![]() |
ronda - early stoppage.. nešto herb dean brljavi u zadnje vrijeme sve više i više..
DC je ovog svog gym kolegu ponizio na najjače. |
Rondu su mogli malo više pustit, prerano je to prekinuto
|
porpustil sam ovaj.
|
Jos jedan poprilicno bezvezan event koji ce brzo u zaborav, bar kod mene.
|
dobri fajtevi su bili
previše smo se navilki na KO i submission fajteve i sada nemožemo uživati u dobroj predstavi dvaju izvrsnih boraca. Recimo McDonald i Maia, izvrstan fajt, toliko tehnički dobar i ugodan oku, iako nije završio prekidom. Znam da sam kenjao po Machidinom fajtu od prošlog puta, ali to je zato jer smatram da nije zaslužio takav hype, a ne zato što je fajt bio loš, dapače, odličan fajt! Jučer sam si pogledao i dokumentarac o 20 godina UFC-a. Eto moja preporuka, stvarno dobro odrađeno. |
Citiraj:
Prvu rundu smo mogli vidjeti nemoćnog mcdonalda, a druge dvije smo gledali polu-onesviještenog maiu kako dobiva po nosu pune dvije runde. Znači frajer se cijelo vrijeme ljuljao kao da je strusil litru vodke, ali bar sam se dobro nasmijao.. oni njegovi zamasi u trecoj rundi :lol2: A kad si vec spomenuo machida-mousasi, borbu zbog koje nisi ostao impresioniran, to je bio primjer tehnički dobrog i kvalitetnog fighta. |
kaj velite na ove najnovije sprehice i odluke u vezi trt mrt i tih supstanci?
|
Apsulutno se slazem i vec je bilo vrijeme. Cak mi je i Lyoto bolji izbor jer me jako zanima kak ce se postavit protiv takvog jakog hrvaca. Vitor je imal sansu zavrsit borbu brzo ili ne uopce po mom skromnom misljenju.
|
mislim da weidmanu nece bit lako i da se mora u ovoj borbi dokazat. Mousasi se nikako nije mogao priblizit, a ako ne bude mogao ni weidman, borba ce ici na stranu machide po meni.
Weidman mora muški uletit u machidu(ovo malo cudno zvuci), ali tu je machida najopasniji, u kontri. |
Tak nekak. On je svojim sampionskim danima bio sharp do bola, skoro bez greske dok nije naletil na raspolozenog Ruuuuu.. Ne treba zaboravit ni da je Lyoto polu-teskas e sad kolko bu mu to pomoglo ili odmoglo vidli bumo ali bi moglo malo neutralizirat sirovu snagu ovog..
|
|
Sto kazete na spinning back elbow KO? :)
Takodjer 24. 05. UFC 173, Junior Dos Santos VS Stipe Miočić! :D Awesome! |
|
ma to ce bit show. gustafsson is my fav. A Stipi stvarno sve najbolje, mislim da je za stepenicu ispod Dos Santosa, ali necemo znati dok ne udu u ring.
|
PICKOVI: Gustafsson, Guillard, Pickett, Nelson, Latifi.
|
Yo ekipa, kad počinju prelimovi u Londonu, tražim na UFC-u ali ovi glupi ameri neznaju napisati lokalno vrijeme nego pišu pacifičko i istočno a neda mi se računati!
E da, i kad je žmirko? |
Za London neznam, ali žMirko bi trebao biti oko 11 navečer ako se ne varam.
|
na rasporedu je u 21:45 na novoj tv. A Miko bi mogao biti oko 23h, da.
|
Davit Kiria :D
|
Svaka mu cast , jedna od boljih borbi u zadnje vrijeme
|
Citiraj:
Samo mogu reci wow! Dobro je voditelj rekao, okrenuo borbu kao Rocky! Svaka mu cast, respect! |
Jedan od najboljih meceva koje sam gledao :)
|
Evo nam ocvalih,precvalih,uvenulih i bankrotiralih boraca da nam ponude "spektakl" i zarade koju kunu za kruh i fiolić paštetu...
|
hahah ovo je sprdacina
|
:D:D:D
|
heh sto rec na ovo :stoopid:
|
Uopče mi ne smeta kaj je ovaj pobjedil :) dapače baš mi je drag dečko...
|
Kiria, WOW :D
Final borba, treba li to uopce komentirati? Smrdi mi na novčani sporazum. |
Neš u mirovinu? E pa nagrada ide onom ko oće :D bar bu nas crni poštedio ovakvih šugavih predstava za 10 deka parizera...
|
Meni Mirko cak bio i dobar veceras. Radio je dosta i bio je atraktivan. Nije mi zao ni malo kaj je zgubio i dosta mi ga je.
|
mirko se zajebal s tim tranzicijama u disciplini.
iz stojke u MMA pa natrag. da je opstal jos par borbi u MMA bilo bi od njega nesto. fizicki je spremniji nego prije par i vise godina. |
Da je ostal u MMA danas bi hodao na dva velka i dva mala kotača
|
Zbog cega to mislis?
Zbog ta 3 ili 4 nokauta koje je primio u UFC-u? platio danak tranziciji i neiskustvu u kavezu? u 20+ godina karijere? Pa to se svakom dogodi. Bolje primit brzi nokaut nego da te netko demolira 3-5 rundi kao sto se npr dogodilo nelsonu i JDS-u (2x) ja se ne sjecam da je mirka neko masakrirao i demolirao. ti stari nemas pojma kakva je mirko ZVIJER. p.s. dat takvu izjavu o kotacicima je u najmanju ruku trollanje. |
Joj da završimo,znam kakva je zvijer,osobno znam jer smo mu radili promociju u jednom stadiju karijere dok nije primao udarce od trećerazrednih boraca za koji nikad nisu karijere poslje napravili. I da govorim o onim nokautima koje je primao,dok su oči radile bečki ringšpil a papci se trzali u ritmu sambe u vodoravnom položaju i dok je po svojim riječima gledao svoje tijelo iz neke druge dimenzije.Ti udarci šalju u kolica,takvi udarci svode tvoj vokabular na razinu 3godišnjeg djeteta i takvi udarci miču z burze bar jednu medicinsku sestru dok si živ.
A ovo bolje primit brzi nokaut...mislim da se povlačim iz danje diskusije,this is too much 4 me. |
Nisam vidio ni jednog pozantijeg MMA borca da je zavrsio u kolicima ili ko biljka ko mnogi boksci. Nije nemoguce ali po meni bi prije zavrisl tamo u KB nego u MMA. Boksacke rukavice su vrag. Ne rade tolko stete iz vana ali doslovno protresu mozak. I udarci koji dolaze dolaze od ekipe koji su specijalisti za to a ne od all roundera, cast izuzecima.
|
Velim,nije sad to rat da češ završit...ali postoji mogućnost,dovoljno je upisat MMA paralyzed i svašta se nađe. A bogami Mirko se nadobivao udaraca u USA i to dobrih. Dovoljno je vidjet kako mu je mozak popigao tjelo nakon Gonzaginog(btw,Jiu borac) kicka s nogom. To nije prirodno i ostavlja posljedice. A sad kaj se to na borcima manje vidi trenutno...ne znači da se nebu vidlo za koju godinu. Tek čekamo te momke da ih vidimo dal bu sami papali kašu sa 60 :)
|
Gledam old school MMA borce tam jos od pocetaka i nisam vidio ni jednog sa takvim problemima. Imaju sasvim drugacije probleme jer ih vecina nakon karijere nema nista.
Mirko ima predugacku karijeru da bi se moglo rac da je MMA kriv za razliku od vecine MMA boraca pa i dosta velikih imena. Ko zna kaj ga je sjebalo, drugim slovima, vjeojatno sve. Tikovi i sl. kaj ima. |
Možemo to i ovak sročit...pratim sve vozače formule tam još od početka i nisam vidio nikog da je život izgubio u utrci. Ali svi znamo da u formuli ta varijabla postoji i samo je pitanje vremena. Tako isto u MMA i bilokojem obliku borilačkih sportova...
|
fight night je bio odlican. Manuwa je previše napucan mišićima za taj sport imho, i čim je krenuo na prave velikane, bum - laka noć.
Jedva čekam vidjeti kako će Hendrix za tjedan dana uspavati Lawlera u prvoj minuti. Mislim da ovaj put neće dopustiti da odluka ide sucima, kao što je dopustio vs GSP-a :D |
Ovaj Gruzijac je legenda, vidi se da je odrasta na čistom kavkaškom zraku i domaćem kefiru. :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |