![]() |
Vožnja bicikla loša za seksualni život (net.hr) :D
|
|
zar i ti imas dvije sajbe naprijed..koji omjer imas? ovaj tjedan kupujem ove gume http://www.markoprojekt.com/shop/dij...k-roler-60-tpi pa dolazim na onu voznju sta si reko...
|
Ima netko volju za noćnu vožnju ovaj tjedan ? Mogli bi u srijedu ili četvrtak, da razbijemo radni tjedan do vikenda kad vele fenomenalno vrijeme :)
|
Ja cu u srijedu na Strmopec, recimo 16h...da vidim kak idu switchbackovi sa SPDom.
|
ja bi si baš upikno jedno ovakvo, šta vi kažete?
http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayIS...m=280868776365 |
Citiraj:
|
Sad sam e vratio biciklom po pljusku, vozio sam po lokvama itd, da pustim bicikl da se osusi ili da ga obrišem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nebu mu nista bilo od vode ;) Ja sam ubo u intersportu od McKinley-a neki suskavac za 130kn sa 40% popusta, po izgledu i po svemu mi se cini da je bolja od Lidlove za 150kn. Ubo sam i jos jednu majicu first layer kratkih rukava za 90kn i u Lidlu naocale za 70kn :) |
U kojem si to intersportu kupio?
|
Citiraj:
imam 22-36 trenutno, a kad sam u formi 26-38... za slucaj da ne odem na jug za vikend i ovisno o vremenu mozemo u kumrovec :goood: stavio sam bas novi lanc za cestovne pohode, sve pocistio i malo ustimao jos :goood: ![]() Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da ima par komada XS koje bi ti bile OK. Boja je navy blue (kao odore od murije) Ima i hlaca ali njih nisam gledao jer me nisu zanimale. |
Tnx. Sutra se mozda zaletim pogledat.
|
Lucy at trailside :)
|
Hehhee, zakon ste :)
|
Ko da je netko pušku opalio :D
Inače, na dropu u temi Kanarinac imate filmek koji prikazuje kako ne stajati na bajku u vožnji :D |
Ja i Micko, pokusaj prvi (staza 23.) :)
Mic Ich |
Blate :D
|
Koji show :D
Inace na testu kamere na DBu, drugi filmic vam je onaj tip s romobilom, pa mozete vidjeti kako izgleda voziti se na tom cudu. |
Bio je i test samog romobila.
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=72233
Ako kojim slucajem nesto nekome treba, cijene za vas su podlozne raspravama, zanemarite one ;) |
Pozdrav ekipa, triba bi narucit pakne za discobrakesa za br-m415(mehanika) na Voltageu, pa me zanima koja je razlika izmedu kevlar, semi-metallic, sintered, ceramic pro itd.
Koje da uzmem i kako ide slanje sa discobrakes-a, koliko je postarina? Fala in :chears: |
Citiraj:
ja uzeo kevlar i odusevljen sam, nebo i zemlja prema sinteredu i semi metalicu...:goood: |
|
Koliko sam skuzio Vucu njemu su najbolje bile semi-metallic koje su ujedno i najjeftinije.
Znam da je jos netko narucivao pakne sa disco brakesa ali ne znam ko tocno. |
ja sam ih imao :)
ceramic pro sam imao. grizle su jebeno, trošenje... hmmm tako tako, razumno kočenju bez obzira na vodu i sl. uvijek je kočilo. pucao sam na kevlar tad, ali nisu imali pa sam uzeo keramiku. nakon njih sam imao kool stop i nisam vidio neku veliku razliku. :beer: |
Ja od kad naručujem od njih, stalno semi-metallic. S drugim njihovim nisam uspoređivao jer nisam naručivao druge, ali naprema ostalim originalnim paknama (Magura Performance, Shimano Resin, Juicy ne znam koje, Formula organske) su iste ili bolje (pogotovo kod Formule gdje su Swisstopice kratko trajale, a bile su i sitno slabije na grizu).
|
Zaboravio rec da sam si jucer prek ebaya ubo i rukavice :D
ove i dirtpaw red :) uzeo sam XL velicinu jer Mic je uzeo tu velicinu i probao sam ih i pasu mi, a ak nebu bile dobre dobit cete ih po nabavnoj cijeni :) |
Ja prije ne znam koliko ostavio bid za shock na aukciji i na kraju ga dobio. 350kn X-fusion zračni shock. Valjda će vrijediti nečemu...
|
Ak nebu, uvijek bus mogo drzat neki alat il olovke u njemu :D
|
Citiraj:
|
I oni isto imaju fejk u XLu pa sam i zato uzo te. Ak nebu bile dobre idu na prodaju.
|
Hvala vam na odgovorima, uzet cu onda semi-metallic.
|
Postoji li guma koja je dobra za Maksimir i cestu?
Vozim jedno i drugo često, ali na cesti se nekako vučem... Neka malo ćelavija :D |
Citiraj:
Ja sam zadovoljan sa smart samom, ako ti treba nesto jos brze za cestu baci oko i na cx comp (nju nisam vozio po makadamu pa ne znam kako drzi, a i skroz kratko sam ju imao). |
Stock sa Bouldera, mislim da su Kenda.
Osim brzine na cesti, u zadnje vrijeme se osjećam dosta nesigurno u Maksimiru, posebno u zavojima. Kao da bježi gdje stigne... EDIT: ovakve. |
Nemreš imati i ovce i novce (to samo Gregor može :D) no Smart Sam su ti za prosječno držanje na oba "polja".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:12. |