![]() |
Citiraj:
Film koji realnije puno bolje opisuje takvog covjeka je A beautiful mind, treuntno se ne mogu sjetiti boljeg ili sličnog. |
Moze preporuka nekog sci fi ili horror filma za pogledati.
Interstellar pogledan, 8/10 Novi Hobbit pogledan, 3/10 Sad mi treba nesto za ubit vrijeme |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobar je film. Spoj The Guest i Dogtooth. Tko voli čudne i opičene filmove će uživat. Čak i bizaran pomalo :D |
Manje poznati al nipošto i manje kvalitentni filmovi ...
Warriors of the Rainbow Seediq Bale konbinacija Braveheart-a i The Last of the Mohicans Flame and Citron navest cu samo da je to ...najskuplji danski film ikada snimljen. Celda 211 ... pobuna u zatvoru, nešto sasvim drukcije nego viđeno dosad Jar City ... realistican triler sporijeg ritma, zahtjeva koncentraciju pri gledanju Black’s Game... nordijski gangsterski krimi triler JCVD ... za ljubitelje Jean-Claude Van Damma Le Conseguenze Dell’Amore The Best Offer Metro Manila Adam's Apples The diving bell and the butterfy Garden State Closer ... samo za syss-a :D Land of the Blind |
Citiraj:
|
Jel moze preporuka nordijskih filmova, nebitan žanr.
|
Citiraj:
Meni osobno odličan. |
The Barber 2014: koma, užas, sranje
|
Citiraj:
A, Bergmanov Sedmi pečat je - lektira! ;) |
Citiraj:
|
Borgman; pogledao, dosadan; nije mi se svidio..
|
Pogledao Red Sky. Bilo mi je neugodno koliko je loš film.
|
American Sniper...dobar film,stvarno dobar film...jednostavno Clint ima kvalitetu da odradi takvu tematiku. Nekome možda smeta američki patriotizam no uopće nisam obraćao pažnju na tu stvar tokom cijelog filma. Osobno mi sviđa sve što je povezano sa "sniper masterima"...Enemy at the Gates mogu pogledati po ko zna koji put u bilo koje doba. Ovo je ipak priča novijeg doba,ali svakako kvalitetna...ocjena 8.
I ne mogu da ne spomenem Valkoinen Kuolema...navodno se bude snimao film...tko nije čuo za ovo kao i ja donedavno neka se malo informira. Meni se krv zaledila žilama. Da se naježiš... |
Citiraj:
Haha mislim da je jedno 95% ljudi nakon sta je pogledalo american snipera islo guglat most deadliest sniper i naletio na dobrog starog simo hayhu :D...mislim da ti cak postoji film o njemu, ali neznam tocno kako se zove i kad je snimljen, ali uglavnom finska mid-budget produkcija i sigurno prije 2000. snimljen, ali nema sanse da se sjetim koji je to film :/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako je, bravo, to je taj! :D Znam da sam ga davno gledao i da je bilo o ratu u finskoj itd. :) sad cu si ga skinut pa ga pospremit u kolekciju :) |
Talvisota je lektira za svakog ljubitelja rata :)
|
Citiraj:
Oui, odlican film, ostao mi je u sjecanju bas kao nesto sto treba pogledati i imati u kolekciji filmova, ali toliko davno sam ga gledao da se nikako nisam mogao sjetiti imena :) |
Sjajan film. Tri sata prošla dlanom o dlan.
|
|
Citiraj:
http://www.rottentomatoes.com/m/kidnapping_mr_heineken Žao mi je vidjeti Hopkinsa u takvim filmovima. Mislim da za razliku od DeNira i Pacina, u svojim godinama, još uvijek može dobiti ulogu u poštenom filmu. Ili možda ipak ne može? :( |
Obožavam ovaj film :D |
The Gambler ovo na imdb-u je još i visoko,naprostoš film koji suxa
|
Citiraj:
Čovjek je star, možda više nije u formi. |
Citiraj:
Nabrijao se na film još dok je bio najavljen. Došao, krenuo gledat, nakon sat vremena išao neš drugo radit, nisam nikad ni završio do kraja, a ni ne budem. |
Jel zna netko kako se zove mislim danski film sa 3 brata (ili cak prijatelja) ,oni su kao neki sitni lopovi i provalnici i najmanji ima cilindar i svaki put proguta svoje pola kubanke kad nayebe :D ? Sjecam se da su te komedije bile plakanje od smijeha, al nemogu nac ime :(
EDIT: The Olsen Gang, sad mi javili , tko nije nek obavezno pogleda :D ( naravno da nema titlova a danski mi ide isto kao štrikanje :( ) |
Citiraj:
Blah. Što niste to jučer napisali :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |