![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako koljeno? |
Znam iz prve ruke, nazalost :D
Koljeno ide na bolje. Boli me jos uvijek kad ga skroz savijem, ali za voznju je spremno :) U subotu bi mozda mogao vec na Sljeme. Ako necu moc vozit uzbrdo onda cu gurat :) Ej, jedno pitanjce. Citao sam na netu da se marzove vilje mogu pumpat sa auto pumpom, da im nije potreban onaj bolesni tlak kao kod RS/FOX-a. Jel to istina? I na koliko da pumpam vilju uopce? |
Nije istina, nikad nemoj pumpat tako vilju ili shock.
Kod mojeg marza, tj adaptera ne mogu vidjeti uopće tlak na manometru, pa upumpaš po par puta i probaš, ak nije dobro opet upumpaj. Samo zapamti da je zrak u toj vilji jako progresivan, tak da ak ju napumpaš relativno malo, u onom krajnjem dijelu hoda ćeš osjetiti itekako da je tvrđe :) Tak sam se ja jednom zezno pa sam imo 100 hoda hahahah :D |
Ok, imat cu na pameti. A kad kapne neka lova uzet cu pumpu s kojom bi mogao i shock pumpat.
|
Dzeko je slozen i spreman za nove pohode :D.
Podrobljeni lezaj zamijenjen japanskim - Koyo (91kn)...mogao sam proci i vise nego duplo jeftinije da sam uzeo kineski ali nekako sam odustao od toga. Sve to je slozeno u Keindl sportu, i to odmah. Ugodno su me iznenadili i susretljivoscu a bome i cijenom - naravno da ovaj kvar nije mogao ici pod garu, ali su zato naplatili tek toliko da nesto naplate ---> montazu, 30kn. :beer: - jedino kaj nisu imali lezaj pa sam potegnuo do Lager commerce-a...a tamo, nema ceg nema. Sad jos samo trebam vidjeti koji dan cu uzeti GO i zapaliti na voznjicu - vjerojatno u cetvrtak. :fiju: |
Ja se vratio sa vožnje. Spustio se po 52jki. Osim što je staza na nekim djelovima puna kamenja, sad je sve u lišću. Iako sam išao sporo, skoro mi je rame iskočilo kad mi je kotač u lišću naletio na volan.
Našao sam jedan fini singletrack, pa onda opet neke skokove (ovaj puta još veće i koji vode u drvo). Treba naći zamjenu za gornji dio jer dolje je ono finjak. Gore na vrhu bilo sunce i samo u roku 3 sekunde oblak guste magle. Nisam mob uspio izvaditi, već sam bio u magli da si papak ne vidim pred nosom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U lišću je bio volan, a ja sam držao kamen na bajku sa obje ruke kad sam se spuštao i kad sam naletio na volan (prekriven lišćem), kamen je naglo okrenuo smjer i skoro mi rame to desno (ozljeđeno) izvukao sa tela. :D |
pa šta nisi odmah tako napisao, nego neke pomodne tinejđerske kratice :D
Šta je najgore, morao sam rečenicu pročitati 3, 4 puta dok nisam skužio da si nešto zabucao :D |
Ma pusti ga, vidis da se najeo neke droge. Pitanje je jel uopce bio na Sljemenu :D
|
Vidio kod Destra kak je lijepo ofarbao sic , pa sam i ja uklonio neke veče ogrebotine lakom za nokte na rami. Stvarno super pokriva, na 1 udaljenosti se skoro pa ne kuži.
Jučer kad sam išao starom kupit gablec na večer sam se zamalo sasuo , stisnem prednju bremzu i bajk mi se otme i klizio sam na nogama dobrih 10m i uspio sam se nazad popest na bajk , da se nisam uspio održat na nogama bi završio u parkiranoj Škodi i sav bi se potrgao , ovak sam bez ozlijeda prošao :D |
sutra ce bit super vrijeme..idemo svi na sljeme:)(oko 1)
|
Citiraj:
Plan je sutra laganini. Možda otpeljam buraza da isprobamo jedan novi uspon (Lojstek - TS 4 - Brestovac - valjda vrh :D). Nekako mi je jedino problem možda ciljati planinarske staze po ovom lišću... Daniel, kad si ti mislio krenuti sutra ? |
Buraz prihvaća sve obzirom da je jutros našao vilju u žešćem rigid stanju i nije išao nikamo :D
|
Daj napisite kad krecete i od kuda.
Sutra ce biti odlican dan za voznju pa se razmisljam prikljuciti. Za vikend izgleda dolazi prava zima pa treba iskoristiti ovo "proljece". |
Javio mi se Adaksinjo sa DB-a da se on i Daniel nalaze u 11h kod birca na Gračanskoj cesti. Tamo ćemo ih buraz i ja pokupiti i onda smo kod tunela oko 11 i 15h. Tamo ćemo pokupiti tebe i onda ćemo svi veselo ići na Sljeme. Možemo Lojstekom all the way, blata nema, možemo i novom rutom, možemo i cestom :D.
Meni sve paše, sutra idem ekstra penzionerski :D |
Nemere cestom :p ...ja sam u 11:15 pred tunelom.
Sutra cemo moci u kratke rukave. |
Vidimo se u 11:15 kod tunela ;)
Noc |
A ja kad nisam u gužvi, zujim po stanu bolestan. Neće me ove godine vožnje.
Taman ću u bit spreman za snijeg :D Nije ni to loše, taman za opet se razbolit |
Kad se samo sjetim da si bio skoro na svakoj voznji prije godinu dana, a vozilo se non-stop.
Ove sezone sam zaboravio kako izgledas :D |
i nervozan sam radi toga, pogotovo sad.
Mislim da bih i mogao odvoziti ali ne smijem ponoviti grešku od zadnji put, pa se ponovo razbolit. Ne znam jeste vidjeli ovaj video na DB, jedva čekam snijeg :D http://www.youtube.com/watch?v=sNgEP...eature=related EDIT: jedna prošlogodišnja http://www.pohrani.com/f/1z/PO/4UQ7nnDr/1/dsc01814.jpg Našao je u DB garaži :D piše 18.12. Dotrščina. Bili smo Dario i ja drugi edit: zgodno je imat garažu. Pogon, lanac i kazeta su mi imali rođendan danas hahahaha |
http://forum.pcekspert.com/showpost....ostcount=16523
ajmo ne propustite priliku, odlicne za snijeg :) |
Citiraj:
Ja ne mogu ić danas sa ekipom :( Eto htio sad krenut i opet mi se dogodilo.... Taman da ću sjest na bajk i krenut, kad ono, prazna guma... A pumpe ni.... Miki jel vratio tebi Dinko pumpu? |
Mic, ti stvarno nemas srece. Kupi si onu za 80ak kuna kakvu ja imam na bikeu i nosi ju di god ides ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Di će ih vozit, od kuhinje do balkona :D za to mu i ne trebaju Survival gume :D
MĐ! |
Citiraj:
|
Nema problema, 60kn i nosi :roller:
Ma dobar je Murina, oće se vozit, samo ga bronhitis hebe. I buđenje prije 12. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:33. |