![]() |
Citiraj:
>>klik<< Otkinuo sam na naslov:roller: |
U povodu ovogodišnje okrugle tridesete obljetnice kultnog filma iz osamdesetih godina prošlog stoljeća Back to the future ili po naški Povratak u budućnost i kasnijih odličnih nastavaka evo par zanimljivih video zapisa. Također ove godine smo konačno stigli u famoznu 2015. godinu budućnosti iz drugog nastavka, što je bilo jako daleko sada je eto sadašnjost :D pa i u vezi te teme ima zanimljivih komentara
|
Upravo se vratio iz kina, draga i ja pogledali Furious 7! kratko i jasno; onima kojima se sviđa će se svidjeti, ovima drugima će biti zabavno gledati sve te vratolomije i šta sve ne (bez gledanja na realnost itd.)
|
Također pogleda Fast and Furious, ljubitelj san serijala, ali žali bože para. Film je komičan koliko je nerealan. Prvi i drugi nastavak serijala i dalje najbolji po meni.
|
Jedini film koji ima 7 nastavaka i za koji netrebas bit brain dead da ga mos pogledat je Policijska Akademija. Period.
|
Ja gledam Bondove daleko duže bez problema.
|
Pogledao novi trailer za Mad Max-a.....
https://youtu.be/QoYlqdBtRSw Neznam što da kažem...... Nikako iscekat da dodje u kino... Nikako. Čim s posla dođem ide traženje prvih dijelova... Valjda ima kakva remaster verzija :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nisi jedini..uz MAD MAX a, jedva čekam Terminatora, Aliena 5 i naravno, Hitmana sa onim likom iz Homelanda |
Citiraj:
Za tvoju informaciju nadolazeći nastavak je 24. Bond te je jedan od najiščekivanijih filmova u ovoj godini. Snima ga respektabilna ekipa uz ogroman budžet, spominje se 300 miliona $ što ga čini jednim od najskupljih filmova u povijesti. Ljudi vole nastavke omiljenih filmova i spremni su platiti kino ulaznicu. Tržište je najbolji sudac. |
Citiraj:
|
Ne,mislim da je pogodio :D
Jer ja nisam ni znao da izlazi a vjerujem i mnogi tu.... |
|
Citiraj:
|
Bond je uvijek dobro štivo, pogotovo stariji.
Polocijska akademija valjaju prva tri nastavka, ostali su takav odron da je sramota. |
Meni samo nije jasno, kako je u tom brzom i žestokom, od noćnih uličnih utrki došlo do najvećih pljački stoljeća i letova autima ko Evel Knievel...
|
Ako tražite ikakvu realnost u F&F, gledate krivi film. Poanta filma je da je prenapumpan totalno nerealnom akcijom i u tome je čar - istovremeno akcija i urnebes.
Nisam gledo zadnji, ali 6icu sam gledo u kinu i bome smo se poderali na te scene :goood: U svakom slučaju mi je puno bolje imat tako prenapumpan blesav film, nego cheesy film koji pokušava bit kakti ozbiljan. |
To je meni nešto kao i need for speed, tko traži realnost na krivom je mjestu. Ista stvar je i sa f&f.
|
Uh, na šestici je avionska pista duga jedno 40km.. To je ipak previše bilo i za najveće fanove nerealnog.
|
Moje mišljenje je da FF odavno šopingiraju u ovom poznatom lancu supermarketa :D
|
Problem je što je FF nerealan u nerealnosti :D
|
Fat and Furius nisam gledo ni jedan ni neću. Ne zato jer me jebe nerealnost, nego ne želim se vrijeđati te riskirati upalu moždane ovojnice :D
|
Rekoh...brain damage :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
F&F bože sveti, 1 ću mu dat na imdb
|
The Canal
Ne znam kako da opisem,ali ovakav me horror totalno me uznemiri na nekakav svoj nacin i definitivno mi se svida. Nije klasika ala prepad horror,nema neke basnoslovni budzet za CGI efekte niti glumce,ali sama fabula,likovi i pojedini dijelovi te "stresu" na trenutke i nacin na koji je prikazana granica izmedu realnosti i iluzija. Jeziv,gnjusan i totalno mind-fuck. Scena sa fetusom i malim pred kraj,uf zalim sto sam gledao ( u pozitivnom smislu ). Rotten Tomatoes - 82 % |
Last Knights 2015
dobar flick za jednom odgledat |
|
Citiraj:
Trash (2014) - zanimljivi brazilski film. Radnja se vrti oko tri dečka iz favela. Kome se svidio Cidade de Deus, svidjet će mu se i ovo. A preporuka i ostalima. |
kad neznas citat a onda jos gloatas brazilska sranja
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |