![]() |
Citiraj:
|
Sinoć i ja zaigrao po prvi put mp.Bilo nas par do 1 sat ujutro ..sve u svemu jedva čekam da dođem doma..pozz ,PeachWize
|
odmah gore :D
|
jaoooo, stavio sam patch 1.4 i sad ne mogu na servere... !1
a piše da će raditi igra na 1.3 serverima... mamicu im... a oću ić bušit ljude.... |
na 1.4 server mogu ici oni koji imaju originale,mi koji smo izgubili original nemozemo :D
|
:lol2::lol2:Ja sam isto mislio stavit 1.4 al san odlučija sačekat vidit šta drugi kažu izgleda da san dobro napravia.:kafa:
|
a fuck
|
Citiraj:
evo da nemorate cekat , i sporo skidat :) |
Citiraj:
"Blagdanska" nova mapa mp_crash_snow je :lol2: |
Ja sam instalirao 1.4 i sve normalno radi (a zagubio sam original, vjerojatno ispod kreveta).. :D
|
jeli netko za malo napucavanja na c2y serveru?
|
evo posto uskoro radim jedan mali lan za ekipu , zanima me kako se namjesta server za cod4?
|
uđeš u multiplayer, start new server, odaberes lan i stisnes start. drugi uđu u multiplayer i na join game, source odaberu lan i joinaju ti se kad vide server......
ovo vjerojatno nije ono kaj si tražil al sumljam da ces dobit nejke vise na ovom forumu jer je protiv pravila ;) |
Citiraj:
|
ja sam skinio sada patch 1.4, i ne mogu ni na jedan server.. udem na server,izaberem team i samo mi pise Server Disconnect!!
Pomoc!! |
Citiraj:
|
niko neće pucat? :)
|
presao sam cijelu iogru i otvorile su mi se šifre. za otključat zadnju šifru moran naći još 7 laptopa(enemy intelligence) na misijama safehouse, all ghilied up i one shot,one kill. pa ako mi možete pomoći i reći gdje se nalaze ti laptopi na spomenutim misijama
|
jel netko ima rjesenja za taj moj problem?! nemam sta raditi po cijele dane...:(
|
Citiraj:
|
oce mi se lvl-i obrisati.. :(:( nadam se da ne
kako mislis update PB??nisam ga nikako update odkad sam krenio cod4 |
Citiraj:
Izbriši igru s kompa, reinstall, instaliraj pb nanovo. Onda probaj. Šta se levela tiče, u direktoriju gdje ti je igra instalirana imaš mapu players --> profiles --> /player_name/ --> mapa saves, dva config fajla i mpdata file. Probaj ovaj mpdata bekapirat nekud, i onda ga nakon reinstalacije vratit, možda upali... Tapkam po mraku, tak da... :D :o |
Ja mislim da su ti lvl-i spremljeni negdje na glavnom serveru!
|
Citiraj:
nop .. spremljeni su u mpdata fileu na tvojem hardu |
Ipak nisam tapkala u mraku, izgleda. :D
|
a jel ima neko drugo rjesenje, stavio sam patch 1.4 i od onda nista ne radi!...jer ako izgubim lvl-e necu imat volje za dalje igrati,pa opet kretati od lvl 1.. :(
|
Citiraj:
Ili te zbog patcha izbacuju, i ja ne mogu ući na više od pola servera, čekam da se update-aju na 1.4. :chears: |
da je, bann je, a ako ga promjenim ocu izgubiti lvle?
|
Odvalio sam se od smijeha na "novoj" mapi mp_crash_snow - kod airstikea čuješ zvončiće i hooo, hooo, hooo :lol2::lol2:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |