![]() |
Drugovi su umrli sa jugoslavijom. Žao mi je, probaj idući put :D
|
Citiraj:
A vi pretpostavljam da idete po grebenu, morat cu probat jednom i to. Inace ta 52-joka je dobra vožnja u doljnjem dijelu, ima i par skokića umjetno ukomponiranih. |
Dario, Vedran i ja smo odvezli noćnu vožnjicu, sa mojom praznom baterijom, jednom žabicom i Darievim Betlehemom, po kiši...po nasipu (ne nasipu, nego ispod di malo teže ide :) xc đir).. pa preko Jezera Savica, do grada do ricburnera i doma. Super mi je rečenica. Pokisli, kasnije se i smrzli ali sam sretan ko nova godina.
e da, pili i jeli sa Silom kasnije :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
mislim da on ide po staroj narodnoj : klin se klinom izbija
al pazi da te klin ne zajebe pa izbije tebe :) |
Petak po noći vele pljuščinu i mala mogućnost pred jutro u subotu.
Stoga tko je za: Subota, tunel, 11h |
Citiraj:
Ja osobno sam uvijek išao ravno i tu, znači na penjanje uzbrdo 50ak metara i onda se krene spuštati po širokom putu, ali punom kamenja i drva i lišća i svega. To su uništili šumari (priča mi ekipa) i da tamo toga nema, bila bi vrhunska brza staza. Znači, da nisam tu išao ravno, već desno kako i markacija kaže, naišao bi na taj singletrack nakon ~100m ? Mi smo se jednom zimus (buraz, Nik i ja) tamo i spustili pa se vratili nazad jer sam mislio da će staza biti koma. Nisam znao da ima to odvajanje za uber kul singletrack. Jel to odvajanje ide kao prema gore s lijeve strane ? Brijem da onda to znam :goood: Da, 52jka donji dio, kad se spoji sa gro staza je ful zanimljiva. Ima jako puno vožnje po tak, nazovimo ih, mini-grebenima (singletrack čisti) dok je dolje šumski put. Baš sam zadnji puta naletio na te skokove (5 puta sam se valjda spuštao po toj 52-jki i donji dio valjda nikada nisam na isti način odveo koliko stazica ima). Malo je to previše za moj bajk i muda, pa ja to zaobiđem lagano i bio je jedan berm. Sad po lišću je malo zeznuto i mora se opako paziti. |
Ha ništa, ako u subotu ne bude kiša padala ujutro ja se idem čeličiti sa ovim sranjem od guma što imam :D
|
Ja cu danas na Strmopec:
Leustek-greben-Bikca-Strmopec-Pilana Tunel 13h. |
Citiraj:
|
trebaju nekome mozda stitnici sa CRC-a? velicina L?
|
Mislim da je Mic rekao da mu trebaju.
|
Mislim da si i ti sinoć puno toga rekao (na temu štitnika) :D
|
Citiraj:
Onyx Cuks ... |
Kazu i neki snijeg sa kisom :)
A i sinoc je pado neki snijeg gore, ima ga jedno 3cm Uglavnom ce vam biti veselo |
Ja sa vratih sa Strmopeci - sve je vozivo i nema problema, tu i tamo malo sljapka ispod lisca, ali blata nema.
Pitanje je koliko ce nocas pasti kise, i kakvo ce onda biti stanje na terenu. ...i da se pohvalim, prosao sam onaj razrovani ostri zavoj (vododerina)...tko je bio gore zna ocemu pricam. Ja sam preko vikenda na jednom tecaju i prije 12:30 ne mogu na Sljeme...nedjelja mi se cini bolji dan pa ako je netko zainteresiran za malo kasniji start (13h tunel) mozemo se dogovoriti. |
ja sam evo danas popio zadnji antibiotik, ne znam jel mi baš pametno odmah sutra ić na vožnju....
sutra ću odlučit kad se probudim :) |
Meni nedjelja u 1 zvuči preodlično.
|
Gledam stari XTR pogon da uzmem , jel zna netko jel se mogu lančanici na njemu mijenjat? Jel mogu stavit od Race Facea možda? Konkretno se radi o 950 pogonu.
|
ak bude vrijeme dobro i ak mi se bude dalo dodem sutra..ak nedodem na vrijeme nemojte me cekat..
|
Citiraj:
|
Trrenitno sam na domjenku sa firmom. Ako budem u stanju dolazim ijutro. Javim se joa ujuzro ako cu doc
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mrzav samm. Nis os mene vjetojatno
|
Čuo sam da se Čuks napio
|
Citiraj:
|
Sad sam doso doma. Strgan ko pasm nis of mdne dutrra sve au drpilike.
|
nije bio los taj domjenak kad u siframa pises:)
|
Čuks down hehehehe :D
|
Sve sto me ne ubije samo me cini jacim :D
Sad sam se zbudio al nisam u stanju da idem na Sljeme. Nocas sam malo prećero. Over n out. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |