![]() |
U videotekama se pojavila S02 serije Slow Horses
|
Dragonfly or nitwit? :D
|
|
Jao, Willow se tjeram već masu godina pogledat u HDu, da osvježim dojam iz 90ih kad sam ga vrtio xx puta sa kazete, dobivene ko poklon iz nekog božićnog "firma daje djeci zaposlenika" paketa, što mi je i žešća bila rijetkost da imam, jer filmove se pravilu snimalo.
Inače film je ko neki proto-LOTR, lokacijski (N.Z.) i dakako veličinom gl. lika i mnogim drugim elementima. Dan danas pamtim neke scene i bizarnije dijaloge, npr. kad woke-friendly prerušenom u ženu Valu Kilmeru u kaotičnoj birtiji pijani neki seljak govori "oćeš se pariti" :-D |
Citiraj:
1899, nije za mene, nije me uopće zaiteresirala (na muku odgledao 3 epke) vratio sam je u videoteku |
|
i? imdb je pravilo cega i za koga?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Nema druge nego da pogledas prve dvije epizode i bacis svoju ocjenu ovdje u temu. Tri, cetiri, sad! :)
|
Citiraj:
Za većinu ljudi realan pokazat hoće li im to biti oke ili ne. Npr. ja sam jedan od tih i nekako tijekom zadnjih 10-15 godina zaključio sam da mi serije iznad ocjene 8 odgovaraju, a ispod ne i stvarno 90% toga se pokaže točno. |
Citiraj:
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
Mogu reći samo ... HOĆU JOŠ!!!!! Dugo nisam ovako s guštom pogledao neku sezonu serije. Sve preporuke. |
Citiraj:
Hvala na info. Ja sam pogledao prvu epizodu prošli tjedan, nekako zaboravio na seriju i nisam ju palio od onda. Ali dao si mi volju sada. :) |
Citiraj:
|
Meni je privukao paznju dekolte Catherine Zeta-Jones :D
|
Svatko će naći nešto za sebe!
|
Netko je ovdje preporučio You prije par mjeseci. Pogledao sam prve dvije sezone i slažem se, stvarno je zabavno. Mračno, ali ne preozbiljno, s dosta suptilnog humora.
Ovdje je trailer za prvu sezonu, ako vam izgleda intrigantno vjerojatno vas neće razočarati. EDIT: BTW, u drugoj sezoni glumi Jenna Ortega iz Wednesday. |
Let the Right One In. Film je bio dobar, neobican al' serija je odlicna! Nesto ovako dobro nisam odavno pogledao. Stvarno se nadam da ce snimiti drugu sezonu.
|
Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities
https://m.imdb.com/title/tt8415836/ Nije neka ocjena, al serija je više nego OK. Nešto između Zone sumraka i AHS. |
Ma toliko potencijana, loša realizacija.
2 epizode negledljive. Ostalo, super krene, preraste u seriju za klince. Npr. The Viewing - užasna epizoda. The Outside - još gora. Ona s Ronom Vizlijem, početak odličan, kako serija odmiče kraju sve gore i gore. Mršava šestica od mene. |
Topla preporuka za Only Murders in the Building. Nedavno izašla druga sezona. Relativno kratka, deset epizoda po 25 minuta. Ali stvarno za nasmijati i zaista simpatična, pogotovo Steve Martin i Martin Short. Ali i sporedni glumci su dobri.
Sent from my KB2003 using Tapatalk |
Wednesday - vidi se ruka Tima Burtona u ovome. Tipična njegova sklonost mračnijim stvarima.
|
10.02. kreće S02 Jeremyja i njegove farme
https://www.agroklub.com/poljoprivre...-sezona/82693/ |
Nikad ne bi rekao da će se u temi o serijama nać link s Agro kluba :D
|
Amazon dobio prava na Warhammer 40k. Henry Cavill producira i glumi, ujedno i jako dobar osigurač da ovo ne završi kao Lotr:Rop.
|
Ili kao witcher, mislim da to nece dopustit opet.
|
Citiraj:
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
IMHO zasrali budu (oni u smislu Amazon i društvo) seriju, samo je pitanje vremena, kaj bude žalosno, jer Warhammer ima materijala za vijeke vijekova.:)
EDIT: |
Jel to neka igrica?! :D
|
Di je mod!?? :D
|
Tulsa King mi je cist ok iz epke u epku
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |