PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   iPhone mobiteli - 1. dio (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138492)

Mogy 23.07.2011. 15:39

Citiraj:

Autor rak21 (Post 1945581)
Nisam te pitao za verziju basebanda nego mobilnu mrezu koju koristis. Na bonbon-u do daljenjeg ne radi push (a ni nece do zime)..

tele2 ;) srry zajeb xd

Mogy 27.07.2011. 23:57

Citiraj:

Autor Dujo (Post 1945413)
Molio bih pomoć, neznam dali je to do softwarea ali kad mi neko pošalje mail na mob ne dolazi mi zvučna poruka kao kad dobijem sms nego moram manualno stiskati na mail ikonicu i tek mi onda zazvoni da sam primio mali. Ako neko zna kako rješiti problem bio bih mu zahvalan.

Ps. u settings pod sounds mi je new mail -ON i mail fetch new data mi je ON tj push, fetch manually. to mi sve uključeno i opet mi ne stiže zvučna poruka. Tnx

software 4.3.3 (8j2) iphone 4

Našao sam rješenje za ovo pa da podijelim ako nekog kojim slučajem muči ista briga :goood:

Kako dobiti email instantno,a ne čekati da ga iphone sam provjerava (za korisnike hotmaila i gmaila)

vjerojatno ima neki drugi video za ostale mail providere.

Radi 100% :dobar:

exer1234 29.07.2011. 13:01

Facebook za iphone-problem

Imam jedan problem, koji sam tek jucer skuzio,, iako je glup i nebitan..al me zanima zasto se to desava... naime,kad preko fb aplikacije stavljam status il nest, uvijek pise " facebook for iphone" dole...e sad . meni vise ne pise to, neg pise kao " Facebook Mobile", kao da sam isao preko obicnog browsera na fb ....

u cemu bi mogao biti problem? :D

murina 02.08.2011. 22:13

Zamolio bih nekoga da mi preporuči dobar (jeftin) servis u Zg za popravak Mute tipke na iphone 3G. Može u pp da ne reklamira tu. Hvala!

keyser_s()ze 04.08.2011. 18:04

da li postoji neki program za probijanje wep/wpa enkripcije za iphone 3gs 4.3.3?

pročitao sam negdje da ima, ali nemogu pronać...

geronimo_2 04.08.2011. 18:06

Citiraj:

Autor keyser_s()ze (Post 1951716)
da li postoji neki program za probijanje wep/wpa enkripcije za iphone 3gs 4.3.3?

pročitao sam negdje da ima, ali nemogu pronać...

za WEP ima, za WPA sumnjam.

Codiac 05.08.2011. 02:07

koji je to program za wep krekanje ? sve sto sam ja vidio je da mos hvatati pakete al ih nemres injektati i krekati jel...

nego svekoliko pucanstvo dajte mi recite kako staviti datum na pocetni ekran dakle kad se odkljuca jafon imas na vrhu traku di je signal bar sat i baterija.
e sad ja sam vidio da se moze staviti uz sat i datum al da sam Bog nemrem naci gdje...

geronimo_2 05.08.2011. 08:45

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1951880)
koji je to program za wep krekanje ? sve sto sam ja vidio je da mos hvatati pakete al ih nemres injektati i krekati jel...

nego svekoliko pucanstvo dajte mi recite kako staviti datum na pocetni ekran dakle kad se odkljuca jafon imas na vrhu traku di je signal bar sat i baterija.
e sad ja sam vidio da se moze staviti uz sat i datum al da sam Bog nemrem naci gdje...

ima onaj neki program za Thompsone koji kao "prepozna" ako je defaultna sifra unutra valjda po broju uredaja. po meni neuopotrebljivo, jer ko ima imalo mozga, promjenit ce odma default lozinku.

Ziiky 05.08.2011. 11:34

Citiraj:

Autor Dujo (Post 1947936)
Našao sam rješenje za ovo pa da podijelim ako nekog kojim slučajem muči ista briga :goood:

Kako dobiti email instantno,a ne čekati da ga iphone sam provjerava (za korisnike hotmaila i gmaila)

vjerojatno ima neki drugi video za ostale mail providere.

Radi 100% :dobar:

Superiska THNX ... radi 10000% sto se tice gmail-a. Moram jos jedino vidjeti kako ce se ocitovati glede potrosnje baterije :(

Zna li netko da li je metromail podrzan od strane MS exchange-a :D eheh

Z-man 05.08.2011. 16:55

Citiraj:

Autor exer1234 (Post 1948659)
Imam jedan problem, koji sam tek jucer skuzio,, iako je glup i nebitan..al me zanima zasto se to desava... naime,kad preko fb aplikacije stavljam status il nest, uvijek pise " facebook for iphone" dole...e sad . meni vise ne pise to, neg pise kao " Facebook Mobile", kao da sam isao preko obicnog browsera na fb ....

u cemu bi mogao biti problem? :D

S čim se ti čovječe zamaraš :D :D. Uglavnom, nisi ti ništa kriv i nije se ništa zeznulo nego je to jednostavno do samog facebooka i zuckerberga. Valjda žele ravnopravnost svih :chears:

Mogy 05.08.2011. 23:09

Citiraj:

Autor Ziiky (Post 1951955)
Superiska THNX ... radi 10000% sto se tice gmail-a. Moram jos jedino vidjeti kako ce se ocitovati glede potrosnje baterije :(

e ako ti nekad bude neki error dolazio u stilu "nemoguće otvoriti mail", samo izbriši gmail acc i napravi ga opet iznova i raditi će ;) da te odma briga rješim :D valjda im server nekad zna jebat sa autentifikacijom maila pa zato neće spojit ili im se server jednostavno srušio (m.google.com) pa nije htjelo otvarati :chears:

edit: jučer mi se to dogodilo... samo pustiš sat,dva i raditi će ti opet, vjer je do servera njihovog...

murina 06.08.2011. 22:56

Citiraj:

Autor murina (Post 1950723)
Zamolio bih nekoga da mi preporuči dobar (jeftin) servis u Zg za popravak Mute tipke na iphone 3G. Može u pp da ne reklamira tu. Hvala!

Itko?

Da pojednostavnim: bilo koji servis, da je pouzdan i da ima jeftinije rezervne djelove.

Hvala unaprijed :)

edit: znam guglat ali ima ih dosta..

Sony1 07.08.2011. 19:03

Za probijanje WEP-a imate program pod imenom iWep Pro.

Meni radi odlično za speedtouch routere, milina za surfanje u obližnjem bircu uz kavicu :D

murina 10.08.2011. 19:25

Malo mi je teško povjerovati da nitko nije servisirao iphone i da je bio zadovoljan/nezadovoljan servisom. Ništa, idem na blef pa kud puklo

Ziiky 11.08.2011. 10:32

Citiraj:

Autor Dujo (Post 1952219)
e ako ti nekad bude neki error dolazio u stilu "nemoguće otvoriti mail", samo izbriši gmail acc i napravi ga opet iznova i raditi će ;) da te odma briga rješim :D valjda im server nekad zna jebat sa autentifikacijom maila pa zato neće spojit ili im se server jednostavno srušio (m.google.com) pa nije htjelo otvarati :chears:

edit: jučer mi se to dogodilo... samo pustiš sat,dva i raditi će ti opet, vjer je do servera njihovog...

Replay mi se prosljedjuje i na primatelja i na moj gmail. Kako to eliminirati?

Codiac 11.08.2011. 13:10

U opcijama imas always bcc myself to ubi

atha 11.08.2011. 14:24

Imam jedan iPhone 3GS koji se rapidno prazni. Kod punjenja bude jako vruc, a u pravilu baterija mu izdrzi jedan dan. Razna resetiranja i uninstalliranje aplikacija (kojih je bio svega 4-5) sa AppStorea i Cydie, nekoliko full charge cycleova...svasta sam pokusao.
Jos jedino nisam pokusao sa restoreom, no to mi je zadnja opcija jer onda moram raditi JB i unlock na njemu.

Jeste li imali takvih iskustava, dali mozda neke aplikacije (bilo sa AppStorea ili Cydie) to mogu uzrokovati ili slicno...Svaka informacija je dobrodosla.

Ziiky 11.08.2011. 14:27

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1954761)
U opcijama imas always bcc myself to ubi

Upravo to me i zajebava jer je pod osnovnim opcijama ugaseno. Gmail povlacim preko MS Exchange-a pa mislim da je to do Exchange postavki.
Ali nigdje ih ne nalazim ...

Roby-V 11.08.2011. 14:37

imao sam isti problem sa iphone 2g.Uspio sam ga riješiti tako da sam skino sam cydie ICY i obriso sve nepotrebne programe sa Cydie

Codiac 11.08.2011. 19:01

Citiraj:

Autor atha (Post 1954796)
Imam jedan iPhone 3GS koji se rapidno prazni. Kod punjenja bude jako vruc, a u pravilu baterija mu izdrzi jedan dan. Razna resetiranja i uninstalliranje aplikacija (kojih je bio svega 4-5) sa AppStorea i Cydie, nekoliko full charge cycleova...svasta sam pokusao.
Jos jedino nisam pokusao sa restoreom, no to mi je zadnja opcija jer onda moram raditi JB i unlock na njemu.

Jeste li imali takvih iskustava, dali mozda neke aplikacije (bilo sa AppStorea ili Cydie) to mogu uzrokovati ili slicno...Svaka informacija je dobrodosla.

meni se na ip4 praznila baterija za jedan dan.

update na novi software BEZ vracanja bekapa dakle sve cisto novi jb i sad mob drzi bez beda 2-3 dana.
neko govno sa cydie si instalirao i mozda si ga i maknuo al negdje je ostao u procesima i to je to .

spawn 11.08.2011. 20:26

Citiraj:

Autor atha (Post 1954796)

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1954878)
meni se na ip4 praznila baterija za jedan dan.

update na novi software BEZ vracanja bekapa dakle sve cisto novi jb i sad mob drzi bez beda 2-3 dana.
neko govno sa cydie si instalirao i mozda si ga i maknuo al negdje je ostao u procesima i to je to .

Potpisujem. Uz to ima jedna takodjer vazna stavka. AKTIVACIJA. Znaci obavezna aktivacija s original karticom preko iTunes-a. Ne raditi jailbreak prije aktivacije. I preporucam jailbreak ili preko jailbrekme.com (4.3.X) ili redsnow 0.9.6.RC16.

atha 11.08.2011. 22:17

Hvala decki! :fala:

Z-man 12.08.2011. 15:32

Citiraj:

Autor murina (Post 1954491)
Malo mi je teško povjerovati da nitko nije servisirao iphone i da je bio zadovoljan/nezadovoljan servisom. Ništa, idem na blef pa kud puklo

Ako još nisi nigdje otišao, http://www.iportal.com.hr/ mi se čini ok. Pokušaj :chears:

murina 12.08.2011. 16:18

Nisam, i dalje sam čekao nečije mišljenje hehehe
Hvala, i meni se čine ok, pogotovo cijene :)

Z-man 12.08.2011. 19:21

Citiraj:

Autor murina (Post 1955331)
Nisam, i dalje sam čekao nečije mišljenje hehehe
Hvala, i meni se čine ok, pogotovo cijene :)

U svakom slučaju javi dojmove nakon što ih posjetiš i dobiješ mob nazad.... sretno :)

Lindemann 19.08.2011. 10:21

neuspjesno stavljanje iPhone-a u DFU

imam iPhone 3G 16GB.

na ekranu se pojavljuje slika baterije, da bi ga trebalo puniti.
ali kad ga stavim puniti, pojavi se apple logo koji stoji par min i nakon toga se opet ugasi i dolazi slika prazne baterije..i tako se vrti u krug.
izgleda da ga ne zeli puniti.

i imam jos jedno pitanje. na njemu je 3.1.3, itunes ne zeli prepoznati mobitel, kompjutor isto tak. 'usb device not recognized'
pokusavao sam ga staviti u DFU mode da mogu restore napraviti ali neuspjesno.
dali bi trebao imati stariji itunes, posto je na iphonu stari iOS 3.1.3?

Reedy 21.08.2011. 12:57

bok svima, pitanje u vezi winterboarda, pronasao sam jednu super temu u cydiu te ju downloadao, sve je 5 i sve mi se sviđa osim lockscreena, ocu da bude onakav kakav je original iphone lockscreen, a ostatak (springboard, meni) da bude ta modana tema, jel moguce kako to napraviti ?

bliss_zg 22.08.2011. 23:48

Kako raspoznati kineski od orginalnog LCD-a za 3gs?
pretpostavljam da je razlika u onoj zutoj i plavoj naljepnici?

bundalovd 23.08.2011. 09:49

Citiraj:

Autor Codiac (Post 1951880)

Backtrack Linux... Napraviš virtuelnu mašinu i instaliraš ovaj Linux.
Na techrepublic ili techgadget-u imaš uputstva kako da probiješ WEP. U suštini treba samo da mreža koju želiš da probiješ ima saobraćaja, tj. da neko surfa ili skida s neta bilo šta. Imaš i da napraviš virtuelni saobraćaj tj. da probudiš router da šalje pakete :)

Ja ne plaćam kući Internet, što misliš zašto :)

oops, izvinjavam se. mislio sam da ljudi traže probijanje WEP-a putem PC-a a ne putem iPhone-a. Mod može obrisati post ukoliko to želi...

joolka 25.08.2011. 02:19

nije izravno za temu ali nije ni daleko,ode Jobs :(

http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it...bs-odlazi.html

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17.