![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://youtu.be/w-4hfyemS7s?hd=1&t=14m
Ovaj igrač je snimio situaciju gdje je bio nevidljiv za svoje i protivničke igrače :fiju: |
Citiraj:
|
Lars Gustavsson, Battlefield 3 Beta Interview:
http://au.pc.gamespy.com/pc/battlefi...1199753p1.html |
BF3 region locked:
http://battlefieldo.com/bf3-region-locked/ October 25th, 2011 USA, Canada, Singapore, Rest of the World October 27th, 2011 Denmark, Finland, Netherlands, Germany, Poland, Austria, France, Spain, Russia, Norway, Sweden, Australia, New Zealand October 28th, 2011 UK, Czech Republic, Hungary, Italy, Belgium November 2nd, 2011 Japan sad je samo pitanje da li Hrvatska spada pod Rest of the World? :D |
Pitanje je sto ako je nestko uzeo usa key a iz hrvaske je. Kako sredit region lock za Origin? Ja ne znam. Znam za Steam ali za ovaj jos nisam cuo.
|
cek ja sam narucio sa game.co.uk, sto znaci da ce mi oni slat iz londona 28og?! :S
|
btw. mislim da Hrv. ne spada u "Rest of the World", jer kad odem napraviti pre order pise mi: RELEASE: 28.10.11
|
Da ne spada onda bi vjerojatno i Hrvatska bila negdje navedena kod ovih drugih...
|
Citiraj:
evo dobrih vijesti sa twittshita: ComRose and stick support WILL be included - DICE is trying to make it happen for launch. (2/more) i navodno je in-game mapa puno popravljena |
Citiraj:
sve lijepo piše na njihovoj stranici. šalju igre dan-dva prije izlaska (garantiraju dostavu baš na taj dan, ali za UK), računaj da ćeš čekati bar desetak dana da stigne; ako zaglavi na carini, i duže. :fiju: |
|
Ako neko misli preorderat key na eplati neka ga radije uzme drugdje,sad sam dobio obavijest od njih da oni nemaju pojma hoce li key biti ruski ili US,znat ce na dan igre i tad ce ljudi imati pravo na povrat novca.Znaci fino kad igra izace oni ce vidjet da je key ruski,ja cu dobit novce natrag,morat cu kupit bf3 ponovno i platit jos 15€(ili koliko vec) za back to karkand koji ce doc tek mjesec dana kasnije.
|
Odakle je onda najpametnije narucit ?! :stoopid:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bilo koja od već 100 puta spominjanih (cdkeyhouse, cdkeysdiscount, CJS cd keys, cdkeygames, cdkeywarehouse...) će imati igru po nekih ~25-30$ Svaka ta trgovina je OK i dobit češ key brzo. CJS CD keys je vjerovatno najjeftiniji ali imaju grozan sustav dijelenja keyeva pomoču nekog groznog automata u koji moraš ukucati detalje transakcije u kojoj si plati da bi ti taj automat onda javio da trenutno nema keya i da će ti stiči u roku 12 sati. To mi se već nekoliko puta dogodilo pa nisam presretan. Poštena su firma i key češ dobiti taj dan ali eto... Pa onda mailaj support jer želiš odma sada odma svoj key pa tak... Dok recimo CDkeys discount je minorno skuplji (ako uopće je) ali key dobiješ iste sekunde kad platiš. |
Imam 6 stranica sejvanih, i sad me ove sheme sa ruskim/americkim keyevima i komplikacijama zbunise.
CDkeyhouse it is :beer: |
Citiraj:
Ne želim zavrzlame sa ruskim VPN-ovima kad igra izađe (ukoliko do njih dođe), pa sam upravo preordera preko Origina. |
oću igrattttttttttttttttttttttttttttt |
ako netko zeli promijeniti EA ID:
http://forum.ea.com/eaforum/posts/li...5E3F930B84FF7E navodno radi :D |
Meni ne pronalazi na marketu "Scrabble free", a na market.android.com ga pronalazi ali kaže da se ne može instalirati na moj uređaj... ima tko .apk ?
EDIT: našao EDIT2: username already taken or invalid :( |
Ja cu na kraju kupit igru u Algoritmu i bok. Nebum umro zbog par dana zakasnjenja..Nedam ovim supcima 50eura.
|
Citiraj:
|
Ne znam nista na zalost malo prije sam odlucio jer mi idu na zivce. Puno je 50eura za elektronsko izdanje i uzet cu je tam pa makar je moral na rate placat, bar je Algorizam fleksibilan. Brijem da ce bit 400 do 500kn a pitanje je samo koje izdanje. Budem se raspitao sutra..
Mozda bude vec 28og kod njih.. Napravili su totalnu sprdacinu od lansiranja igre koja je mogla najnormalnije doc ko i BC2. |
|
Citiraj:
Ja sam u fazi pregovaranja oko nekog popusta na kolicinu kod cdkeyhousa :D BTW da li je netko kontaktirao i pitao ovdje: http://www.sophoslab.hr/igre-pc/71/p...-edition/8162/ Cini mi se ok cijena |
Citiraj:
btw. You will be able to pre-load #BF3 on distribution services that sell the PC game and support pre-loading. Starts 10.21. |
tu je do 24.10 EA Origin ključ 24€ . Kupovao odavde desetak puta nikad problema!
http://www.cdkeyhouse.com/video-game...tlefield-3_318 |
Citiraj:
Cini mi se kao dobar tutorial |
Bacite pogled ovdje:
http://www.bug.hr/master/vijesti/ust...ju/111609.aspx (i ne, nije reklama) Jeftinije od Algoritma sigurno, a kad se uzme u obzir da će na naručeno izvana opaliti dodatna davanja + čekanje od nekih desetak dana ili više .. ovo je definitivno dobra prilika. Jasno, ako patite na box verzije (taj sam :) |
Da cujem ljudi sto mislite o unlock sistemu. Osobno infantry unlocks mi je ok, manje vise s default kitom(lol) mos funkcionirat a otkljucavas scopove gripove itd. Na kraju specijaliziras oruzje ali to ipak ostaje manje vise isto.Jedina zamjerka sto moras unlockat paddles i sl. al to se brzo otkljuca pa ajd. E sad za vozila....uvelike mislim da je glupost, zasto? pa ovak...Moderni nadzvucni borbeni lovac naoruzan samo minigunom???, aa vozilo samo flak minigun, nitko nema smoke ma daj. Ono ako cemo s neke realisticke strane kako objasnit to recesija, sorry lega imali smo sam za metke, cijela serija raketa je imala neispravno navodenje pa smo je morali povuc...ali jos vaznije s gameplay strane prakticki avion dok ne otkljucas jedno 70% unlockova ne koristi zemlji 30%(ajde srusi helic tu i tamo ali helic je smijurija da ga se ni pjesadija ne boji)sve se svodi na dogfighting aka ajmo se igrat wwII a kad ostali pocmu otkljucavat stvari aviondije su naje...
Helici hah, treba organizirat natjecanje tko ce dulje pilotirat da ostane ziv. Sve mi se cini da ni unlockovi nece tu pomoci bas jednostavno si prespor i slabasan. Ali da se ima vatrene moci da, sam nestignes je upotrijebit. Sta je helic neki glass cannon kak kazu hmm. Nego nazad na opcu temu nemaju mi unlocks za vozila smisla,odjednom se nagraduje vrijeme provedeno u vozilu ali ne na nacin da naucis trikove i tako budes bolji od svojih suparnika nego jednostavo unlockas stvari i budes bolji. Cisti primjer opet avion moze neko bit bf2 ili 1942 'ace' s pocetnickim avionom protiv nekog nooba sto nist nije naucio od sati provedenih u avionu neg sam grinda unlockove i on ce imat ogromnu prednost. Ne kazem da ce onaj drugi bit bespomocan ali ono... BF2 sistem mi je bio sasvim zadovoljavajuci vozilo je takvo kakvo je puna oprema(kozna sjedala ,klima...) a na tebi je bilo da se s njim izucis noob nije bio u nikakvom zaostatku za 'proficima' osim u iskustvu. Ako se vec mora ima unlockove jer je to kul i cod raja dobija bonere na to onda stavljaj tipa belt speed ,autoloader, maintenance ono sto ti poboljsava vozilo al ne sad drasticno da ti moras 'odsakacivat' nego jednostavno dobis poticaj sto si posvetio vrijeme tom vozilu. A onda jos ostaje stvar tipa guided tank shell...(oke postoji u stvarnosti da znam) ali ono jel tak tesko podic malo nisan ak je dalje pa bar s tenkom nema puno filozofije ah. Rant over! Sta vi kazete? |
napravio preorder za limited edition boxed na game.co.uk 32Ł s dostavom, valjda na iznose ispod milju kn ne bi smilo bit poreza?
|
Citiraj:
do 160 kn bez poreza, al uglavnom ne diraju igre. |
Poslao sam upit na cdkeyhouse da li su keyevi region free i evo odgovora:
Code:
Michael A admin@cdkeyhouse.com |
Citiraj:
|
Keyevi ce svi bit region free ali nece se moci u svim regijama odmah igrati.
U SADu 25. a kod nas mozda tek 28.... Ja sam uzeo key na CJS keys, bili su najjeftiniji. Ne treba mi kutija.. Kasnije nece ni biti limited editiona sa DLCom nego samo sa warfare packom... Btw, na CJS ima discount 10% ako referas nekoga, pa ako netko uzme neka mi se javi. |
Ja kupujem 4 key-a (LE), ako neko ima kombinaciju za uzimanje na veliko s popustom nek se javi.
|
TableFox:
@zh1nt0 @Battlefield Will ping be on the scoreboard on release and will the hud be updated to show more than just two kills -.- in reply to @TableFox ↑ Daniel Matros: @TableFox @Battlefield I know ping is one of the things people want to see. Will probably be added in later depending on feedback MORONI! btw. na sluzbenom forumu je ova anketa: Do you want to be able to see your in game ping when pressing TAB 436 je glasalo da zeli, 9 da ne zeli :hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |