![]() |
Hot tub time machine 2 - dosta vulgaran film, humorističan , na nekim djelovima sam vrštao doslovno od smijeha. Dobro je dozirana vulgarnost ima nekih pretjerivanja ali film je meni super.
|
The Cobbler ignorirajte ovaj put ocjenu i pogledajte film. Za nedjelju dušu dao. Seriously.
|
Hot Tub Time Machine 2 - kakav odron od filma. Prvi dio mi je bio okej i zabavan, ovo je takvo smeće. Žali bože vremena.
Top Five (2014) - solidna komedijica od Chris Rocka. Ima i dosta ostalih komičara. The Wedding Ringer (2015) - meni se svidio film i na par puta me dobro nasmijao. Think Like a Man (2012) - prvi dio "duologije" :D. Za nasmijati okej filmić Think Like a Man Too (2014) - drugi dio. Nije tolko dobar kao prvi, no svejedno okej za pogledat American Sniper (2014) - odličan film. :care::care: @Mario92 - nerealne rupe od metaka? Home Sweet Hell (2015) - loš film. Bolje neš drugo pogledajte Bad Asses 3 - tko je uživao u prva dva dijela gdje Danny Trejo i Danny Glover razvaljuju uživat će i u ovom Berlin Calling (2008) - za sve stare partijanere. Paul Kalkbrenner pokazao kak se partijalo u starim danima City Island (2009) - dobra komedija. I dobar prikaz pomalo disfunkcionalne obitelji Growing Up and Other Lies (2014) - mislio da će valjat neš, no ispao loš. Tammy (2014) - ova debela mi ne sjeda nikak tak da mi ni film nije niš posebno Phoenix (2014) - dobar povijesni film (drugi svjetski rat) no drugačiji, nema ratovanja već se vrti oko druge radnje The Cobbler (2014) - zabavan film. Ništa specijalno baš, no zabavan The Water Diviner (2014) - zanimljiva priča, no često jako dosadan film. Jedan od lošijih iz opusa Rusella Crowea Kill Me Three Times (2014) - zabavan i zanimljiv austrilski film. Za ubit vrijeme odličan Going Clear: Scientology and the Prison of Belief (2015) - odličan dokumentarac o scijentologiji The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst (2015) - mislim da sam već spomenuo bio, al ne škodi. Još bolji dokumentarac nego prethodni. Ima šest dijelova no izvrstan je |
evo dosao nam i Escape from Alcatraz sa klint istvudom u HD dump
meni drag film |
Citiraj:
|
a drek onda, ja ga nisam trazio :P
|
lol ovaj Kill me three times - urnebesan film
the forger - nist posebno 4/10 |
Pogledajte film PK,nije mu ocjena 8,4 neutemeljena.Sto se mene tiče najbolji film ove godine
|
Taken 3.
Slabiji od prvog, daleko bolji od 2. ali i dalje loš :D Kod potjera kadar traje 2 sekunde i ima ih 2000, složenih u jednu dugu potjeru od 3 min. Liam ne može trčati ni 2 min :D |
Poker Night (2014) - solidan filmić, okej za pogledat. Poster je malo čudan i liči na neki horor, no zapravo je trilerčić
|
Jupiter Ascending - nakon 20 minuta zgadilo mi se u zeludcu i povracalo
film traje 2 sata a od samog starta neka polu star-wars fantazija bez imalo smisla dao sam mu 1 |
Pogledao F&F 7 u 4D Cinestar :D, fora, radnja je ovdje totalno nebitna, ovo je za mozak na pašu.
|
Od vrhunske nordijske produkcije, ako je nekome slučajno ;) promaknulo, Fasandraeberne aka The Absent One 2014 ili, po naški, Čuvar fazana! :)
I Živoradu Tomiću se sviđa. :D |
Absolution ... bljeda "akcija" sa stevom segalom
|
Exodus, 4/10, pet puta sam prekidao, nit spektakla nit akcije, niti je prica prikazana bogzna kako.
|
Last Knights
Ne znam kojeg vraga sam tu glupost uopce isao gledati. Uzas od price, glume, likova pa na dalje. Honour, honour and some more honour. Bljuv! 1/10, nema cak ni dobrih zena u filmu pa da barem na racun toga dignem za ocjenu vise :( |
F&F - skoro izasao iz kina i zao mi je kaj nisam.
|
Si ti pogledao ikoji od prethodnih nastavaka F&F? Mislim ono, čisto me zanima jel ti to nešto novo ili si već upoznat s time da ti filmovi nude pregršt scena jurnjave, simboličnu radnjicu, hrpu eksplozija i metaka, preživljavanje nemogućeg, izvođenje nemogućeg, kršenje zakona fizike, maltene SF. :D
|
Pa jesam, ali ovo je onak, preslo sve granice. Ne velim da nisu i prethodnici, osim prva tri dijela, ali sedmica je zbilja something else.
|
Ak si ih gledao prije, onda nemaš pravo jambrat. :D
Ja to nikad ne bih gledao u kinu, no doma pustit, pojačat, kokice i mozak na pašu, to da. I zaboravit ga nakon 5 min također. :D Pogledao sinoć Monty Python and the Holy Grail. Plakanje... :D |
Jupter Ascending - ja stvarno ne znam šta je bilo Mili i Tatumu da glume u takvom šrotu
|
Citiraj:
A Tatum je stvarno takva glumcina da su samo top filmovi za njega haha...nema on sta glumit igdje drugo nego u srotovima :) |
Pogledao The Last Stand (2013). Ovo je skoro pa ista limunada kao Brzi i Žestoki. Kakve filmove rade danas to je za nevjerovat.
|
Hot Tub Time Machine 2.
Katastrofa. |
Bome jedan od boljih horora u zadnje vrijeme što pogledah
http://www.imdb.com/title/tt3387648/?ref_=nv_sr_1 |
si vidio da stiže sinister 2? :D
ne, neću ga gledat... gledao jedinicu na kućnom kinu u mraku, prvi taktovi pizdarija - pali svjetlo, smanjuj volumen :D |
eee...... sinister mi je ostao u jako dobrom pamcenju. napet, dobar hororac, dobar film.
dok annabelle......... jebiga, gledaj to u mraku na kucnom kinu :). ti nades konkretan horor gledat u mracugi, gledaj kvazi horor pa ce bit manje strasno. ja sam pozalio sto sam gledao annabelle jer je sinister recimo ono sto treba biti horor, nikako annabelle. |
Spreman mi stoji za večeras. Navodno je dobar film ^^
http://www.imdb.com/title/tt0077921/?ref_=nv_sr_1 |
Citiraj:
po meni njega su pogurali Taken 1 i Betmen 1 i s njim samo njih nekad pogledam ono u avionu mi bio klišej a Taken 2 mi sranje a cim sa vidio onog Forest Whitaker-a da je u trojci smucio mi se zivot taj lik upropasti ama bas svaki film u kojem glumi cak i Phone Booth mi sranje zbog njega i to samo zbog njega lik je nocna mora za termin glumca |
a generalno phone booth je odličan film... slažem se s tobom, on je strašna, strašna persona koja ne bi se trebala baviti glumom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:33. |