![]() |
S jedne strane to stoji,s druge strane jasno da se nikome nebi trebalo/smjelo uletat u post na takav način.Nije na dDariu bilo da tu govori kako je preskupo,nego bi tržište samo reklo svoje-vrlo jednostavno,svi znamo kako konfiguracije u kompletu idu na tržnici :smoke:
Jedino što sam ja jutros primjetio na toj temi je da nije naveo garanciju,a cijene nisam ni gledao. A da ne govorimo kako je dDario to zdušno uzeo radit i da njemu pokaže kako je preslup radio posao od makar 10 minuta,iako ga se to što ovaj traži dragulje tiče koliko i nas. Fijasko svakako,ali za drogirante ni blizu. |
@žile: nisam ga stavio zbog njegove prodaje ili cijene već zato kako je reagirao.
Slažem se s tobom da ne treba komentirati cijene, ali opet, možda se zaleti netko tko nema pojma kak se cijene kreću i ovo mu se učini kao dobar deal pa napravi glupost. |
|
Citiraj:
|
bolje da počnu dilat željezo u sekundariju, imat će za šut i jos ce im mob ostat da mogu dilera zvat :D
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....2&postcount=29
koči ga E4500 i 8800GT na 1280x1024 (preptostavljam) :hitthewal: |
Citiraj:
SAMPLE @žile..mislim da se sjećaš te fore s kave :p Evo primjer što dogični iskomentira kada nas par kažemo da je apsolutno mutavo da assassin skuplja zastavice i da bi trebao dobiti crossbow kao nagradu za dobre killove..ali ne...netko misli drugačije :goood: TRASHHH |
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
fešta kod mene, cuge ima, na rostilju 3870 i 8800GT čuo sam da daju vise fpsa kad se napale |
Gle ovo drugo sam previdio.Mi kenjamo sada,a postovi su mu materijal za rotten.Možda ne prati drogirante. :roller:
Citiraj:
Zapravo sve fore vezane uz memory dump su proizašle iz toga. Našao sam jednu prigodnu sliku za the so called free man. Prikeljite mu na iduću glupost :D:puke: http://www.commuterjoy.co.uk/travel/...g/bullshit.jpg |
Citiraj:
Molim, samo njega ne :roller:Cek, ako Flash Gordon postane admin, možda promjeni ime PCE forumu u FPS forum... :D |
Citiraj:
a možda ni Jet-Pack nebi bio na odmet... eto, to su riječi jednog FPS gamera..ccc... overclocking i alkohol mi nikad nisu išli skupa..kad bude umjesto 8800-tke na roštilju mesine, onda dolazim |
ovo je asešns krid na high sa 4mb grafom :)
http://img.w3dizajn.net/images/prince15f3j.png |
Citiraj:
''dada haha, jeeeee'' i nista. Pun mi je kikiriki bisera sa vistom i njima slicnih. Al dobro forum mora biti raznovrsan barem vidim nekoliko puta dnevno kolko sam sretan jer imam nesto u glavi a nije memory dump od viste... |
''dada
haha, jeeeee'' i nista. i ono tak dalje... al bar se u svasrai postovi ne broje :D i ja uopce nejdem spavat. Pusa Fleks |
Izgleda da neki ovdje imaju problema sa shvaćanjem pravila foruma...
|
Aha,dobro vidim širi se naša mala zajednica :)
Za sve u klubu obožavatelja,molim nemojte stavljat ništa u sigove.Pobrat ćemo infrkšne i banane bezveze. Znači fino dostojanstveno samo avatari tko želi,ko ne opet dobro i tiho mučite i kujte planove o svjetskoj dominaciji:) |
Nema više zanimljivih avatara na tu temu. Ti i crash ste pobrali najbolje, iako prvo mjesto ide crashu :D Nemam vremena nešto slagat u PS-u, al ak netko nađe nekakav, nek slobodno udijeli :D
|
|
Duboko zahvalan :D
EDIT: ni mi vrag dal mira, ipak sam u PS-u završio na kraju, iako uz minorne modifikacije :D I onda ga banaju, nitko naš trud ne cijeni :D |
Citiraj:
|
Ovaj je uber :D:D
Postoji beskonačno varijacija na temu,Iv@n npr napravi za sekundu nešto s jednom od McG-ovih pički u hazard suite ;) |
Citiraj:
Jedan je već dobio kartončinu, jedan ban a razmišljam o tome da je dio iz pravila "Vrijeđanje i omalovažavanje sugovornika na osobnoj ili bilo kojoj drugoj razini" dovoljno jasan sam po sebi, tako da budem najvjerovatnije i nastavio... |
Ne smijemo se znači više šaliti na tuđi račun, čak ni ovdje? :D
|
Citiraj:
Gledajte,nemojmo više sada pisat stvarno će se stanjit broj ljudi na forumu :D Jednostavno u znak protesta fino stavite sličicu u avatar,Freeman kao globalni fenomen nebi trebao biti protiv pravila.Znači nemojte ga podjebavat,samo stavite fino sličicu i normalno pišemo kao i dosad. Ako neko ima neko ekstra pitanje--->pm. On topic-imam još jednu ideju,glava Morgana Freemana u Hazard suite-u ;) |
Pa to me zanima, imam već set avatara spremnih za procjenu :D
Evo jedan nastao za 10 min :P |
Ovaj je uber genijalan.Kenjaš da nema više i onda nas sve ownaš :D:D
|
Citiraj:
|
Mislim da ču morat svratit do Photoshopa :D
|
Citiraj:
Ili imam još bolju ideju za avatare. Nogometaš :D:D |
dobro ajde ovo je pocela biti gadna spamara i OT. Ostanimo na avatarima i to je to. Ostatak PM bi mogli prebaciti jer cemo mi na kraju dobiti banove itd...
Pa eto..mission complete..Gordon is OUT :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:01. |