![]() |
pa ja sam nedavno vidio na parkingu kolegicu, mladu mamu, koja ovako naoko normalna osoba parkira cijeli dan na parking IZNAD podzemne garaže na 8-9h i onda u auto od jedno 45c unutarnje temperature zabije dijete od isto tak 3-4gd na prednje sjedalo bez sjedalice, da mu reklamni balon na onom plastičnom štapu da drži i tako oni veselo doma, mali naravno bez pojasa (mislim ko da bi mu pomogo ne daj bože zla).
|
Citiraj:
S druge strane, žele biti u istima - udobnije im je, bolje vide van. |
eee pa imaš i drugi način naveden gore :D
|
Citiraj:
Jedini problem je cijena sjedalica, posebno ako ih u konačnici nakupiš ukupno devet. :D |
njoj je trebala jedna :D
|
Sad sam baš vidio u prometu swifta 4x4 i uočio koliko mu nisko leži diferencijal zadnji, jesam ja lud ili je to fakat nisko??
Ajde i što je nisko ali zar ne bi to trebalo biti prekriveno i zaštićeno nekako http://indianautosblog.com/wp-conten...-Edition-5.jpg |
Sayyyy what? Swift sa 94konja i AWD?!
Hehe, taman su ga tolko digli iznad standardnog Swifta da bude na istoj visini s diferencijalom. |
Dashko, kaj bi prekival celicnu "kuglu" ? Ak to uspijes razbit nebu ti nikakava zastita pomogla jer to moras nabit posteno. Bila bi dobra jurilica za po snijegu da ima malo zivlji motor..
|
Ma ne mislim da sam diferencijal treba biti oklopljen, već je iovako kao tenk, nego sa strane poluosovine vire i mažeta, imam osjećaj kao da ne treba biti golo :D
|
da je vislje postavljen vjerujem da bi gepek bio plitak i nebi ni rezervna guma stala. svidja mi se awd, samo sto sa tom snagom jedino za u polje i to na alu 16kama xD
|
Citiraj:
http://s33.postimg.org/dkyv1t657/274...17323e04_h.jpg Swift http://s33.postimg.org/oz1ki6mhn/DSCF5491.jpg |
Da, na SX4 izgleda kao da je AWD planiran u dizajnu auta, a na Swiftu kao da je dodan naknado.
Whatever. :D |
Zna to Suzuki napravit. Sve gen. Swifta su imale 4x4 verzije. Mislim da tu nema brige.
|
|
Nije mrtvilo ali ostane čovjek ponekad zatećen pa ostane bez rijeći:D
|
Dačija sa Renfault motorom. Nisam iznenađen.
|
A koji si mislio da ce imat motor kad nemaju svojih? Eno ti Renaultovi motori u Nissanu i Mercedesu pa se iznenađuj. :)
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Infinity q30 sa 1.5 dci krece od samo 255 tisuca kuna. Nisu normalni. Kad vec spominjete Renolke. Mislim da je to najskuplji auto sa tim motorom.
http://www.infiniti.com.hr/modeli/infiniti-q30/ |
Citiraj:
Nego, jučer je na SAP forumu bila izložena neka nova E klasa, u cifri od xxx.xxx €. Neki random frajer otvori bunker da vidi kapacitet i hoće gospodski zatvorit - kad ono vrata se odbijaju. Proba još jednom i opet isto. Pita hostesu jel to neka greška, kad veli ona da se malo jače treba zalupit :D I onda je zalupio ko na Stojadinu da se branik stresao i sve ok :D :D |
1.5 110 dCi je u A, B, CLA i Citanu, a 1.6 130 dCi je u C klasi.
S obzirom da ovaj 1.6 ide i u verzijama od 160 i 180 ks, lako moguće da će doći i do E klase :) |
E zaboravio sam C klasu. Skuplji je q30 do svih A klasa i CLA ak gledas pocetne modele. Vjerojatno je bolje opremljen ali opet 255 tisuca za povisen kompakt sa malim dizlom nije normalno. Isti taj motor ide u duplo jefiniji DUster.
|
Citiraj:
|
Da, neki biseri zabijaju utege na alu felge s unutarnje strane, jer se kao ne vidi
Što fali dci motoru, ak je dobar, nek ga stavljaju i u Panameru. Špara se danas na svemu, nije to više kvaliteta ko nekada, nebitno o kojem proizvođaču se radi |
Mislim da 1.6 ne ide u nijednu Daciu...
1.6 dCi od 130KS nije Renaultov nego Nissanov motor. Razlika je u tome što on ima lanac, a Renault remen. Tako mi je barem rekao frajer iz salona kad sam kupovao Qashu.
|
1.6 dci je prevelika exkluziva za Daciu:D
Ima jedino 1.6 16v benzinjara unutri. |
https://www.facebook.com/autostart.h...56343201124404
mene sad zanima ako hoću te nove tablice, dođem na MUP sa sadašnjima i predajem zahtjev pa se čeka, ili dobivam nove tablice s novim brojevima? |
Po logici bi trebao dobiti nove brojeve
Sad bar nećemo više morati imati one ružne velike elipsaste naljepnice HR, bar za područje EU |
Citiraj:
Je li ima netko da je nedavno kupovao polovna kola?
Koliko sam skužio, 4 kupoprodajna su na stolu. 2 meni, 2 njemu. Ova moja 2 komada, jedan ide u poreznu, a drugi u MUP? u biti ni jedan ne ostaje meni, ili? |
Policiji ide original, poreznoj ovjerena kopija, vama dvojici može i samo fotokopija originala za osobne potrebe
Ja to radio prekjučer. |
Biljeznik ti uzme original i ovjeri a ostalo ovjerava kopije.
Koliko ti zelis al dosta su dve. Na poreznoj das kopiju na uvid, muriji ide original i po jedna kopija tebi ostanu i prodavatelju. Znaci biljezniku ides samo sa prvim listom. Originalom. Ostalo njega ne zanima jer on skopira kopija koliko ti treba. Ja sam ovjerio original i dve kopije. To je 82kn mislim.. Nedaj poreznoj ovjerenu kopiju. Njima treba samo da obracunaju porez. Ako zele nek si skopiraju. |
Original biljeznik cuva, mislim 5 godina, ne znam tocno. Tak da se tam moze dobit ovjerena kopija ak se zgubi.
|
Bemu sad. Znam da su bila 4 papira, njima 2 ostala, meni 2.
Na kraju sam ja ostao bez i jednog. Znači bezveze mi je ostao u poreznoj, ili u MUPu? Neće mi bit ništa bez toga? |
Ovo danas je bilo katastrofa. :D
Prvo lijepa kiša iz Zagreba prema Novom Zagrebu - tamo skroz okej 25 min. Kad sam se vraćao, samo sam odjednom na Mostu mladosti uletio u ovu katastrofu od vremena. |
Kod mene na Folki je tuca padala. Nije bila dovoljno krupna da mi opet razbije auto srecom jer mi zadnje put srce puklo kad sam vidio da nema kaj nije rabijeno na autu, sajba cak.
|
Yup, ima i tuče u videu pri kraju. :D Nadam se da je auto dobro, smocilo me od glave do pete u 3 metra sto sam morao pretrcat do haustora.
|
|
|
Dobar i pouzdan automobilčić,dobar i nerastrošan motor, ima malo "km" pa treba samo vidjeti kad je servisni interval glede zamjene remenja(veliki servis) jer ako nije obavljen još malo troška slijedi na tu cijenu.Auto izgleda ovako OK ali najbolje otići i vidjeti uživo i porazgovarati s trgovcem o drugim informacijama.
Mislim da je to dobra kupnja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |