![]() |
Citiraj:
|
Da, to sam i ja pomislio. Što su poboljšali su poboljšali kroz zadnje dvije godine. No, nadajmo se kraćim loadima ili pak manje istih.
|
Nisam još ni probao online, fakat guštam u Storyiju još :)
Ti detalji me toliko znaju nasmijati. U jednoj sceni kada sam se switchao na Trevora, on zuji na nekoj farmi/vinogradu gdje je letio onaj mali avioničić za zaprašivanje (duster, kako ga zovu valjda). I idilična situacija, priroda, ljudi kopaju, sunset, baš lijepa scena. U jednom trenutku mali duster grune u tlo, vatra, eksplozija, panika, kaos, psovanje i neki uber smiješni komentar od Trevora :D Ili kad se probudi pijan u štali s kravama :D A tek sad sam zabrio na najjače, fino sam kupio garaže, lijepe aute, avione, glisere, property-ije :) |
Citiraj:
Tako da mozemo ocekivati dedicated GTA V Multiplayer soon™ :goood: |
Dedicated serveri, manje loadinga i više igrača bi bilo najbolje što se može dogoditi za MP. Stvarno se nadam da će ovo troje nekako ubaciti u igru s modovima.
|
Uspio upogoniti igru na G3220. :D
Odigrao dvije misije i provozao se malo gradom. U tih pola sata igra me ugodno iznenadila. Ali igranje će pričekati novi hardver. Ne da mi se igrati kad ima fps dropova. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A već sam pri kraju misija sa Lesterom :D A samo sam se s Franklinom igrao na burzi, pa ne da mi se sa sva 3 :) |
Na high postavki map resolutiona igra mi radi bolje nego na normal :D. Ne pada ispod 30 fps-a, a na normal da i to dosta. haha?
|
Eto i ja napokon malo zaigrao jučer. Samo par minuta, ali fino zgleda. Nažalost, mislim da neću nastavit jer iako igra ide 50-90 fps na very high, i uz toliko frejmova trza i zastajkuje zbog čistog nedostatka RAM-a. CPU i grafa teraju svoje bez beda, al vidim da je ram pun, 5.2 GB iskorišteno od mojih 6 (a ostatak valjda pojedu windowsi). Još 2 gige bi me spasile, ovak će samo bit patnja igrat, pogotovo u vožnji. :/
|
Nemoj igrat bez uključenog V-synca. Jer kad je uključen igra radi do 60 fps-a i onda se puno manje primjeti frame drop sa 60 na 50 fps-a.. Nego sa 90 na 50..
Ali svakako da, fali ti još ram-a.. |
Moguće da je do rama, kad sam bacio oko bilo je preko 6gb sveukupne potrošnje (gtav + win)
A probaj i vsync ak je do tog, izgladi se to, al i doda malo laga. |
Ok, thnx probat ću danas doma. Inače po defaultu isključim v-sync jer jako ždere resurse.
|
Kako u kojoj igri. Točno se sjećam da mi je Just Cause 2 radio bolje i izgledao bolje sa uključenim.
Nego, jedna stvar mi se full svidja, zvukovi, hebeno su izvedeni. Kiša pada i ja šetam ulicom, čuju se kapi koje padaju na auto, u šumi zvukovi prirode, itd itd |
Citiraj:
|
Riješio story dio igre. Prema Steamu, potrošio sam 44 sata života. Sad me još čeka malo brdo sitnih zadataka, ali očekivao sam malo dužu priču i malo više načina za završiti igru osim zadnje misije i biranja A, B ili C.
Do GTA 6 stignem sve završetke vidjeti :) |
Što si odabrao? Ja C
Nisam mogao ubiti ni jednog kompanjona, a da jesam to bi bio Trevor. |
Ma isto C, taman sam se naviknuo na korištenje sve trojice, a Trevora se sigurno ne bih rješio jer mi je najjači lik u igri. Od frajera do cmizdrave klinkice u trenu ide, pa mjesta na kojima se budi pijan kad ga izabereš. Ma urnebes. Druga dvojica su mi manje zanimljiva.
|
Dečki, sudbine mu klete, jel postoji "spoiler" button? :(
|
Nije da smo otkrili koje su to tri opcije i kako završava kad odabereš C :)
|
Haha, koje budale :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ajd prestanite spojlat
|
Citiraj:
|
Trevor mi je najjači lik :)
ima odličnu spiku i dobre misije. Mapa je totalno živa, od grada, pustinje do planina. |
Prisa uvodne 2 misije, i zajebava se jedno 2,5h, igra je stvarno opsirna i ludnica :D
Jedino sta me smeta zasad je voznja koja je previse arkadna (vise mi se svidjala u GTA4 npr), da li se moze stavit nesto "realnije"? I jos jedno bitno pitanje, da li ima profila ka u GTA4 da mi brat moze peglat (ja kupio original). |
Citiraj:
Mislim da nema profila, jedino save slotovi ali uvijek će na početku pokrenut save od onog koji je zadnji igrao. |
Vožnja je super izvedena, ne znam što očekujete od ovakve igre. Kad se priviknete onda postane zabavno.
|
Citiraj:
Zaboli me glava koliko se fizika vožnje izmjeni :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:23. |