![]() |
Što mu je? A što bi mu bilo, uz sve to što si nabrojao samo još dodaj godina proizvodnje.
|
Atlanta zadnja sezona standardno dobra .
I daj neko molim ka boga neka posta neku sliku tu nemogu više ovoga Vidu gledat jeb* me pas Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee0a156899.jpg |
Citiraj:
|
Pogledao The Watcher. Uz par propusta glumaca i poteza koji te samo naživciraju fora serija, čist okej. Čeka se druga sezona
Preporuka još za Inside Man, britanska mini-serija od četiri epizode. |
pogledao Mayor of Kingstown cijelu sezonu, moram reci jako zabavna serija
|
City on a hill, HBO Max.
Jel gledao tko ? |
Inače kužim švapski pa mi jezik nije smetao, ali ...
Dark, ok je do pred kraj druge sezone, treća, pa neznaš ko je koga, ko koga nije, ko je kome stari, ko je kome mater, ko je kome sestra i čiji je brat čiju sestru ... |
Citiraj:
Istina, zakomplicirali su jako, ali ne može ni biti jednostavno. Možda su mogli i bez Generalno nemam zamjerke osim samog kraja. Dosta je teško sve pohvatati, treba baš dobro paziti |
Citiraj:
Vrlo dobar uradak. |
Uspio nekako odgledati 1899. Nije lose al' moglo je i bolje. Gomila likova i jezika koji su na kraju ispali nebitni za radnju. A radnja, mjesavina Matrix, Inception, Dark City, Coma... Svaki od njih je bolji od ove serije koju su razvukli na skoro 8h ukupno. A cini se da ce razvuci i na drugu sezonu.
|
stao sam na e4, s tim da sam prespavao e3 i nemam volje više gledati. krećem sa The Sopranos nakon dobrih 10 godina ispočetka.
|
Krenuo Wednesday, moderan Adams Family, navodno Burton imao prste u tome (u ideji).
Krećem danas. :) |
|
"It's based on a potentially real story" :care:
|
Citiraj:
|
Koliko sam skuzio to je serija u kojoj redoslijed nije bitan kao ali radnja je povezana, neobičan koncept.
Bendersnatch je meni bio skorz dobar. |
Hung
https://www.imdb.com/title/tt1229413/ Fora serija, naletija na HBO Max. Karizmatični glumci i zabavno za pogledati. |
Citiraj:
post je iz 2013. btw, 160. stranice teme :D |
|
Nakon hvalospjeva za Hung, pogledao prve dvije epizode. Nije nelose al' je i prilicno necudoredno za nadolazeca blagdanska vremena :D
|
Nakon hvalospjeva za Hung otišao sam na imdb i vidio da ima 7.2 ocjenu. To mi je bilo dovoljno :D
|
serija nije nahajpana kao većina današnjeg smeća, ali zato ima ono nešto.
s druge strane, 7.2 iz 2010. je kao 9.0 iz 2020. tako da imdb argument je totalni fail :D |
Opće pravilo ove teme je da se ispod 8.00 ocjene na imdb ne gleda tak da nije to nikakav fail :D
|
Amandman na pravilo, uzeti inflaciju u obzir :D
|
hoćeš reći da mu argument nije neloš? :D
|
Nije da nisam to porekao :D
|
Krenuo Willow na Disney+
https://m.imdb.com/title/tt10278918/ |
Citiraj:
Također Echo 3. :fiju: |
Citiraj:
Ispod toga samo po preporuci nekoga, inače neću gubit vrijeme sa "pokušajima". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |