![]() |
Nadam se da znaš da je to parodija samo
|
Citiraj:
Mislim da nezna :) |
neznam zast ali The Last Time You Had Fun (2014)
mi nekak sjeda veceras uz 2 pive tko je usamljen dobar flick za pogledat |
Larry Crowne (2011)
slatka romantična komedija s Tom Hanksom i Juliom Roberts. mda, znam kak zvuči, ali zgodno je snimljeno; onak vedro i bez ljubakanja i tih gluposti. ja sam se iznenadio kako je lako i ugodno za pogledat. |
F&F ---7 :D
http://youtu.be/e2QxvySE94g |
Citiraj:
Citiraj:
samo sam želio nekoga zeznuti :D |
Pogledao Brze i Žestoke u kinu.
Odličan film, genijalan, jedan od boljih.. Ali too much decibels :D |
|
Citiraj:
|
i genijalan HD Split Second je izasao !!!
jeeeeeej |
Citiraj:
|
Mene ovo godinama ubija i ne mogu se sjetiti o cem se radilo, pa mozda netko od vas zna.
Ugl, na zemlju su pali ( mislim bar ) neki meteoriti ili vragovi koji izgledaju kao crno glatko kamenje, i kad ga netko uzme u ruku upikne ga i nesto se dogadja sa njim. U tom filmu je jedan tip oderao/ostao bez koze na sebi i derao se da je "kljuc" za nesto. Ima itko ikakvu ideju? ;D |
U tom filmu jedan od glavnim likova je bio "dylan" iz beverly hilsa. Takodjer me zanima naziv filma
|
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0118452 |
Citiraj:
|
Pogledao za vikend The Crazies i The Zero Theorem.
I od jednog i drugog sam više očekivao. Meh. Da nisam pogledao niš ne bi propustio. |
Hvala buljaka i G.ost, to je to ;D
|
pogledajte PK , indijski film traje oko 2 sata i nesto al ima 3 dijela po 10 minuta plesa i muzike ma se moze komodno preskocit.
Inace je film komedija i moram rec meni se svidio humor. Nije usiljeni neki. |
Citiraj:
ima ga u 720p |
Turski Winter Sleep drama prema kratkoj Čehovljevoj priči Nevjesta. Izvrsna gluma, produkcija, dijalog i fotografija. Sjajna ekranizacija i adaptacija posebice za one koji vole Čehova.
Usto i jako lijepo inkomponiran suptilni 'obračun' protagonista s mass-produkcijom sapunica u svega par sekundi dijaloga. ;) Trebalo je naći vremena za ovakav film od gotovo 3h i 20. ;) Svaka čast i na prilagodbi prijevoda. Netko s iznimnim osjećajem za jezik ga je pravio. P.S. Bacam se na istraživanje truske kinematografije. Pričično mi je strana i nepoznata. |
izbjegavati Camp X Ray u sirokom radijusu
3 days in desert, dosadan film ali Amber Tamblyn jedini razlog zast sam ga gledao ... preslatka je |
Bez brige. Čim sam vidio ko glumi u X ray campu, mometalno sam proleev dobio :)
|
... |
Toxin - ocaj i bijeda
The Dead Inside - klon 28 days/weeks later, samo puno puno gori |
Citiraj:
|
Znam da neisčekuju mnogi afleka u ulozi batmana, al eo dok je online. |
I ja pogledao American Sniper. Odličan film!
|
Mortdecai ocjena 3
zaista sam ocekivao vise od filma |
American Sniper - dobar, malo su mi efekti bili nerealni (kao što su rupe od metaka) ali prilično dobro dočaran rat, kaos kao i promjena koju čovjek doživi na sebi zbog rata.
8/10 |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |