![]() |
Što je sa GSM kodovima na Telemachu?
Radi samo *130#, a *150*6# i *150*8# više ne. Treba instalirati i registrirati se u njihovu Telemach aplikaciju? |
Ima li Telemach uopće kakvu 5g mrežu u Zagrebu da radi?
I zašto je toliko malo uređaja na njihovoj stranici označeno da su 5g? Iphone 12 se kod njih ne može spojiti na 5g? |
I mene zanima jel ima 5g il je to samo reklama
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Evo, danas slučajno primijetio 5G signal u Zagrebu, na potezu od Bug-a u Tratinskoj pa do Trešnjevačkog placa. https://i.ibb.co/j5N2Y14/Screenshot-...-speedtest.jpg Jedan speedtest potroši preko 1GB tako da sam nakon par testova dobio onu sms poruku sa blokadom prometa na mojoj "flat" tarifi jer je potrošeno 5GB u jednom danu.... |
Citiraj:
|
sad pričo s facebook podrškom da probam zamjenit simkarticu budem i probo sutra,događe se kad nekog zovem odmah piše poziv završen,mene se može dobit,poruke se isto ne mogu slat,na bonovima sam.
|
Meni tako bilo danas.
Rekli mi da mi je istekao račun, nema veze što piše da vrijedi još mjesec dana, da nadoplatim sa 15kn. Nadoplatio i mogu zvati |
meni ističe 10.12,još je oko 50 kuna gore.
|
Nadoplati s bilo kojim iznosom, datum isteka je pogrešno prikazan (rade nadogradnje) i pokazuje neki abnormalni datum u budućnosti.
Rekli su mi da mi je istekla valjanost i da nadoplatim, kao i ti dok nisam, nisam mogao zvati. https://i.imgur.com/G3JnTNOh.png Pogledaj kako im je sve u banani, nakon nadoplate od 15kn piše da mi ističe račun 2.6.2022 što nema veze s vezom. https://i.imgur.com/ITvaTPhh.png |
sve moguće sutra vijdjet, ja sam zvao podršku provjerila u sustavu i rekla ovo što sam gore napiso.
|
Jel došla kome ova smješna naknada kao izvinjenje za probleme? 😂
|
bonovi/preplata?
|
Koliko?
|
meni je došla ponuda sa popustom od 750kn na mobitel. Samo mobitel ili mobitel na pretplatu.
|
|
Ma smješni su: https://telemach.hr/750-kn-popusta-n...tent=unlimited
|
Citiraj:
Zasto smijesni? Nude ti dva super zanimljiva moba (a52s 5g i mi11 lite 5g) za cca 1400 kn i cca 1700 Kn. |
Citiraj:
|
Što se uopće dogodilo sa telemachom da je potrebna isprika? Nisam primijetio da nešto nije radilo, sve je kao i inače?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazem se s tim, mogli su i neki top model ponuditi po nekoj privlacnoj cijeni. |
Citiraj:
Tko zeli mid range ovo je odlicna cijena. Ja sam "zaglavio" na Mate 20 PRO jos od 2019 uz krace prekide, ljetos sam imao Mi10 PRO koji je super mob sto se mnogih stvari tice, ali nije mi opravdao duplo vecu cijenu u odnosu na Mate 20 PRO. Bojim se da bi tako bilo i sa mnogim TOP modelima, svi kostaju pun q, a nude ti samo nesto bolje kamere dok su po svemu ostalom mid range dosli na nivo da ostavljaju malo prostora za prigovor. Evo npr. taj a52s 5G...znaci mob ima IP68, amoled ekran, odlican proc, dobre kamere, dobru bateriju, SW podrsku pune 3 godine, 120HZ... |
Dobra neka akcija. Mi 11 Lite u trgovini košta 2.500kn, a na 'akciji' piše da je cijena smanjena sa 3.099 kn. Na oglasniku se nađu za 1.800kn.
A ako sam dobro shvatio tu akciju, svaka šuša može da dođe u Telemach i kupi mob po 'povoljnoj' cijeni bez da sklopi ugovor. |
Kakva je to naknada za lošu uslugu ako ne trebaš mobitel? Ili ti npr nije produljenje ugovora?
Ono pitur ti loše oboja stan, pa ti kaže evo ti bon za kupnju u boje i lakovi. Ovo nece iskoristit 3% ljudi |
Citiraj:
|
ne mogu vjerovati da cu ovo ekšli pitati, obzirom da oni inace zovu, nude i gnjave, ali kako doci do ovih iz teletine/telemach-a da nazovu da zena dogovori novo produzivanje ugovora, jer bili na automatu jucer i danas preko pola sata i niko se ne javlja. probao jucer i meil poslati da nas se nazove i nista. wtf :stoopid:.
zena kaze da stalno nesto stekaju zadnje vrijeme i dobila je onu ponudu 750kn popusta. ja bi ih osobno zaobisao u sirokom luku, al ona se neda. :chears: |
evo mene jutros zvali i probudili me, neke ponude imaju no nisam zainteresiran.. broj s kojeg su zvali je 01 5566 380
|
Citiraj:
|
ma ne rade vraga, samo sto su za k, ocekivano. zvali zenu pred pol ure. nista nije rjesila. doslovce ono sto pise na sajtu je jedino sto se moze. a mreza im u komi totalnoj.
dat cu sve od sebe da zenu odgovorim od teletine. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |