![]() |
Za 3 dana doslo iz US u DE?
Top ako to radi |
Moguće da sam prvi put otkako koristim Mailboxde naletio na stvarni problem haha.
DHL jučer u 2:32 ujutro dostavio paket. U 15h šaljem mail mailboxde supportu da ih pitam kaj je s paketom jer nisam dobio obavijest o stigloj pošiljci. Danas ujutro dobijem mail Citiraj:
|
Ovo za dostave prema mailboxu u 2 ujutro je normalno. Kad otvoris taj DHL tracking, uneses postal code, vidis li tko je potpisao preuzimanje? Je li Krabs ili netko drugi?
Druga mogucnost je - prime days. Mozda imaju gro prometa pa im treba dan vise da procesiraju pakete. |
Moguće da je i zbog prime days.
Piše sljedeće: Citiraj:
|
Ja bi se strpio i danas, pa im se javi krajem dana opet.
Provjeri si u medjuvremenu je li ti mailbox account verificiran (klik na tvoje ime u gornjem desnom kutu). Ako nije, eto ti zanimacije za sljedeca 24 sata ;) |
Thnx, nisam imao pojma za verifikaciju. Riješio to upravo :-)
|
Ma nista ti statusi, samo ti vidi jel ti se pojavi u mailboxu nakon nekog vrimena, ugl mailbox ima dobar odnos sa dostavljacima cak sami znaju otic tamo po pakete, samo im triba nesto vrimena da ih unesu u sustav, do 2 bi ti tribali bit u mailboxu.
|
Ulovio sam ipad na warehouse deals... Kakvi su uvjeti garancije kada se kupi nešto što je bilo vraćeno? godina, dvije... godina od prvog paljenja?
ima netko iskustva? |
Citiraj:
Uzeo sam bio električnu pjenjaču za ured, za ove koji kavu unište sa mlijekom. Prestala raditi nakon nekih godinu i 1-2 mjeseca (ruku na srce, nisam 100 % siguran i da naša čistačica nije uništila jer je prala pjenjaču sa svih strana, a pjenjača je indukcijska). Obavijestio amazon, kreirali su povrat, ja dobio novu pjenjaču, njima vratio pokvarenu. Jako brzo i ugodno iskustvo, za razliku od naših trgovina. |
Super, znači klasika 2godine kao za ostalu elektroniku u EU?
Hvala |
Citiraj:
Da, 2 godine garancije je bilo |
top, hvala
|
Bome je ponekad užasno naručivat sa amazon.de na HR adresu. Item naručen 02.08. poslan danas:D:D
Sa tim da je kod kupnje pisalo da je shipping za 2 tjedna. Od onda mi je onaj "AI" 2-3 puta obećao da će poslati sutra :D Na mailbox kad sam slao je poslano kroz dan dva. |
Ma mailbox je skup, al cesto ta skupoca se smanji ako samo pdv uracunas.
Ja sam neki dan narucio paket, cijeli sretan sto ga je amazon poslao u komadu. 5.04kg, 26 eura mailboxu, da je 5.00 bio, bio bi 16 eura. Ali i to najvise zbog artikla od 12 eura koji je tezak 2kg, ali u nas je isti 19e i dostava jos 4, tako da ni na tome zapravo nisam nista izgubio, dapace ustedio euro, a ustedio i na drugim stvarima sigurno pa ne zalim to mailboxa malo :D |
Kao što kolega Exy gore reče, sa Amazona na Mailbox - em je jeftinije radi njemačkog PDV-a, em je kraće vrijeme dostave (ponekad je apsurdno velika razlika), em se mogu uzeti stvari koje inače ne bi poslali direktno u RH.
Meni je Mailbox neizostavan prilikom aukcija na ebay.de jer 90% prodavača šalje samo unutar Njemačke. |
Citiraj:
jel imalo baterije ili su neke kemikalije bile u điru ? |
Nekakav mali ukrasni ovlaživač zraka, puni se preko USB-a tako da ima baterije.
|
Citiraj:
Zato ti je tako sporo dolazilo. Inače Amazon mi je znao u 2 dana dostaviti od dana dana narudžbe naručeno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |