![]() |
Citiraj:
|
meni je Lord of the Rings puno bolji.
Nekako mi teče fino, ima jednostavnu priču i jako lijepo složenu scenografiju, kostimografiju.... |
Citiraj:
|
|
Ma topčina će to biti!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
al ova mala iz the last of us, WTF kakav FAIL...:stoopid:
https://i.ibb.co/vvrj0St/Fdm-K6-Oh-XEAIok43.jpg |
S obzirom da je u igri prikazana kao slatkiš, ovo je baš fail. Možda rasturi glumom, ali opet, mislim da su mogli bolje odabrati glumicu.
|
Citiraj:
|
Ako netko nije gledao svaka preporuka za seriju Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story
Serija je dostupna na Netflixu. https://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Dahmer Citiraj:
|
Hamm, bome gledaš "specifične" serije i filmove u zadnje vrime.
Želiš nešto podijeliti? :D |
Čuj gle na špek se nisi bunio. :D hahahahaha
Žena inače voli te krimi-triler-sajko sranja. :D Neko vrijeme sam mislio da me želi ubiti. :D :D |
i još te prije spavanja znakovito pogleda :D
|
Mislim da boljeg glumca nisu mogli naći da glumi Jeffrey Dahmera.
Evan Peters ima već iz sebe dosta uloga povezanih s likovima koji imaju raznorazne mentalne poremećaje, tako da bi ovo moglo biti dobro za pogledati. |
Citiraj:
dio prije ovog clipa je stvarno gold https://www.youtube.com/watch?v=_pcxIfNuxuI |
Heheheh nije onako kako se čini. :D Samo voli trilere kao i ja, a posebice slučajeve ubojstava. :D Tu su mi super netflix serijali koji u 20min obrade slučaj nekog ubojstva ili nestanka. :)
|
Pogledao sam Tokio Vice... A može poslužiti za ubiti kišno vrijeme ako nemaš ideju kaj drugo.
|
Citiraj:
Opet, možda se po novom ide na neki fingirani realizam, nemre svaki preživjeli u zombie apokalipsi bit top model. |
Citiraj:
|
The Staircase, isplati li se kretat s tim? Na imdbu nema baš previše pohvalnih reviewa
|
Citiraj:
Uspio izgurat do kraja, što je rijetkost ovih dana. |
Citiraj:
i nekako nije bas islo ali zato je The Staircase - documentary puno bolje dokumentarna serija o istom |
Ajd ne budite lijeni pa stavljati samo linkove ili jos gore, kao u postu iznad, dati si truda pa staviti link ispod rijeci koja nema veze sa imenom serije. Kad vec radite to, neka link bude ime serije.
Btw, pogledao sam The last of us trailer i dobro izgleda al' meni je cijeli zombi concept totalno bezveze. |
Trailer za The last of us izgleda fenomenalno, a zombi koncept obožavam. :D A i cover song je super. :)
|
House od the Dragon je isto ispljuvak i nikako ne kužim visoku ocjenu.
Previše referenci na got familije bez pokrića, likovi plačipičke uglavnom koji u tom svijetu ne bi opstali 5 minuta. U 6 epizoda nije bilo poštene borbe, cgi zmajeva je loš, nema niti jednog pamtljivog, simpatičnog ili karizmatičnog lika osim Daemona. Storyline s kraljem je teški kupus Cijela serija se za sad vrti oko dice i rađanja iste. Pa nije valjda da je vladarima i nasljednicima sa 20-30g to valjda jedina preokupacija u životu. Slabo ima krvi, sisa i guzica a zmajevi su više emotional support životinje i fantasy verzija Blue Angelsa nego čudesna bića koja ulijevaju strah i poštovanje. Sve u svemu, dosta bezveze i na kraju bi lako moglo ispasti da je Rings of Power bolja i zabavnija serija. |
Citiraj:
al brate mili daj onda da mala bar zgleda da nam bude stalo do nje, a ne ovo antipatično stvorenje :stoopid: kome može bit stalo do nje pobogu :lol2: |
Kaj je najsmješnije, glumica se zove "Bella". Ah, nadobudni roditelji...
Last of us nisam nikad igrao jer sam prestari konj, zaostao u gaming razdoblju prije 20-25g. Al eto, nagodinu i 10 već od izlaska igre prve. No po traileru, dobio sam vizualno vibru pomalo onih niskobudžetnijih postapokaliptičnih serija ala Dark Angel... |
Sad kad se nakon 6 epizoda konacno udala, tako sam neuzbudjen vidjeti jel jos koje dijete rodila, cije i dal je kralj jos uvijek ziv ili jos nije umro :D
Edit: |
Dakle...
House of the dragon je (p)ostala dosadna naspram The rings of power. Niti jedna mi nije nešto... S druge strane, The Rookie je i dalje ozbiljno / zabavna. See je i dalje.. onako... neuvjerljiva. Da bi se slijepe osobe onako mogle boriti i kretati između raznih područja... No gluma uopće nije loša. Resident alien... ukoliko ste je voljeli ranije, i dalje će vam biti odlična She Hulk je i dalje... neozbiljna? Za ubiti vrijeme, nije loše... Star Trek: Lower decks nam pruža (konačno) DS9 epizodu. Očekivao sam više, ali prosjaci ne biraju... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:22. |