![]() |
Citiraj:
ne znam bolji način za potrošiti 700 kn |
Nema zastajkivanja,touch radi normalno?
Za sto ga koristis? |
Kupio sam mami 535 prije 6-7 mjeseci i radi sve super kao od prvoga dana, preporuka.
|
Nema apsolutno nikakvog zastajkivanja, a i sam sam bio pomalo skeptičan budući da mi je ovo prvi win phone. Na touch nemam zamjerki.
Pozivi, poruke, whatsapp, viber, outlook, fb i messenger, slušanje glazbe (slušalice ne dolaze u paketu), surfanje. Standardna neka primjena, jedino igre nikakve ne igram... |
Citiraj:
|
Meni je kamera nebitna, a i HD zaslon je dosta. Samo da ima 2GB RAM-a i nešto jače od Snapdragona S4 Plus.
|
Korisnici 535, koliko vam baterija traje?
|
8 images of the Lumia 950 & Lumia 950 XL the Microsoft Store did not want you to see
Zanimljive specifikacije... |
Pa ove slike smo daaaaavno vidjeli.
|
Citiraj:
Računaj nekih dan i pol s normalnim korištenjem bez štednje, a može se razvući i na 2 dana ako ga koristiš kao klasični mobitel, znači bez nekog pretjeranog surfanja, multimedije i igara. |
Microsoft’s Lumia 950 might be its last chance
Zadnja šansa! Možda! Al niko ne može predvidjet budućnost.. 950 ne ostavlja woow dojam, ostali grabe velikim koracima napred, a sljedeće godine dolazi s820.. Lumiji fali jedan fotosmartfon da pokopa ostale igrače; da je nasljednik 1020 na vidiku, e to bi onda bila druga pjesma, a ovak, slijedi borba.. |
Ova 950 mi se sve više sviđa.
|
Sve ovisi o tome kolika će joj biti cijena. MS svjesno ide na tržište sa damping cijenama samo da profura svoj OS široj publici. Ako cijene mobitela poveća na razinu cijena ostalih OS-ova, mogao bi ostati kratkih rukava jer će ljudi radije kupiti razvikane iP, Galaxy S ili Xperije nego Lumie (koje su usput izgubile na kvaliteti izrade otkad na njima piše MS, a ne Nokia).
Nažalost, čini mi se da imaju trend povećanja cijena za svoje flagshipove. |
A gdje si ti zamjetio taj trend?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Taj mobitel i je u rangu S5 :stoopid:
|
U rangu je.. Kolko je opce bila trzisna cijena L930 u pocetku?
A nemojte ocekivat od L950/xl, da ce bit jeftiniji od ostalih flagsipova, ili cijena ista kao u kod konkurencije ili veca, niza jako tesko.. A i pitanje je kak ce se novopridoslice proslavit na trzistu.. Da ne zavrse kao i L930.. |
Po ovome, očekivane cijene su 660/750€ što je u rangu flagshipa na drugom OS-u tj. nimalo dumping
http://www.itpro.co.uk/windows-phone...te-price-specs http://www.phonearena.com/news/Micro...tailer_id73925 |
Flagship mogućnosti, flagship cijena.
Iako, htio bih vidjeti One Plus sa W10M i to samo zbog manje cijene za jak hardver. |
Ne vjerujem da ćeš to doživjeti iako se na netu svojevremeno motao jedan, čini mi se, Mi4 sa windozama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Više nema "ludosti" ili inovacija, dizajnersko-inženjerska rješenja su ista vjerojatno jer sve rade par tvornica u Kini i brandovi ne mogu baš raditi svašta što bi htjeli. Svi imaju više-manje iste kamere, ekrane, modeme, zvučnike itd. Najveći dizajnerski iskorak je hoće li biti plastičan ili imati aluminijski rub :lol2: Ova 950 (XL) mi djeluje skroz bezveze, ništa se nisu odvažili staviti. QHD je nebitan, kao i SD810, kamera je vjerojatno ista ili malo dorađena ona iz 930, izgleda kao neki generički kinez, nema nikakav "standout" feature osim tog skenera rožnice. Nadam se da će glavna zvijezda biti Win10 jer ako to riješe da bude super onda niti ne triba neka velika hardverska inovativnost. |
Kako napreduje win10(insider) na trenutnim lumiama? Jel se moze koristit za svakodnevnu upotrebu ili jos ima previse bugova? Da budem precizniji pitam za Lumiu 930.
|
Čekaj.
|
Meni radi ok zadnji build. Bio je veliki battery drain, na kraju skužim da edge u pozadini brutalno srče bateriju. Dogodio mi se par puta restart sam od sebe.
App mi ne štekaju, za sad ok. 930 je u pitanju |
Ima li WM10 smart dialing?
|
Ima :goood:
|
Citiraj:
|
Izgleda da će i 950, a ne samo 950XL, imati trostruki flash, a obje će imati i svoje DS varijante
http://m.windowscentral.com/new-high...950-and-950-xl |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |