![]() |
Citiraj:
|
Jbt op mi je ova Vi. Dobar farm (možda i pokoji kill) i bez brige ideš kasnije u tf. Gradim ju full tanky i kasnije je to GG :)
Samo nesmijem dati da se nafarma protivnik :) |
Citiraj:
Botlane: Varus + Lux vs Draven + Veigar Mid: Viktor vs Cassiopeia ...fora je da smo tek nakon 20min skužili da je Viktor AD, ne AP Top: Vi vs Malphite jungle: Jax vs Lee Sin znači ova Vi je tako izdemolirala Malphitea i carryala gejm da je to bilo nevjerojatno...mislim da ću je morati malo isprobati češće na topu gradi obično botrk + brutalizer i onda def iteme.. |
Krenem uvijek ili frozen mallet ili BC, i to hp itemi. I za sad ide. Ali trebao bi nešto više AD isto probati. Makar začudo, radi dobar dmg late, a gotovo ni jedan item nije AD :)
|
ČEstitke za Gold III uz jednu prigodnu lokalnu:
Your mother is so fat, when fiddle drained her he got diabetes. |
:lol2::lol2::lol2:
|
btw danas u 20h je 5vs5 ARAM Fun Kup na ESL-u... ako je netko zainteresiran, složite si tim i go for it.
|
Citiraj:
jučer sam započeo na mid 0/5/0 i popušio kvalitetno mid od Silver 5 ...totalno ušao s spikom "n00b" i odigrao ispod svoje razine :D Inače, igra netko Varusa? Kada je tek izašao sam ga kupio i igrao, pa prestao...sada kako opet igram ADC sve više, počeo sam forsati Ezreal/Varus/Twitch...i ovaj Varus je tako izdrkan champ da sam zaboravio kako može biti OP ... Frend mi je s gold 4-5 na platinum 5 došao s kombiancijom varus/thresh |
Varus je trenutno, uz Caitlyn, najjači adc IMO
|
Varus i Ez najjači IMO.
|
Po meni Ezreal/Caitlyn/Miss Fortune su najjači adc pickovi trenutno. Varus je isto odličan adc, al ekipa ga ne zna igrati.
|
Citiraj:
Čak i kada vidiš Dravena u lejnu, samo se nasmiješ jer znaš da ćeš winati taj lane... ima par stvari koje sam pokupio gledajući streamove/čitajući guidove: 1. Kada ubiješ creep-a, 2x pogodi neprijatelja, baci E, pogodi ga koji put dok bježi i onda baci Q kada bježi jer će imati opet blight nastackan. 2. Koristi ULT ponekada i na drugačiji način, kada se rokate, ako si siguran da ćeš winati, slobodno počni bježati, većina će te pratiti..samo se okreni R, i BOTRK i kill. Ne mogu niti reći koliko puta ja i moj ludi support krenemo s 0/2/0 jer uvijek zaboravimo da Varus nije lv 1 champ :fiju: a onda kada dobijemo lv 6 je gg, jer varusov ult je tako dobar CC da je to nevjerojatno, pogotovo ako i support ima neki ult tipa Thresh ili Sona.. |
A Varusov ulti samo spriječava micanje nekog champa? Taj champ i dalje može koristit autoattack i spelove?
|
Tako je, on samo snarea. Znači privremeno zaustavi kretanje, ništa drugo.
|
Citiraj:
|
Još pogotovo ako nekog squishy champa par puta lupiš prije ulte, ostaje taj bez breg hp-a.
Netko igrao AP Varusa? :) Mislim jedino se W i R skaliraju na ap, no kad ti nekoga nastackaš s basicom i opališ AD Q, da vidiš damagea. |
Citiraj:
koji build bi bio sorcerer (ili ionian, možda bolje ionian)...muramana podhitno...iceborn gauntlet, rabaddon, void? :D edit: treba još cdr. |
Treba mu svih 40% cdr-a (znači ionian boots+masteriesi+neki 20% cdr idem tipa athene ili morello, možda nešto drugo?), lich bane, tear/mura, rabaddon, ja bi radio i haunting guise te nadogradio na liandry, može i void staff... s tim bi trebalo biti jedno 500-600ap-a, nešto ad-a i na kraju zhonya :D huehuehue
mislim si da bi i rylai bio dobra stvar, jer varus je ionako spor kaj kobila. edit: dečki, nemojte igrat AP Varusa, mislim za one koji ovo shvaćaju ozbiljno, ovo je samo veselo trolanje :) |
Citiraj:
Umjesto Zhonye...možda bolje Runaan, jer bi stackao blight + procao liandry + njegov E bi radio dmg onda. Znali: 1. Ionian 2. Manamune 3. Lich Bane 4. Runaan 5. Rabaddon 6. Void ? i cdr masteries (možda i cdr rune ako imaju ?) :fiju: jedva čekam aram da dobijem varusa :D |
ap varus ti sa relativno malo apa skine 45% max healtha (3autoatack + ability) :)
doduse nema sustain |
Pa napravi jedan custom game protiv botova i vidi kak to ide i kak to šljaka, ali brijem da je možda ok igrati ap na aram mapi zbog veličine iste + non stop su champovi nagomilani, daj zamisli ulta se širi na 5 neprijatelja i svakome skida oko 1000 hpa.
btw, na aramu sustain i nije toliko bitan, no naravno, champ kao takav nije viable za competitive play. |
Citiraj:
Sustain....imam frenda koji ima uzrečicu "SUSTAIN BEATS EVERYTHING". Alistair s heal + clarity na botlane čuda radi :fiju: |
Alistar bez flasha ne radi ništa.
|
Alistar bez Guardians Horna ne radi ništa :)
|
Citiraj:
Sljedeću kupujem Quinn (neka dan mi sinula super awesome ideja oko buildanja i redoslljeda maxanja spellova i u mojoj glavi to izgleda i zvuči strašno dobro :D). |
Ovaj lol je bas LoL, svaki put kad kupim heroja, na sljedecoj rasprodaji bude on, kupio zeda u subotu evo ga na rasprodaji.
Po meni osobno i meni kao playstyle mislim da je najjaci adc Vayne, mobilna je, ima solidan dmg, tesko joj se bjezi. Varus mi je ok, ali puno ga je lakse gankat nego Vayne. |
Riot match making at it's finest
http://i.imgur.com/t8Bi6CL.jpg a prošli meč, varus 34 min - 11 / 0 / 6 - 286 CS |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma takve samo zatrolaš i veliš mala moja gud ti baj.
|
Citiraj:
Ja inače favoriziram Quinn, imam jedan probni build za nju, ali kao da nešto nedostaje. Sram me reći da ne znam igrati ADC, ali ova mi je zapela za oko :) |
Ne znam..meni osobno Quinn je nekako top champ. Jer naprimjer jučer protiv ove dvojice..u prvom gejmu lik je igrao Twitch-a i taj Twitch je scary twitch, ali kasnije je igrao Quinn, i iako je bila zeznuta, nakon što su nam srušili turret i ja malo farmao mogao sam ići 1vs1 protiv nje (s blue doublelift ezrealom)...
jučer 3 ranked gejma, 2 quadre :goood: ne znam..nekako mi Quinn nije baš ADC, više je neka verzija season 2 ezreal/corki ...ali ima taj OP blind ffs |
Joj ta Quinn, to đubre može čuda raditi, u teamfightu pogotovo, sa aoe blindom i burst ultom, uf uf uf. Samo rijetko viđam dobre Quinn playere, vrlo vrlo vrlo su rijetki.
|
što nije SOLO blind, ne aoe?
|
Koliko se ja sjećam (a neću tvrditi), da smo obojica bili blindani u tf na sekundu ili dve.
Da, tako je. Samo nije velik area of effect. |
Citiraj:
|
|
Bolje da ukinu lolnexus jer se ljudi samo bune, sorry ali eto.
|
Citiraj:
problem je što duo gold 1 / 3 donese masu sranja...kako je moguće da ako igraš duo gold 1 igraš protiv diamond svaki drugi gejm? sada ne igram više s frendom DUO zbog toga, nego moram solo igrati...teže, ali jedini način da se uzdignem :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:40. |