališ AD Q, da vidiš damagea.

X-Plosiv 04.06.2013. 13:16

Citiraj:

Autor Guls (Post 2407892)
Netko igrao AP Varusa? :) Mislim jedino se W i R skaliraju na ap, no kad ti nekoga nastackaš s basicom i opališ AD Q, da vidiš damagea.

Bio sam čitao nešto o tome, ali iskreno ne znam :stoopid:

koji build bi bio

sorcerer (ili ionian, možda bolje ionian)...muramana podhitno...iceborn gauntlet, rabaddon, void? :D

edit: treba još cdr.

Guls 04.06.2013. 13:42

Treba mu svih 40% cdr-a (znači ionian boots+masteriesi+neki 20% cdr idem tipa athene ili morello, možda nešto drugo?), lich bane, tear/mura, rabaddon, ja bi radio i haunting guise te nadogradio na liandry, može i void staff... s tim bi trebalo biti jedno 500-600ap-a, nešto ad-a i na kraju zhonya :D huehuehue

mislim si da bi i rylai bio dobra stvar, jer varus je ionako spor kaj kobila.

edit: dečki, nemojte igrat AP Varusa, mislim za one koji ovo shvaćaju ozbiljno, ovo je samo veselo trolanje :)

X-Plosiv 04.06.2013. 14:08

Citiraj:

Autor Guls (Post 2407940)
Treba mu svih 40% cdr-a (znači ionian boots+masteriesi+neki 20% cdr idem tipa athene ili morello, možda nešto drugo?), lich bane, tear/mura, rabaddon, ja bi radio i haunting guise te nadogradio na liandry, može i void staff... s tim bi trebalo biti jedno 500-600ap-a, nešto ad-a i na kraju zhonya :D huehuehue

mislim si da bi i rylai bio dobra stvar, jer varus je ionako spor kaj kobila.

edit: dečki, nemojte igrat AP Varusa, mislim za one koji ovo shvaćaju ozbiljno, ovo je samo veselo trolanje :)

Umjesto Zhonye...možda bolje Runaan, jer bi stackao blight + procao liandry + njegov E bi radio dmg onda.

Znali:

1. Ionian
2. Manamune
3. Lich Bane
4. Runaan
5. Rabaddon
6. Void ?

i cdr masteries (možda i cdr rune ako imaju ?) :fiju:

jedva čekam aram da dobijem varusa :D

Deathwish 04.06.2013. 14:13

ap varus ti sa relativno malo apa skine 45% max healtha (3autoatack + ability) :)

doduse nema sustain

Guls 04.06.2013. 14:13

Pa napravi jedan custom game protiv botova i vidi kak to ide i kak to šljaka, ali brijem da je možda ok igrati ap na aram mapi zbog veličine iste + non stop su champovi nagomilani, daj zamisli ulta se širi na 5 neprijatelja i svakome skida oko 1000 hpa.

btw, na aramu sustain i nije toliko bitan, no naravno, champ kao takav nije viable za competitive play.

X-Plosiv 04.06.2013. 15:46

Citiraj:

Autor Guls (Post 2407968)
Pa napravi jedan custom game protiv botova i vidi kak to ide i kak to šljaka, ali brijem da je možda ok igrati ap na aram mapi zbog veličine iste + non stop su champovi nagomilani, daj zamisli ulta se širi na 5 neprijatelja i svakome skida oko 1000 hpa.

btw, na aramu sustain i nije toliko bitan, no naravno, champ kao takav nije viable za competitive play.

ARAM varus AP incoming.

Sustain....imam frenda koji ima uzrečicu "SUSTAIN BEATS EVERYTHING". Alistair s heal + clarity na botlane čuda radi :fiju:

Mirkopoter 04.06.2013. 15:47

Alistar bez flasha ne radi ništa.

Guls 04.06.2013. 15:48

Alistar bez Guardians Horna ne radi ništa :)

xGAME 04.06.2013. 16:35

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2407287)
Inače, igra netko Varusa? Kada je tek izašao sam ga kupio i igrao, pa prestao...sada kako opet igram ADC sve više, počeo sam forsati Ezreal/Varus/Twitch...i ovaj Varus je tako izdrkan champ da sam zaboravio kako može biti OP ...
Frend mi je s gold 4-5 na platinum 5 došao s kombiancijom varus/thresh

U sezoni 2 sam ga često igrao, imao sam oko 80 ili 90% winova sa njim u rankedu :D Najbolje je to što sam često bio na udaru zbog tog picka (čak i reportan), a gle sada, sada ga odjednom svi igraju. Od samog početka sam ga igrao da sam maxao Q prvo (skill shotove mi nikada nije bilo problem pogoditi) i presretan sam bio kada su mu buffali Q, a nerfali E. Champion mi je sjeo ko' budali šamar (od prvog gejma sam ga bez problema mogao igrat protiv svega) i do sada sam sigurno odigrao preko 100 gejmova sa njim, tako da slobodno pitaj ako te zanima što.
Sljedeću kupujem Quinn (neka dan mi sinula super awesome ideja oko buildanja i redoslljeda maxanja spellova i u mojoj glavi to izgleda i zvuči strašno dobro :D).

ehohr 04.06.2013. 18:52

Ovaj lol je bas LoL, svaki put kad kupim heroja, na sljedecoj rasprodaji bude on, kupio zeda u subotu evo ga na rasprodaji.

Po meni osobno i meni kao playstyle mislim da je najjaci adc Vayne, mobilna je, ima solidan dmg, tesko joj se bjezi.

Varus mi je ok, ali puno ga je lakse gankat nego Vayne.

X-Plosiv 04.06.2013. 23:15

Riot match making at it's finest

http://i.imgur.com/t8Bi6CL.jpg

a prošli meč, varus 34 min - 11 / 0 / 6 - 286 CS

HAL 05.06.2013. 00:21

Citiraj:

Autor ehohr (Post 2408193)
Ovaj lol je bas LoL, svaki put kad kupim heroja, na sljedecoj rasprodaji bude on, kupio zeda u subotu evo ga na rasprodaji.

Po meni osobno i meni kao playstyle mislim da je najjaci adc Vayne, mobilna je, ima solidan dmg, tesko joj se bjezi.

Varus mi je ok, ali puno ga je lakse gankat nego Vayne.

Sales ti vrijedi samo za RP, nadam se da ne trošiš prave novce na champove.

Guls 05.06.2013. 08:11

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2408361)
Riot match making at it's finest

http://i.imgur.com/t8Bi6CL.jpg

a prošli meč, varus 34 min - 11 / 0 / 6 - 286 CS

A to ti je zbog ovoga zaokruženoga

X-Plosiv 05.06.2013. 08:35

Citiraj:

Autor Guls (Post 2408446)
A to ti je zbog ovoga zaokruženoga

Ma znam da, ali nije fer...jer su nakraju carryali brutalno...ali dobro drugi gejm smo opet igrali protiv njih (popizdili ja i frend), ali onda smo taj gejm rasturili tako da je to bilo ok...

Guls 05.06.2013. 08:37

ma takve samo zatrolaš i veliš mala moja gud ti baj.

Guls 05.06.2013. 09:46

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2408116)
Sljedeću kupujem Quinn (neka dan mi sinula super awesome ideja oko buildanja i redoslljeda maxanja spellova i u mojoj glavi to izgleda i zvuči strašno dobro :D).

Tell me, tell me, tell me pls pls pls :D
Ja inače favoriziram Quinn, imam jedan probni build za nju, ali kao da nešto nedostaje. Sram me reći da ne znam igrati ADC, ali ova mi je zapela za oko :)

X-Plosiv 05.06.2013. 10:09

Ne znam..meni osobno Quinn je nekako top champ. Jer naprimjer jučer protiv ove dvojice..u prvom gejmu lik je igrao Twitch-a i taj Twitch je scary twitch, ali kasnije je igrao Quinn, i iako je bila zeznuta, nakon što su nam srušili turret i ja malo farmao mogao sam ići 1vs1 protiv nje (s blue doublelift ezrealom)...

jučer 3 ranked gejma, 2 quadre :goood:

ne znam..nekako mi Quinn nije baš ADC, više je neka verzija season 2 ezreal/corki ...ali ima taj OP blind ffs

Guls 05.06.2013. 10:53

Joj ta Quinn, to đubre može čuda raditi, u teamfightu pogotovo, sa aoe blindom i burst ultom, uf uf uf. Samo rijetko viđam dobre Quinn playere, vrlo vrlo vrlo su rijetki.

X-Plosiv 05.06.2013. 11:06

što nije SOLO blind, ne aoe?

Guls 05.06.2013. 11:10

Koliko se ja sjećam (a neću tvrditi), da smo obojica bili blindani u tf na sekundu ili dve.

Da, tako je. Samo nije velik area of effect.

ehohr 05.06.2013. 11:50

Citiraj:

Autor HAL (Post 2408393)
Sales ti vrijedi samo za RP, nadam se da ne trošiš prave novce na champove.

Ne znam kako bi samo trebao imat IP-a za glupe rune ( mozda najgluplja stvar koju su ikad napravili u dota style gameu ) Tako malo znace a toliko kosta samo da napravis jedan rune page. Jedan rune page me kosta oko 10k ipa, tako da ne vidim kako bi kupovao heroje za IP, mozda kasnije cu se razbacivat s ip-om u sto cisto sumnjam, da imam sad 120k ip-a opet bi sve potrosio i falilo bi mi jos toliko.

X-Plosiv 05.06.2013. 11:56

Ja ne mogu a da se ne nasmijem

http://i.imgur.com/JLKLAB1.jpg

Mirkopoter 05.06.2013. 13:48

Bolje da ukinu lolnexus jer se ljudi samo bune, sorry ali eto.

X-Plosiv 05.06.2013. 13:51

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2408610)
Bolje da ukinu lolnexus jer se ljudi samo bune, sorry ali eto.

Ma nije problem u bunjenju, nego bih prije gledao sve preko lolkinga, a sada vidim ovdje..

problem je što duo gold 1 / 3 donese masu sranja...kako je moguće da ako igraš duo gold 1 igraš protiv diamond svaki drugi gejm?

sada ne igram više s frendom DUO zbog toga, nego moram solo igrati...teže, ali jedini način da se uzdignem :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40.