![]() |
Evo pozdrav svima, imam jedan problem koji me muci od prvog dana a tice se Opere mini. Na mobitel je stavljen onaj rom sa prve stranice teme (ZaD!!RoM V 1.5) ako je to uopce bitno. Uglavnom surfam operom i naprimjer prekine me poziv. Nakon sto zavrsim s pozivom meni je i dalje otvorena opera ali svi tabovi se zatvore. Isto se desi kad skinem naprimjer neki pdf file te ga otvorim i zatvorim ili promijenim pjesmu u winampu. Nadam ste da ste shvatili o cemu pricam. Pretpostavljam da je razlog nedostatak rama, ali nista prakticki niti nemam instalirano da zauzima previse mjesta. Nadam se da netko zna rijesiti problem.:stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
:goood:
Citiraj:
|
Evo sredio sam supercharger, za sad sve šljaka, primjeti se dosta brži rad. Još samo da se moze srediti baterija kako, jer moj neizdrzi vise od 5-6 sati intezivne uporabe. Hvala sipe, svaka čast.:chears:
|
Citiraj:
Za bateriju zlatno pravilo gasi ono što ti netreba (od funkcija, aplikacije naravno da ne gasiš). Koristi 2g mrežu kad ne surfaš, ugasi wireless, bluetooth i obavezno smanji svjetlinu ekrana. Nebi vjerovao koliko ekran troši :). Također bateriju nadopunjavaj nije potrebno do kraja ju prazniti pa puniti. To su ti neki osnovni savjeti. Ako si ga tek kupio još pričekaj da se bat formatira :) |
Citiraj:
e da i oprosti sta ovako kasno odgovaram! |
Citiraj:
A i vidim da si shvatio zašto te to pitam ;). Upravo zato jer znam kad sam isprobavao ROM-ove, da sam skužio da je na istom taktu, 1111-2 bez OC kernela bolji u radu - nakon par dana, kad se sve u memoriji posloži, radi bolje od drugog kineza sa OC kernelom ;). Uglavnom, hvala na odgovoru. Potvrdio si moje sumnje. Za sad ostajem na tvom prvom kinezu sa notifikacijama. Radi fino i najfluidnije od ostalih ROM-ova temeljeni na Huaweievom ROM-u. Ako ikada netko uspije srediti Cynanogen za naš mob do kraja, onda će mi to biti sljedeći ROM. |
Kažu da su našli problem za zvuk na CM-u
Evo linka pa probajte: http://translate.googleusercontent.c...wtY_y16lUcGKZQ |
ne mogu nigdje na forumu da iskopam ali bio sam naletio da je netko napisao da se memorija u telefonu moze otkljucati tj baciti na 512 mb z huaweia .
molim vas ako je neka mi napise na kojoj je to strani jer ne mogu uopce naci |
Citiraj:
|
dulesbj.. jesi testao onaj cm7 jesu li sredili zvuk??
na spanjolskom forumu pise da su malo pojacali al da nije jos uvjek to-to ono pravo! |
Dal mi mozete preporuciti widget tipa kao power control ali i da ima opciju za iskljucivanje/ukljucivanje 3g-a.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije kao na stock romu, ali otprilike na max je zvuk oko 50% stock-a. Meni do sada zvuk na cyanogen je bija neupotrebljiv. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ne ima slicni widgeta tipa switchpro widget... pretraži market ima ih dosta |
a koja je aplikacija za power control u notifications baru?
|
Citiraj:
|
A mikrofon?
|
Citiraj:
@Sipe, da li je mikrofon ista bolji sa tim audio fixom? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
evo stigla baterija ubacena u mob nisam je jos punio posto je bila nekih 50% pa cemo vidjeti kako se ponasa . |
Citiraj:
http://www.ebay.co.uk/itm/EXTENDED-B...item5891ea8abf Cini mi se da seller ne salje u hr, no ako je netko zaintresiran, posaljite mu kulturnu poruku, vjerujem da ce poslati bez problema i u HR ;) |
Malo smješno al 2 sonic-a za 1400kn
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...alentinovo/p5/ ako nekom trebaju 2 odmah :D |
Ok, ovdje nema čega nema,
Molio bih preporuku sada na kraju za rom, jedina bitna stvar je da u control baru imam wifi i ostale gluposti kao sto se dobije na org. |
Citiraj:
jel isto ko custom rom ili? |
Citiraj:
Super sonic geno v4 nema. Citiraj:
To ti je to Ja sam još uz permisions promjenio i onaj change owner u root,i jedno i drugo. |
e dajte mi sad recite.. netrebam overclock! trebam dulje trajanje baterije pa koji rom bi mi se najvise isplatio? ovaj novi cm7 sta su sredili zvuk na 50% (jel taj overclockan??) onaj zadkynov sa codiacovog 2 posta u tome topicu (jel on overclockan??)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:09. |