![]() |
Bome ovaj bavarski blento Miler neće gola zabit do Rusije 2018.
|
Ipak su švabe euro prvaci u rukometu ove godine.
|
A neš ti penala,...
|
Fala Brko kaj si se javio, već mi je malo bilo neugodno. Nego kaj je s ostalima? Ok, Vorda je pijan još od jučer, ali više su se kometirali Albanci i Irci nego ovo.
|
Panda na aparatima... bome nisam ni ja daleko. Ovi švabe su katastrofa.
Dobit će još 2 komada do kraja. Cijela igra se temelji "dodaj seljaku Mileru da ga kao najbolji strijelac zabije". Lik nemre ni penal zakucati. Strašno. Ajde, nismo mi jedini gdje igraju igrači po zaslugama, a ne gleda se trenutna forma. Sad mi je još više žao kaj nismo bili drugi u grupi. Po još bi lakše proharali po desnoj strani kostura nego po lijevoj. Stvarno, ovo je već smiješno... pa švabe ne mogu pogodit okvir gola... |
Da se ne radi o švabama rekao bi da je ovo gotovo.
|
Finale Portugal - Francuska.
Hvala doviđenja, za mene je Euro gotov. Tko će ga osvojiti, zaboli me totalno. U nedjelju je F1 i navečer je zatvaranje međunarodnog folklora kod mene pa bum išal to pogledat. |
Žalosno. Ovog Grizmana nemogu vidjeti. Ali ni Ronalda.
Ipak ću za Portugal navijati jer su nas pobijedili. |
Mislim da bih prije za Srbe i Slovence navijao nego za Portugal.
|
Bome švajni je za penziju
Što se tiče finala, podsjeća na euro iz 2004 u portugalu - pitanje je hoće li grčka 2 opet presuditi domaćinu |
Citiraj:
Eventualni naslov Portugala bi poistovjetio sa Leonardom Di Caprijem i njegovim neosvajanjima i na kraju osvajanjem Oscara. Portugal nije osvojio Euro 2004 ili recimo 2012 kad su igrali zbilja fantastično. I sad će ga osvojiti kao nagradu za 2004 i 2008, totalno nezasluženo. Dođemo na isto kao i Oscar za Povratnika :D :D Ali eto, tako to je. |
Neka pati, ko ga smeta, Portugal je prvak svijeta (evrope)
|
Da nisu razvodnili kvalitetu i dopustili egzotičnim ekipama nastup na EP, portugal ne bi prošao skupinu.
|
Citiraj:
|
Da, to stoji. Al jbg, ne volim taj grčki scenarij.
|
Nije ova Franačka ništ posebno koliko su Švabe danas bili zaqrac. Portugal će to odraditi sa pol snage.
|
Jebo ovo. Treba vratit stari format sa 16 reprezentacija. Ove što su bile iznenađenje na ovom euru (wales i island) bi se ionako kvalificirale i na stari način (nisu bili 3. u kvalama), kao i što bi prošli grupe na stari način
|
Smecari francuzi se opet provukli, svabe neznaju zabit gol. Al najgore sto sam vidio je ovo sto su islandu ukrali foru sa "pozdravom", stvarno su dno dna. Onaj payet prije 5 godina slagao stikle u zari sad je skrto prepotentno govno, al jebg lopta je okrugla. Ronaldo , naguzi ih molim te.
|
Ne volim se ponavljati, ali jeb'ga ... 1.6.2016 :D
Citiraj:
|
Da krađa navijanja je baš dno. Mislim da su islanđani gledali u nevjerici
|
Ja mislio da su stavili island kad ono ovi lopovi.
Bez obzira navijam za francuze jer su pokazali vise od portugalaca a bome i lijepse igraju. Ovaj portugal je preslika one grcke koju su popljuvali svi zivi 2004, samo grci nisu imali ronalda tak da sad ipak netko bude za njih (iako realno nema razloga) Otkad smo mi ispali euro mi je bezveze, a ovakvo finale je samo dokaz toga. Anyway cacic je rekao da ce portugal igrat finale, smijao sam se na to al eto, ocito zna kaj drugi me znaju. |
Zadnje europsko i svjetsko igrano u Francuskoj osvojili su domaći, ajmo hat trick. Nadam se da neće bit kao SP 1982. Talijani prvaci, a bez pobjede u skupini u kojoj su igrali sa velesilama Poljskom, Kamerunom i Peruom. :D
|
Da sam mogao birati losije ekipe za finale, eventualno bi odabrao umjesto vrancuza engleze. Ali i ovaj par je cudo :D
Nisam gledao od 1/8 finala gotovo pa nista, sumnjam da cu i finale pogledati. Ali ako vec moram birati, radije bih da portugal osvoji. Ako ista onda radi starih zasluga i nesreca (kao kad je nani ponistio cist ronaldov gol vs spanjolaca, a kasnije ispadnu na penale...). Francuze takodjer mrzim, a Portugal sam nekad i obozavao, dok su jos nogometa igrali, sad mi samo nisu dragi. Rekao bih forza jogo bonita, ali od jogo bonite nema ni kurac, pa ajde naprijed grcka 2 aka portugal :( |
Bravo Francuzi na izbacivanju multi kultur merkel.
|
ovaj euro kompletno (mimo par, ali stvarno par izuzetaka) je najveći waste of time gledanja televizora ikada.
|
Možda je bilo 2-3 dobre tekme kroz cijeli euro, sve ostalo je bila neopisiva dosada.
Jedino gledljivo je bilo CZE-HRV, MAĐ-POR, ITA-ŠPA. Ovo ostalo je bilo bože me sačuvaj. Vidim ja, čuvaju se nogice, i to ne samo u našoj repki. Nema više žara, samo lova. |
Moram priznati navijati ću da Portugal osvoji. Nemjerljivo su mi draži od francuza.
Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk |
Meni ni jedni nisu dragi, ali fra ipak igra lepšu fucu pa bi više volio da oni.
|
Ja bi da vorda napokon doživi orgazam :D :D
|
Citiraj:
Sve neka navlacenja, kalkulacije, rezervirana igra, drzi-ne daj... Opet ponavljam, nisam pogodio niti jedan hebeni par.Pri tome ne mislim na kladaru, vec na spike medu frendovima, sa susjedom, sa starim i slicno. Sad su me i Svabe ostavili na cjedilu.Strasno.Ovo ce biti tako dosadno finale da bi zanimljivije bilo gledati SP u sahu. Definitivno finale ne gledam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58. |