![]() |
Može li mi netko objasnit kako se isplati kupiti ovaj ASIC bitcoin miner, Antminer S9 ?
Znači zarađuje cca. $389/mj. (2580kn) Troši 1150kn/mj. struje. Profit = 1430kn/mj., a još ga treba platit $1113 (7400kn). :lol2: Jednostavno ne vidim kako je to ikome isplativo? |
samo najbolje
Samo najbolje ntrgovina,koja radi preko njuskala nabavlja grafe iz eu,i nemaju garanciju u RH. provjereno. Da bi se nesto uvezlo u RH mora proci preko glavnog dobavljaca. Tako kazu u Msan...
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
KLIK |
Citiraj:
|
Citiraj:
Majnaj DGB Sha-256 s njim i eto ga Kaj se tiče "samonajbolje" Zvao sam ih prije valjda mjesec dana i rekao je da će imat kartice za 5 dana. Još uvijek ih nema, dobro da niš nisam platio, vjerovao sam osjećaju da bolje da ih izbjegavam :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prijavljeni su kao firma. Tako ih naručuju i prodaju online. Cijena im je 500,600 kuna veća, a na kraju te vremenski dođe na isto kao da si ih i sam naručio preko neta. |
Jeste vi sarkasticni sa replyevima na Antminer S9 ili nesto ne razumijem?
Znaci pravi 1500kn profita mjesecno(znaci oduzeta struja), a kosta 7500. Drugimrijecima za 5 mjeseci sam sebe isplati i onda imas uredjaj koji ti sam stavlja mjesecno 1500 u djep. Pa sad to skaliraj na 10 i boli te djon. A onda jos jedan lik uleti i kaze sto majnas BTC pa majnaj nesto drugo pa zaradis jos vise, znaci jos vise para? Ili sam ja nesto zabrijao? |
ja sam gledao na shop.bitmain i tamo je 1600$ i mjesecno radi oko 0.36 btc
|
Citiraj:
Nisu ljudi sarkastični negu su nahajpani i misle da će uložit 1 dolar i za mjesec dana zaradit dva. To tak ne ide. |
Citiraj:
Citiraj:
Pa na linku koji sam stavio? Barem tako piše... Citiraj:
Opet, uspoređujući ga s rigovima za majnanje eth i zec, manje je profitabilan i crpi više struje. "Skaliraj na 10" nema logike jer si povećao profit za 10x, ali i potrošnju, a za 10 takvih antminera ti treba 13.5kW struje... :fiju: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Recimo da imam određeni iznos na coinbaseu, da li da to odmah prebacim na Jaxx ili može ostati tamo neko vrijeme u slučaju da hoću kupovati druge valute? Vidio sam u prvom postu da baš nije pametno držati lovu na exchange novčaniku.
|
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Inače, koji novčanik je najsigurniji? Znam da je to relativan pojam :D |
Citiraj:
Citiraj:
:lol2: |
Citiraj:
Tj jel išta sigurno? :) Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel ima netko ideju zasto jaxx ne zeli slati LTC
Citiraj:
|
Citiraj:
sta kazete na ovakav nekakav setup: http://tinypic.com/r/2ivd36g/9
bacite komentar na cijenu i ostalo |
Citiraj:
EDIT: AQ ne vidim i risere, to moras isto kupiti, jel ih ima tam gdje ovo kupujes? |
Da li se mining nešto u zadnje vrijeme puno raširio ili je ovakva popularnost bila i pred 6mj, godinu dana?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |