![]() |
Citiraj:
A što misliš kako do njih dođe? :D |
Citiraj:
|
Nisam mislio na taj aspekt nego na aspekt da si odem sam po konzolu a ne da ovisim o dostavljackim firmama koje stede na ljudstvu pa im kasne narudzbe.
|
Citiraj:
|
Sancta maknula komplet PS5 sa stranice. Nije mi payment prolazio ni jučer ni danas, šteta.
Ima li koji sajt još da ima plejku za kupit? |
Čitaj temu.
|
Ma kakvi, trenutna situacija:
SD - makli skroz sa web-a SM - prodano Links - prodano Instar - prodano xD Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
https://www.instar-informatika.hr/ko...96406/product/ https://www.instar-informatika.hr/ko...96505/product/ edit: ošlo brijem i tu |
Samo treba napomenuti da sve sljedeće narudžbe idu kako napisano, redom po dolasku na lager...a to može biti i po mjesec nakon 19.11
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Imate na ekupi jos dostupno, upravo narucio digitalnu verziju
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Narucio i ja, pouzecem. Ak ce to proc, otkazat cu onu sa citacem sa svijet medija.
|
Jeste uzimali digitalnu ili sa diskom? Meni je sa diskom nepotrebna, imam sve igre kupljene preko storea, pratim preko aplikacije za mob i preko weba popuste, svaka 2 tjedna kada su akcije pa upecam najjeftinije. Najskuplja je Death stranding koju sam uzeo za 200 kn, ostale za 100-150 kn
|
svijet media mi kaže .. nemate prava na tu stranicu . kad kliknem na ps5
|
Citiraj:
|
vidim tcom ima isto nešto komada
|
|
Uvijek sa diskom. 4K BR player + prodam ili mijenjam igru kad je prođem.
Poslano sa Sony XZ3 |
Ljudi ima puno nacina za dobit nove digitalne igre.Na cetvorci nikad nisam disk koristio.
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Citiraj:
Ja želim imati sve igre na jednom HR accountu.. Gluposti sa acc sharingom itd me ne zanimaju |
To je druga prica.Meni nisu bitni ni accounti a niti achivmenti.ghost of tsushimu sam platio na dan izlaska 250kn.Mogu junigrat kad ocu i brisat i instalirat kolko puta ocu
Poslano sa mog Galaxy S10 |
Kako to funkcionira sa acc sharingom? Mozes li malo opisati gdje trazis najvece popuste i koji je postupak ?
Da li negdje pise da ce se moci igrati digitalne igre sa ps4 na ps5? Ili samo one u ps plus paketu? Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
Još se niš ne zna ako će raditi gameshare.
Na PS3 je bilo moguće na 4 acca dijeliti pa na ps4 samo 2. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ako su dvije konzole offline možeš i na ps4 na 4 konzole ;)
@Thunder Moći će se sve tj. 99% igara. |
Ima i Tele 2 ponudu, taman mi u osmom mjescu istekao ugovor pa sam produžio iako sam mislio da neću uzimati konzolu po izlasku, ali za 3600 kn (150kn*24mj) nisam mogao odoljeti :D Valjda će ih biti na lageru, čekam još da se narudžba obradi :stoopid:
|
|
Citiraj:
Ili bot... Ja sam razmišljao da li da odma bocnem 1 sa BR-om, ali reko, ma strpi se, dotada imaš PS4. A možda onda za istu lovu za koji mj uleti neki bunduru sa igrom (npr Spider-Man). A i vj će malo popeglat FW do tada. No vidjet ćemo, pre-ordat sigurno neću, ali ako ih bude u slobodnoj prodaji....nikad se ne zna. :chears: |
Svijet medija i SD imaju ponovo otvorene prednarudžbe uz napomenu da se ne zna kad ćete dobit plejku.
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
|
Bar ga je lakše izmjenit i očisti
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Uh, već vidim da će se ove stranice masovno customizirati i moći kupovati. Što nije ni loše ako netko želi drugi skin :D
|
Stavljam ovako da se odmah more gledat. ;)
Tekući metal umjesto paste. :D T2 FTW. :D :D Ja bi rekao da su ga odlično posložili. Mislim da će vj biti nečujan. |
Sad sam tek shvatio koliko je konzola ogromna :O
|
Citiraj:
|
Skriveni pretinac za šraf od postolja je najbolji dio.:):D Jebeno su sve skupa složili, modularno i kak spada.:chears:
|
Bog te mazo koliko je to čudo
|
Citiraj:
|
Jedva čekam da ga udomim :)
|
Ja također, 19.11. je sve blize. I jos nekidan shvatim da Cyberpunk izlazi isti dan kao i PS5 tako da pada i taj preorder :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:14. |