![]() |
HOTD prestao gledati, ROP nisam niti poceo dok sam cuo da su vilenjaci blijedoliki crnci.
The Rookie sam isto prestao nakon 2 sezone, postalo dosadno, inace OK serija, najbolja na ovoj listi. See i dont want to see. Resident Alien, pogledao 7 epizoda, za malu djecu serija She Hulk, LOL Lower Decks, pa to je crtic... |
Citiraj:
Ne pratim sport ali pogledam film/seriju o istome. Sviđa mi se kako je napravljena serija. jučer počeo i još 2 epizode i gotov sam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Potpis na sve. |
Upravo završio gledanje serije Gost iz Amerike (O Hóspede Americano) o Theodoreu Rooseveltu i ekspediciji u Brazil
Meni se serija svidjela. Preporučujem. |
Jel netko gledao/gledao Pennyworth? Serija o batman butleru prije batmana.
|
Citiraj:
Ne vidim je na HBOMaxu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao prvu epizodu. Uopce nije nelose! Nema zmajeva, nitko se nije udao, dapace :D Al' zato ima daleko vise nasilja, tucnjave, pucnjave, ubijanja i ono najbitnije, u jednoj epizodi ima daleko vise radnje nego u nekim filmovima ili cijelim sezonama serije... Cak ima i nesto malo sexa :p Atmosfera je dobra, mracna, zadimljena, London toga doba i british accent. Na prvu mi je young Alfred izgledao neuvjerljivo al' glumac se dobro snalazi u ulozi.
|
Citiraj:
Na IMDB stranici piše da starta 6.10.2022. godine nova sezona. |
Citiraj:
Nije neloše, znači loše? :D |
Citiraj:
Ontopic, Pennyworth treća sezona je u videotekama, 3 epizode. |
Zna li netko da li još uvijek svaka epizoda The Walking Dead na AMC+ izađe tjedan dana ranije nego na ostalim kanalima? Tako je bilo dosad ali evo, nema je nigdje.
|
Za ljubitelje Supernaturala danas počinje serija The Winchesters!
|
jel netko pogledao Sharp Objects?
jucer poceo gledati. nakon pol ure ugasio. sporo do bola. jel to postane sta bolje/zanimljivije down the line ili stalno ta sporost i depra? :chears: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
|
Stiže Netflix od 03.11.2022. u RH s cijenom od 4.99EUR ali s reklamama. :)
Citiraj:
|
Bolje dodat jos 5 eura pa imat cistu glavu...
The Watcher svi nesto hypeaju, no neznam, jos nitko nije napisal nist konkretno o tome. Terminal list je solidna. The Winchester barem po komentarima nije za ljubitelje Supernaturala... |
WOW
EDIT: lažna uzbuna |
Citiraj:
|
Dobro je da su je nazvali the Winchester, da nije nastavak na Supernatural jer svih 15 setona je epsko, dok bi ova srozala svih prijasnjih 15 koliko citam da je lose, nisam jos ni bacio oko, cekam da netko ovdje potvrdi, ali citam na imdb 1/10 ocjene i vidim da su ovo napravili samo da jos pokupe koji dolar, sigurno su ili ce ubaciti ove new age fore koje se uvaljuju prek televizije...
|
Sad Sam pogledo ocjene. Da, ima svega. Ali dfinitivno cu pogledati veceras pa Sam procjeniti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |