PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Mar 26.09.2022. 07:51

Citiraj:

Autor kopija (Post 3626326)
Niko nije reko da je super, ljudi gledaju jer nema ništ bolje.
"Cleanest dirty shirt" princip.

Kako bi Jamie rekao: "U nedostatku desne šake, Brianne je prihvatljiva" :D

Ivo_Strojnica 26.09.2022. 10:37

meni je Lord of the Rings puno bolji.
Nekako mi teče fino, ima jednostavnu priču i jako lijepo složenu scenografiju, kostimografiju....

LAcy 26.09.2022. 17:34

Citiraj:

Autor kopija (Post 3626326)
Niko nije reko da je super, ljudi gledaju jer nema ništ bolje.
"Cleanest dirty shirt" princip.

A dobro, ne pise super nego odlican: "Meni, a i 3 frenda koji prate, House of the Dragon je odličan" pa onda: "HoD mi je nastavio sa ovim prequielom u istom ritmu kao GoT kojeg sam guštao."

mamutarka 26.09.2022. 18:48

Mommistake 26.09.2022. 20:20

Ma topčina će to biti!

Mladenxy 26.09.2022. 20:30

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3626324)
Ajd vama kojima je super HoD, jel mozete napisato zbog cega? Vidim i ocijene na IMDB su visoke. Evo gledam 6 epizodu i meni dosadno do bola...

Osim ako drugi porodjaj u jednoj epizodi i sto je princeza rodila vec tri sina od prosle epizode nije nesto super. Za sada sve epizode su u trendu da su zenski likovi glavni a muski samo statisti, ukljucujuci i kralja. I to ne bi bio problem da su ti zenski likovi stvarno jaki kao sto je to bila Cersei Lannister i kasnije Daenerys Targaryen. Ni nova, starija Rhaenyra Targaryen mi nije nista bolja. Nit glumom, nit ulogom. Evo i suza na kraju...

Pa Daemon je suprotnost takvim likovima, doslovno gazi preko ženskih likova.
Pa onda Larys Strong kao devijantan opasan lik iz sjene...

sinisa1989 27.09.2022. 07:03

Citiraj:

Autor Mladenxy (Post 3626652)

Pa Daemon je suprotnost takvim likovima, doslovno gazi preko ženskih likova.
Pa onda Larys Strong kao devijantan opasan lik iz sjene...

Varys i Larys. Jedan dickless, drugi isto tako hoda :D

Spikeman 27.09.2022. 09:14

al ova mala iz the last of us, WTF kakav FAIL...:stoopid:

https://i.ibb.co/vvrj0St/Fdm-K6-Oh-XEAIok43.jpg

Mirkopoter 27.09.2022. 09:21

S obzirom da je u igri prikazana kao slatkiš, ovo je baš fail. Možda rasturi glumom, ali opet, mislim da su mogli bolje odabrati glumicu.

Pomo 27.09.2022. 09:24

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 3626599)

Mda, neznam zašto, njušim novi TWD fail...

Hamm 28.09.2022. 09:07

Ako netko nije gledao svaka preporuka za seriju Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Serija je dostupna na Netflixu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Dahmer

Citiraj:

Jeffrey Lionel Dahmer (/ˈdɑːmər/; May 21, 1960 – November 28, 1994), also known as the Milwaukee Cannibal or the Milwaukee Monster, was an American serial killer and sex offender who committed the murder and dismemberment of seventeen men and boys between 1978 and 1991.[2] Many of his later murders involved necrophilia,[3] cannibalism, and the permanent preservation of body parts—typically all or part of the skeleton.[4]

Ivo_Strojnica 28.09.2022. 12:19

Hamm, bome gledaš "specifične" serije i filmove u zadnje vrime.
Želiš nešto podijeliti? :D

Hamm 28.09.2022. 12:22

Čuj gle na špek se nisi bunio. :D hahahahaha

Žena inače voli te krimi-triler-sajko sranja. :D Neko vrijeme sam mislio da me želi ubiti. :D :D

Ivo_Strojnica 28.09.2022. 12:32

i još te prije spavanja znakovito pogleda :D

veve 28.09.2022. 22:30

Mislim da boljeg glumca nisu mogli naći da glumi Jeffrey Dahmera.
Evan Peters ima već iz sebe dosta uloga povezanih s likovima koji imaju raznorazne mentalne poremećaje, tako da bi ovo moglo biti dobro za pogledati.

Psycho 28.09.2022. 22:49

Citiraj:

Autor Hamm (Post 3627065)
Čuj gle na špek se nisi bunio. :D hahahahaha

Žena inače voli te krimi-triler-sajko sranja. :D Neko vrijeme sam mislio da me želi ubiti. :D :D

trebas pogledati Andrew Schulz special.. malo se dotakne fiksacijom zenskih osoba i serijskih ubojica :goood:

dio prije ovog clipa je stvarno gold
https://www.youtube.com/watch?v=_pcxIfNuxuI

Hamm 29.09.2022. 08:41

Heheheh nije onako kako se čini. :D Samo voli trilere kao i ja, a posebice slučajeve ubojstava. :D Tu su mi super netflix serijali koji u 20min obrade slučaj nekog ubojstva ili nestanka. :)

spiderhr 29.09.2022. 09:01

Pogledao sam Tokio Vice... A može poslužiti za ubiti kišno vrijeme ako nemaš ideju kaj drugo.

Miki9 29.09.2022. 18:51

Citiraj:

Autor Spikeman (Post 3626751)
al ova mala iz the last of us...[/url]

Kako bi dalmatinci rekli; "gruba" :lol2:

Opet, možda se po novom ide na neki fingirani realizam, nemre svaki preživjeli u zombie apokalipsi bit top model.

dada-as 29.09.2022. 20:39

Citiraj:

Autor Hamm (Post 3627000)
Ako netko nije gledao svaka preporuka za seriju Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Tog Damera cijede neznam koliko je ovo vec iscjedjeno ali bumo pogledali

cic 01.10.2022. 18:33

The Staircase, isplati li se kretat s tim? Na imdbu nema baš previše pohvalnih reviewa

kopija 01.10.2022. 18:52

Citiraj:

Autor cic (Post 3627896)
The Staircase, isplati li se kretat s tim? Na imdbu nema baš previše pohvalnih reviewa

Meni je gledljivo.
Uspio izgurat do kraja, što je rijetkost ovih dana.

Keyser Söze 01.10.2022. 20:31

Citiraj:

Autor cic (Post 3627896)

probali smo The Staircase seriju

i nekako nije bas islo

ali zato je The Staircase - documentary puno bolje

dokumentarna serija o istom

LAcy 02.10.2022. 21:13

Ajd ne budite lijeni pa stavljati samo linkove ili jos gore, kao u postu iznad, dati si truda pa staviti link ispod rijeci koja nema veze sa imenom serije. Kad vec radite to, neka link bude ime serije.

Btw, pogledao sam The last of us trailer i dobro izgleda al' meni je cijeli zombi concept totalno bezveze.

Hamm 02.10.2022. 21:53

Trailer za The last of us izgleda fenomenalno, a zombi koncept obožavam. :D A i cover song je super. :)

Mar 03.10.2022. 00:48

House od the Dragon je isto ispljuvak i nikako ne kužim visoku ocjenu.
Previše referenci na got familije bez pokrića, likovi plačipičke uglavnom koji u tom svijetu ne bi opstali 5 minuta.

U 6 epizoda nije bilo poštene borbe, cgi zmajeva je loš, nema niti jednog pamtljivog, simpatičnog ili karizmatičnog lika osim Daemona.

Storyline s kraljem je teški kupus

Tip umire od početka serije i prođe kojih 13 godina i još uvik živ. Ima najsporije napredujuću bolest ikada. Na dvoru kad su bile zaruke Rhaenyre je kašlja krv i bija cijeli u ranama, ali eto ga živog 10g nakon toga...

Cijela serija se za sad vrti oko dice i rađanja iste. Pa nije valjda da je vladarima i nasljednicima sa 20-30g to valjda jedina preokupacija u životu.

Slabo ima krvi, sisa i guzica a zmajevi su više emotional support životinje i fantasy verzija Blue Angelsa nego čudesna bića koja ulijevaju strah i poštovanje.

Sve u svemu, dosta bezveze i na kraju bi lako moglo ispasti da je Rings of Power bolja i zabavnija serija.

Spikeman 03.10.2022. 08:56

Citiraj:

Autor Miki9 (Post 3627457)
Kako bi dalmatinci rekli; "gruba" :lol2:

Opet, možda se po novom ide na neki fingirani realizam, nemre svaki preživjeli u zombie apokalipsi bit top model.

pa ni Ellie u igrama ne izgleda kao top model... trebala bi po igri imat 14 godina
al brate mili daj onda da mala bar zgleda da nam bude stalo do nje, a ne ovo antipatično stvorenje :stoopid:
kome može bit stalo do nje pobogu :lol2:

Miki9 04.10.2022. 01:21

Kaj je najsmješnije, glumica se zove "Bella". Ah, nadobudni roditelji...

Last of us nisam nikad igrao jer sam prestari konj, zaostao u gaming razdoblju prije 20-25g. Al eto, nagodinu i 10 već od izlaska igre prve.
No po traileru, dobio sam vizualno vibru pomalo onih niskobudžetnijih postapokaliptičnih serija ala Dark Angel...

LAcy 04.10.2022. 04:33

Sad kad se nakon 6 epizoda konacno udala, tako sam neuzbudjen vidjeti jel jos koje dijete rodila, cije i dal je kralj jos uvijek ziv ili jos nije umro :D

Edit:

Kralj je jos ziv! Zivijo kralj! Ma jel se to ona ijope udala?! :roller: Jbte koja sprdacina od serije :D

Bodisson 05.10.2022. 04:21

Dakle...
House of the dragon je (p)ostala dosadna naspram The rings of power.
Niti jedna mi nije nešto...
S druge strane, The Rookie je i dalje ozbiljno / zabavna.
See je i dalje.. onako... neuvjerljiva. Da bi se slijepe osobe onako mogle boriti i kretati između raznih područja... No gluma uopće nije loša.
Resident alien... ukoliko ste je voljeli ranije, i dalje će vam biti odlična
She Hulk je i dalje... neozbiljna? Za ubiti vrijeme, nije loše...
Star Trek: Lower decks nam pruža (konačno) DS9 epizodu. Očekivao sam više, ali prosjaci ne biraju...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22.