![]() |
naravno da ces ga vidjeti, preveliko je on ime da to ne bi iskoristili po pitanju sponzora.
samo da ne zavrsi ko bruno senna :lol: |
|
Sad moraju i Groseana potjerar jer nece imat ko da ga "udari" :D.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
taj ericsson je bio bas nikakav vozac.
bome sauber ima lijepu postavu za dogodine. sad drame kad kimi zgrabi pobjedu dogodine u sauberu a nije uspio s ferkanom kolko godina :D :D |
Drug, mislim da je vrijeme da razmisliš, da počneš navijati za neku ozbiljniju momčad.
Meklaren i Wilijams su na ivici da nestanu iz F1. Razmisli o RB, Honda će već za 15 dana prestići Renaulta u snazi. Ovo ozbiljno bez :D. |
Da, kao pravi bandwagoneri poput vas 6 na svijetu, koji ste 2010 odlučili navijati za Vettela i Red Bull, ja bum si izabral Mercedes ili Ferrari, ovisno tko krene klat u idućoj sezoni :D
Čuj gle, 25 godina navijam za McLaren. Bila je tu i 1994, 1995. I 1996... nisu bile niš bolje od 2013-2018... pa je došla 1998 i 1999 pa 2008... malo ali je bilo. Biti će opet. Za 10 godina, za 10 godina. I uvijek sam tu. U porazu i pobjedi (koje nema od 2012 :) ). A di si ti? Svaku utrku si bio tu i magično ispario 2014... da nije zbog rezultata :D ? Fabrika pićenca će nestati (barem se Čmarko preti ako Honda ne proradi) iz F1 kako su i došli i sjećati će ih se samo zagriženi fanovi F1 za kojih 20 godina. McLaren je jedan od svetog trojstva. U njima je i Williams koji je isto u klincu ;) Ja sam dodao par smajlića ali mislim ozbiljno u nekim dijelovima ;) hvala na prijedlogu ali ne hvala. McLaren ako propadne i nestane, prije budem navijao za Ferrari ili Mečku nego za Red Bull. Pogotovo kad se isti riješe Hamiltona i Vettela :) ali da sad McLaren kaže zbogom, momentalno bi izabrao Renault, čak bi i Williams došao u obzir kao još jedna "neozbiljna" momčad. No, ne bude McLaren samo tako rekao doviđenja. Za ovu sezonj se znalo da će biti bolja od prethodne ali ništa drastično. 2019 bude bolja jer bude i McLaren nešto imao za reći Renaultu oko motora. Ponavljam - ja NE MORAM navijati za one koji pobjeđuju kako bi imao argument u društvu ili na internetu "ali moj xy je najbolji a vaši su q". Ne moram i nikad nisam, pa je onda slađe jednom u 10 godina slaviti ko budala i ostalih 9 bit u BMK modu nego ko ovi jadni Ferraristi koji su grčeve u želudcu imali 2008, 2010, 2012, 2017 i ove godine :/ Sent from Usreo Mobara |
|
Honda ovaj ili iduci vikend donosi upgrade na masini
|
Citiraj:
To je već urađeno. Obzirom na 8. mjesto Gaslija u FP2, a kako kažu simuliraju trku, a ne kvalifikacije, izgleda da će se osjetiti napredak. Nešto razmišljam RB ima 3x više bodova od Renaulta. I prvi je za vratom vodećima. Danas je Honda stigla, a možda prestigla Renault u snazi motora. Dakle ako Honda smanji na pola ovaj zaostatak (40-50HP), dogodine RB može u potpunosti biti konkurentan Mercu i Ferkanu:D. |
Citiraj:
Jedino muško među djecom :D :beer::beer: |
Citiraj:
Red bull sa prosječnim renolom radi čuda, a ako Honda, a lako moguće, izvuče tih 40-50ks, će lako zapapriti vodećima, već i sada imaju staza gdje su jako dobri. No sve to može pasti u vodu jer će i Mercedes i ferariju dogodine doći sa još upgradea i 9nda taj napredak Honde može pasti u vodu |
Jebaga Gabre, kako napredak može past u vodu :D ?
Tko kaže da će Renault spavati i u novu sezonu neće ući sa isto sa 40-50 KS manje :) ? Honda je napravila progres, samo ćemo nagodinu vidjeti koji. Ove godine se vidi na pouzdanosti. A što se utrka tiče, na svakoj četvrtoj postoje, na 3 između nestanu. Nadalje, jedna stvar je sigurna - Red Bull će i daljd biti iza Ferkana i Mečke, ali će biti malo dalje od prve iduće momčadi. Imati ćemo istu situaciju, ukoliko i Renolček ne napravi kakav bolji motor. Sent from Usreo Mobara |
reno treba cudo da bi uopce bio konkurent redbulu a kamoli vislje od toga.
prije ce haas konkurirati redbulu nego reno |
Torpedo se vraca u TR iduce sezone 😁 Valjda se opametio u ovih godinu dana posta.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Premijera novog Hondinog motora će ipak biti na Suzuki ;) Ovo je valjda najvidljiviji step forward od 2015. Trebalo im je samo 3 i pol godine da naprave donekle motor koji liči na nešto :(
BTW, Friday numbers @ Sochi: :D :D :D Four. The number of championships Max Verstappen is aiming for by his 30th birthday, per Sky Sports. I wonder whether he’s counting on Honda improving, or a seat at Mercedes/Ferrari opening up? €200. Fine assessed to Renault for Artem Markelov speeding in the pit lane. I’m sure they’ll really miss it after the fat cheque he gave them. 50. Amount of years on the planet for two-time champ Mika Hakkinen, who celebrated his birthday on Friday. Here’s to 50 more… and maybe a comeback!? |
Dominacija Mercedesa :)
Gotovo je gotovooo kmetelu, sad se slikaj i pripremaj za sljedeću sezonu a Leclerc sa onim poluproizvodom napravi P7 |
Sa 2 sek zaostatka. :lol2:
Gabre šta je Vettel kriv za dominaciju Mercedesa? |
ove sezone definitivno nije mercedes kriv za dominaciju mercedesa.
|
Citiraj:
Da nisu prosuli onoliko bodova do sada, lakše bi sada disali, ovako. Gotovi su. Mercedes bi doslovno trebao dva komplet odustajanja Hamiltona, te nijednu pobjedu do kraja da bi vetel mogao osvojiti prvenstvo. A znamo da se to NECE dogoditi |
A sta ako mercedes pobijedi svaku utrku do kraja? Hoće opet Vettel biti kriv?! Ljudi pretjerujete, bespotrebno.
Mercedes je uvijek bio tu u vrhu, Ferrari je veći dio sezone držao korak i to je to. Mercedes pojačava a Ferrari nema odgovora. |
Pa to je svima jasno, ne kužim što želiš reći?
Ferrari je sam sebe pobijedio. Što greškama vetella, što taktičkim greškama amaterskim. Mercedes dominira u boksu prvenstveno taktikom, a mehanički su tu negdje, ili bolji onda kada vide da trebaju biti bolji. Uvjeren sam da im stisne da bi začas izvukli upgrade s kojim bi naprali ferari kao što su ih naprali danas. Ovi im doslovno nisu mogli pera odbit danas. |
on želi reći da je obratna situacija da bi prvenstvo bilo gotovo jer bi mercedes pobjedio svaku utrku do kraja i da mercedes dominira uvijek i vazda bez obzira u kojem smo vremenskom razdoblju ili planetu. dakle mercedes je najbolji cijelo vrijeme, a ferrari je tu negdje cijelo vrijeme.
prvenstvo je bilo gotovo čim je počelo. kladim se da zna tko će biti prvi slijedećih 14 gdina |
Naravno da ne znam. Pišeš gluposti. Ferrari i Vettel je propustio pobjedu ili dvije ali ne više od toga.
Mercedes se vratio zadnje 2 utrke i to je to. |
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Ajd, Ferrari bar nemoze usrati taktiku sutra... sta god da naprave bit ce 3. i 4. :D
Ali je zanimljivo bilo za vidit dominaciju Merca danas... Vettle nije moga prismrditi Hamiltonu/Bottasu cak i uz vozikanje iza Kimija na ravnicama... imam osjecaj da Hamilton nije usrao zadnji pokusaj, da bi sekundu ispred Ferarija bio danas. Svaka cast. |
Citiraj:
Nebitno. Okrećemo se idućoj godini. Nažalost. :no2drug: |
Kak se nebi osjetilo :) ? 4x7=28 bodova. To je više od jedne pobjede ;) na kraju bi baš toliko moglo falit.
Sent from Usreo Mobara |
Još da Mercedes nije prdnuo na Spa kolosijalno, danas bi doslovno imali riješeno prvenstvo
|
Misliš na A1 Ringu?
Sent from Usreo Mobara |
Da upravo tamo :D
|
Citiraj:
Pazi šta si reko. |
Otkako je gospodin Sergio umro, kola su krenula nizbrdo.
A jučer na treningu pošalju oba vozača van a trening završio. Sprda se cijeli grid s njima. Vjerujem da to sve može i još gore. |
Citiraj:
Pisalo se po nekim medijima da kako je gospon Sergio umro, da se ekipa više bazirala na kadroviranje i foteljiranje nego na sami razvoj F1 tima. Ono što meni nije jasno je kako je Ferrari spušio prednost u tyre wearu. Od toga da su čuvali gume u odnosu na Mečku, do sada kad Mečka Hypersoft vozi 25 krugova, dok na istoj stazi Ferrari poždere puno tvrđe Soft gume. I da, imaš pravo. Uvijek može gore. Osobno sam 2013 rekao "pa nemre valjda McLaren gore od ovoga, sezona bez pobjede nakon 2006...". Eh :) Sent from Usreo Mobara |
Mecki lewisovoj curi ulje na gridu :D
Max ima nekakav cheat upaljen danas :D ko da vozi Mercedesa kolko je brži |
Jebote led, dobro da sam išo vidit kad je točno start :) mislio sam da je u 3 i 10 :) i vidim 2 minute do starta :)
Sent from Usreo Mobara |
Ovo sam Maxom je prezalosno, ko da gledam LMP vs GT ekipu. 3 kruga i ko da nije imao grid penalty... strasno.
|
Stari moj kako je Mercedes jak danas, Hamilton u 3 zavoja napete vetela.
Gotovo je gotovooooo nema ferari što više tražiti do kraja sezone. |
Mercedes je svemirski brod za ostale. Igrarija za Hamiltona.
|
Ja sam isto mislio da ce biti u 15:10 utrka. Prosli put sam se sjebo za Singapur i kaze cura, aj upali da vidimo, kad ono taman Hamilton skoro u zidu zavrsio :D
Po svemu sudeci, cini se da je to to. Ferrari i Vettel nisu iskoristili sto su morali, sad ih Mercedes nije stigao, nego jebeno preskocio. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |