![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
1. sezona još nekako, ostalo nula. 1899, 2 epizode, meni odlično. Dark mi je bio odličan, malo pred kraj pao, ali i dalje odlična serija, jedna od boljih. Zato mi ovo sjeda. Malo na temu, što znači na netflixu pod titlovima: English (dubbed)? I koja je razlika između English (original) i English (dubbed)? |
Ne znam na Netflixu, ali dub je inače sinkronizacija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Već unaprid spominjani Peripheral nije loš ali isto malo sporo radnja ide.
Začudo serija nije woke, čak je glavna negativka žena k tome i crnkinja, Chloe je predivna seljančica, a brat masu baca na Chrisa Pratta. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
U meniju, konkretno na seriji 1899, imaš pod subtitles i English original i English dubbed. |
Pogleda 1899.
Nema cliffhanger |
fala Ivo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1899
Nitko ne spominje glazbu?! Jefferson airplane, deep purple, bunnyman ... 🥰 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pogledao tek 2 epizode. Meni se osobno takva glazba ne uklapa baš u seriju. I općenito mislim da je zvučna pozadina prenapadna. Radnja mi je zvučala jako intrigantno i sviđa mi se setting, ali za sad mi serija nije ispunila očekivanja. Ako se nešto konkretno ne desi u 3. epizodi mislim da ću odustat. |
Citiraj:
Jos jedna topla preporuka, A Very English Scandal. Kad sam vidio Hugh Grant opet u seriji i ne bacivski pogled na imdb, ponadah se necemu slicnom The Undoing. No nakon sto je usao Hugh u sobu, nazvao lika bunny i stavio vazelin na ladicar pored kreveta, postalo mi je sumnjivo :D Pretpostavljam da je radnja kasnije oko sudjenja al' sam nekako izgubio volju za gledanjem :D |
RIP Nicki Aycox (fanovi Supernaturala će je odmah prepoznati)
https://www.jutarnji.hr/scena/strane...su-je-15278098 |
Umro i zeleni Power Ranger. RIP JDF :(
|
Odgledao 1899 do kraja.
Super serija. Nema cliffhanger per-se na kraju, zavrsetak je u stilu kao i Dark prva sezona - dakle ima kraj, ali nije sve doreceno i za ocekivati je nastavak. |
Dark mi je bio jedna od najboljih serija zadnjih godina, veseli me 1899. Ako je upola dobra ko Dark, već vrijedi gledanja.
|
Citiraj:
|
Jel taj Dark ona švapska serija ??? Da ne kopam sad ???
|
Citiraj:
Nije losa serija al' malo je spora. Ne znam zbog cega stalno ocekujem da nadju ona alien jaja i da im skoci mlado od aliena u facu :D |
točno moje razmišljanje. jučer zaspim na pol druge epizode, probudim se na kraju četvrte i izgleda da nisam previše propustio :D
|
Citiraj:
|
Tulsa King E2, za sada drži kurs, super sve.
|
Citiraj:
|
Kad je najboljiji glumac danasnjice :D Jedino, sto mu je to sa facom? Obrazima? Previse botoxa?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |