![]() |
Ma jasno mi je, nemam potrebu za rootom i nisam to već radio dobrih 6 godina.
Mobiteli postaju sve jači i jači pa zaboraviš na root. |
Ekipa, prodavat cu vjerojatno svoj OnePlus 7T nebula blue (stanje 10/10) kupljen prije nesto manje od tri mjeseca sa sluzbene stranice (stavio ovdje slike), pa ako ima zainteresiranih, javite se. Razlog prodaje je samo financijske prirode. :D
|
Pitanje za vlasnike 7T. Kupio sam ga i nisam siguran imam li na ekranu zaljepljeno kaljeno, neku foliju ili ne i je li to serijski.
Daklem, notch mi nije prekriven, a lijevo i desno od njega prstima zapnem za nešto tanko. Kako je kod vas? |
Moji OnePlus 7 Pro i 7T su došli sa tvorničkom folijom na ekranu. Znači ne kaljeno staklo nego folija. Ako ti smeta možeš ju skinuti.
|
Citiraj:
|
Nabavio sam već kaljeno staklo, ali ga nisam želio stavljati dok ne utvrdim što trenutno ima na ekranu. Iskreno, nekako mi više povjerenja ulijeva kaljeno staklo nego folija.
|
Citiraj:
|
Kako radi 7t? Mislim na softver. Ima li kakvih većih problema? Gdje ga je najjeftinije naručiti? Hvala
|
7t sam prvenstveno i uzeo zbog softwarea. Karakterizira ga ultra brz rad bez stekanja i zastajkivanja. Brzi apdejti su dodatan plus. Zbog 855+ i 90hz baterija nije kao na oneplus 7 modelu ali sasvim dovoljna da izdrži dan. 30T punjenje je odlično, 0-70 za pola h.
|
Ja sam probao na 60Hz i opet baterija nije kao na OP7, ali skroz ok. 24h izdrži bez po muke, i ne štedim ga.
Čini mi se da osim 90Hz i SD855+ malo više troši od SD855 :kafa: Max svjetlina je nešto bolja nego na OP7 i jači su zvučnici. Jedina mana koja me smeta je automatski brightness koji vrluda i zajebava. Vrlo rijetko radi dobro, posebno u zatvorenom. Previše zatamnjuje ekran, a i vani nije pouzdan. Sad manualno podešavam dok to ne srede. Foliju s ekrana ne skidam ,jer teško je pronaći kaljeno koje će sjesti bez problema. |
Haha, ja sam jučer naljepio foliju na 7t. Tek danas skonto d aje folija već na ekranu... A jos sam kao znao da kinezi metnu foliju preko ekrana u tvornici.... Kakav njub .....😅
Bat mi sad na 22%...ne stedim ga danas. Brdo vremena na 4g... Trenutno 4.5h zaslona.. Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Skidajte tu foliju koju dobijete,puno ljepse izgleda bez,ili ako bas morate kupite neku bolju foliju,kaljeno staklo ne volim nit cu ikad to stavljat na mob...
|
Citiraj:
P.S. koje su dobre folije za op7t? |
Citiraj:
|
Znam, dao sam mu vremena, ali pojeo mi živce.Ni na OP7 nije radilo kako spada....
|
OP6T preporuka
Veliki popust za One plus6T
produljenje pretplate na 24 mj . u Tele2 za 55 kn.mj što dođe 1321 kn . Model je star godinu dana vrijedi li ga još kupovati ??? i hoće li on dobiti Android 11 kako to ide kod Oneplusa sa velikim nadogradnjama. ili Xiaomi Mi Note 10 Dual SIM Aurora Green 130x24= 3120 kn Xiaomi Mi 9T 90x24=2160+39 =2200 kn Samsung galaxy S10e 115 x 24 = 2760 + 89 = 2849 kn Kvaliteta mobitela: Zaslon,Zvuk,CPU,RAM Moji prioriteti su sljedeći : YouTube,IPTV,muzika,kamera video ,internet . Preporuka čim prije što : |
Oce, dobit ce android 11
U kojoj tarifi u tele2 vrijedi ta cijena? |
Oneplus 6t je i dalje odličan mob! Kladim se da radi isto ili brže od dobrog dijela mobitela sa snapdragonom 855.
|
Ionako su razlike između današnjih čipseta jedino sintetičke prirode. U stvarnom životu će rijetko tko vidjeti razliku između SD835 i 855, a kamoli SD845 i 855.
|
Citiraj:
|
Jel se može na 6T narediti always on display, tj. da stalno prikazuje sat i obavijesti?
Znam da se to prije nije moglo jer ima nekakav ambient display i da se to prikaže samo kad se telefon podigne, a to mi je onda beskorisno, pa sad ne znam jel to riješeno s nekim updejtom. Imam ga priliku nabaviti jako povoljno ali to mi je baš deal breaker ako nema AOD jer sam navikao na Samsung i taj fičr. |
Citiraj:
|
Koje su im to gluposti... sad sam malo guglao pa vidim da se hrpa ljudi buni po netu radi toga i traže već jako dugo da se to uvede kao opcija ali očito ne slušaju.
|
Imao na s7 i nisam koristio. Sad imam 7t i ne treba mi....tap tap i vidis sve. Bilo bi bolje da je uredjaj malo manji ,a ne da stalno svjetli....
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Pa al nema more tih always on aplikacija?
|
Ima al drainaju batku više nego kad je sustavni native.
Ubacite neki custom rom i viola. |
Dal netko moze potvrditi da mu 7T ili 7 snima internal audio u screen recorderu? Ne mogu nikako dobiti zvuk...samo ako izaberem microphone...
Sent from my starship using subspace comms |
Ima li netko provjerenu informaciju koliki je touch sampling rate na oneplus 7t?
|
|
Jel zna netkonda li se direktno na oneplusu moze promijenit kuciste, znaci da se posalje njima i to odrade? Sjebao sam rubove, pa bi to kroz neko vrijeme volio obnoviti.
Poslano sa mog HD1903 koristeći Tapatalk |
Za kad je zakazana OP8 najava ?
|
Citiraj:
|
Mozda nekome pomogne..
Naime od kada sam presao na Android Q dvije stvari mi se nisu svidale, a vezane su za oneplus geste koje koristim. 1. Prazni prostor ispod tipkovnice. 2. Nepostojeca animacija priliko koristenja custom launchera i home geste. Konkretno kod vracanja na desktop ikone nestanu na sekundu i jednostavno izgleda cudno. To se ne dogada ako se koristi back gesta ili naravno ako se koriste navigacijske tipke umjesto gesti. Tko ima root mislim da moze rijesit oboje s magisk modulima. 1. Fullscreen Gesture (Q) 2. QuickSwitch Tko nema root za 1. postoji i ADB komanda: adb shell wm overscan 0,0,0,-100 Medutim problem kod toga je sto "odreze" i neke notifikacije i recimo u landscapeu volume control i slicno pa nije idealno. Najbolje rijesenje koje sam nasao za ne-root i oba problema je ukljucit fiksne navigacijske tipke i instalirat Vivid Navigation Gestures te poslati sljedecu komandu adb shell pm grant com.ivianuu.oneplusgestures android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS i ukljuciti hide navigation bar u samom app. Mana je sto app kosta 19kn i navigacijske tipke se znaju pojavit na djelic sekunde kod unlocka, ali nakon toga animacije rade kod home geste, tipkovnica je na dnu ekrana, nista nije odrezano ima more toga za konfigurirat i po defaultu su to iste oneplus geste uz dodatak lijepe animacije. |
Ima netko da je prešao ili direktno usporedio S10 ili S10+ sa Oneplus 7T Pro ili 7T?
Kamera znam da bi možda bila malo nedostatak, ali Gcam mislim da bi uspio to dosta popraviti (video mi nije bitan, ne snimam). Trenutno imam S10+ |
Citiraj:
|
OP8 će imati podršku za 5G, ali i osjetno višu cijenu u odnosu na prethodnika
https://www.cnet.com/news/oneplus-8-...n-5g-says-ceo/ |
Logično.Stiže wireless punjenje, IP68, DDR5 RAM, UFS 3.1....Zato će postojati Lite verzija za 400€ više manje...
|
Sa mediatekom....
|
Meni se sve čini da ću napraviti side grade s 6t na samsung s10e.
1+ nakon 6 otišao u krasni, 6t je imao neke mane kao inscreen fingerprint al je još super mob, što dalje to gore. Samsung se iznenađujuće vraio u prave vode s s20 serijom, samo da su htjeli izbaciti s20e :( |
Ja sam Imao 6T i osim lošeg fingerprinta, super mob. Imao sam S10E i riješio ga se zbog loše baterije i pregrijavanja.
OP 7 je za mene ajmo reći promašaj, jer smo dobili zapravo OP6T na Snapdragonu 855. OP 7T je pun pogodak. Dobio je sve dobre stvari s OP7 Pro, a zadržao ravan ekran. Baterija je nešto lošija nego na OP7, jer je SD855+ rastrošniji i 90Hz ekran guta više struje... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58. |