![]() |
Gledam True Blood, nakon 2 sezone, počelo se zapetljavat u toliko sranje da se ne isplati uopće dalje gledati.
Kak stoji House md i Dexter, kad dolaze nove epizode? |
pa house je tek završio prije mjesec dana... načekat ćeš se još.
|
House 2.10 kreće. Dexter neznam jer nepratim.
Gledam falling skies, a ono. Priča ok, glumci ok. Jedino malo efekti, neznam. |
Ima li kakve fantasy serije na vidiku? Nevezano za godinu, al da bar nes valja :D.
Bas mi je doslo za malo fantasya u ove vruce dane:D. |
Pogledao i drugu sezonu moder familya. :) Super serija. ;)
Evo i najboljih scena. :D http://cdn2.screenjunkies.com/wp-con...Untitled-3.gif http://cdn2.screenjunkies.com/wp-con...sofia-milk.gif :p |
Citiraj:
Nego slobodno nabaci i neki prijedlog koji je odvija u fantasy svijetu, kao gore spomenuti Legend of the Seeker, ako imas sto god u rukavu:D. |
Dexter -2011-09-24
Eureka -2011-07-10 Fringe-2011-09-22 House-2011-10-02 Mentalist-2011-09-21 Walking Dead, The-2011-10-30 |
Počela je i serija "Torchwood", season 4.
|
Torchwood mi je bila zabavna prva epizoda. Čekam da se stvari zakuhaju. Dobro će todći prek ljeta.
Falling Skies mi je guba. Malo promjene. Počeo Curb :D :D :D Jedva čekam da ga nabavim i pogledam danas :) EDIT: Dobar curb :P |
trenutno sam na fringe s02 i boston legal s02... stvarno odlične serije.
DANNY CRANE!!! :D :D curb i top gear ne moram ni spominjati pošto su vrhovi pokretne slike, curb pogotovo... čak bi mogao reći da mi je stepenicu bolji nego etiketa koja ga prati - rated "r" seinfeld. |
Citiraj:
|
evo ja u dva dana zgotovio game of thrones. overall vrlo lijepo štivo :), jedino je šteta
inače, dvojim dal da okinem novu epizodu curb-a, koji mi je vrh humorističkih serija zadnjih godina, ili da upriličim svečani uvod koji bi se sastojao od ponovnog pregledavanja svih 7 prethodnih sezona :lol2: |
Njih niti nema u prvoj knjizi osim tog na pocetku.U drugoj knjizi ima vise o njima, pa ce valjda i u seriji :D.
|
Citiraj:
|
evo krenio je flashpoint i warehouse 13 :) bome danas imam poprilicno stivo za odgledati :) do prije koji dan nije bilo nista :D
|
Citiraj:
|
tu ste mi otkrili "luther"-a,pogledao prve 2 ep i super mi je :)
ima još neka slicna serija,mozda malo više akcije,sirovih fora itd? :D |
Modern Family - 10/10
Odgledao obje sezone u nekoliko dana. Nasmijao sam se do suza, ali i psovao Claire na njenom đubretarluku i licemjerju :D vrhunska serija. Al Bundy ovoa puta ima i pare i čuču dobru :D jedva čeka sezonu br. 3 :D |
Da li netko prati "Breaking Bad", valja li ta serija što ?
|
Čeka se nova sezona. Preporuka pogledati :)
|
breaking bad je odlična serija, svakako pogledaj.
|
hvala McG! :chears:
|
Citiraj:
|
Molio bi nekoga ako ima titlove za 1,2,3 i 4 sezonu( za sada 3.sezonu ) House M.D jer cu izluditi s ovim Xvid i tim podnapisima.
Ako tko ima,ili ima link,molio b da me PM-a. @Necto,hvala jok ne odgovaraju,ipak hvala ;) |
|
Odlicno pocela nova sezona Breaking Bada, gledao sad premijeru na AMCu i bit ce super cini se :)))
|
@blava: mislim da znam i koja je 'verzija' u pitanju kad ti ovi s prijevodi-online ne odgovaraju...ja sam sebi našao na addic7ed (engleski, dakako), lako moguće da i tebi pomogne...
|
Dobra mi je nova sezona True Blooda. Eric mi je genijalan ovak sav zbunjen. xD
|
Prvi nastavak nove sezone Breaking Bad je super. :)
@TheEmpress..meni je ova sezona true blooda krenula totalno krivo. :) Zadnji nastavak je fakat loš. :D |
joooj,kako me obradovao forumas kada je napisao da dexter ponovo krece u akciju u 9. mjesecu,toooo,jedva cekam
Breaking bad takoder iscekujem da krecu s novom sezonom,odlicna serija True blood,takoder sasvim ok serija,TheEmpress,totalka se slazem s tobom,eric mi je genijalan kada je izgubljen u vremenu i prostoru,dok sam ovog bill comptona totalka poceo zanemarivati u seriji,nekako mi gubi ulogu... |
Bill i Sookie mi na ku*** idu. :D Eric mi je predobar ovak izgubljen, a Pam je jednostavno genijalna. :care:
|
Sookie je od starta iritantna. :)
|
Gledao SG-1 i vidim u 9 sezoni umjesto Jack O'Neilla (Richard Dean Anderson) ulogu preuzima Cameron Mitchell (Ben Browder) Kojem nikako ne pristaje ta uloga. Uloga mu je čisto preseravanje. Šteta što su tako izmjenom glumaca upropastili hajmo reći prosječan serijal.
Natjerao sam sam sebe da pogledam dvije epizode i prekinuo i izbrisao 9 i 10 sezonu. SG-1: bi dobio po meni sa starom ekipom 3/5 Stargate: Atlantis mada je dosta komičan kao da je rađen za djecu do 15 godina 2/5 Stargate Universe: dobar zaplet, dobra radnja ima ima onu iskru u sebi. Polako upoznavanje likova i prikaz da svaka medalja ima dvije strane. Neshvaćeni genije i vječiti negativac Dr. Nicholas Rush (Robert Carlyle) i vječni sukob sa ostatkom posade naročito sa Colonel Everett Young (Louis Ferreira) koji također ima svoje bitke za prevlast sa Camile Wray (Ming-Na). Serija je recimo dosta realna nisu savršeni povremeno bježe da bi preživjeli. Serija mi se svidjela, samo da se još predomisle i da je završe jer je ostala nedorečena a ima još tonu materijala za nju ocjena 5/5. |
Meni ja baš skroz obrunuto.
SG1 super, na to sam se nakačio i definitivno najbolja od svih. Sezona 9 i 10 su razvlačanje, ali kad se bilo teško oprostiti. Inače Cameron lik je ušao u seriju nakon što je gluman koji glumi Jack-a odustao i rekao da mu je to zadnja sezona. SG Atlantis mi je ok serija, lošija nego SG1 ali za jedno 3,5-4 sigurno. SG-U mi je bio totalno sranje sve do zadnjih X epizoda (nesjećam se sada koliko, ali recimo 5-6), totalna kopija BattleStar Galactice koja mi je išla neopisivo na živce sa svojim dramama i svega 1-2 epizode po sezoni gdje ima neke akcije. |
Izgleda da se Two and a half men nastavlja bez Charlieja Sheena
Baš me zanima kako će to biti, serija je bila hillarious, bar za mene :D |
Citiraj:
SG-1 je živa pišurija sa standardnom ekipom, zbilja sam se dobro nasmijao... Atlantis mi isto ima super ekipu (osim Teyle, ona je bila pomalo dosadnjikava), i super zajebanciju. To ni nisu serije gdje sve treba shvaćati ozbiljno itd. Što se točno dogodilo SG-U nemam pojma, ali kao što kažeš sve do zadnjih par epizoda kad se konačno nešto počelo događati, kad su malo smanjili dramu, kad su prestali s pjesmuljcima na kraju svake epizode itd. je bilo totalno trulo i pratio sam samo zato jer nema baš SF serija na izbor. Nego, pogledao sam prve dvije epizode Falling Skies. Taman kad sam pomislio, evo jedne OK SF serije, nije me se baš dojmila, previše podsjeća na Battle: LA i nekako imam osjećaj da neće dogurati dalje od 1. sezone... |
Citiraj:
http://www.deadline.com/2011/07/seco...falling-skies/ http://scifi.about.com/b/2011/07/11/...ond-season.htm |
Ajd, živa bila :D možda se i oni "poboljšaju" jer mi je za sada sve skupa nekako mlačno i nezanimljivo.
|
Pošto trebam mirovati par dana trebao bi preporuku neke dobre serije,nešto tipa "Heroes" i sl.?
|
Falling skies meni prosjek od serije ima bolesnu gledanost, 6 milja ljudi po epizodi, nakon tri epizode odobrena je druga sezona, ljudima nikad dosta šore sa vanzemljanima.
http://www.sfcentar.com/vijesti.php?id=1079 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |