![]() |
Da, ali nema municije.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni se bas i ne svidja jer je spor kod punjenja, vise vjerujem SVD-u ili u SGM-u onom personaliziranom Vintaru sa dum-dum municijom. E taj je pravi, dere ko lud, najbolji za Alfe u SGM |
Opet fulana tema :D
pricamo o SoCu, u njemu Monolith ima Gausse i kempaju na sacekusama u Pripyatu :lol2: U CoPu postoji samo taj jedan Gauss (one s krovova nemozes pokupit mislim) koji je dio te misije... edit: pao je jedan s neba, 7 metaka, nisam imao gdje za zezat se s njim pa sam stamanio ekipu na stadionu.... |
Citiraj:
BTW, novi SS-ovi za Cry Of Zone moda :) ovo će biti cool, ako ikada izađe... |
proklet bio faks, radili neki vrag i spominjali jantar, odmah se sjetio ovog i stavio na steamu na download, vraćamo se sutra u zonu! :D
|
Što skidaš sa Steama :) ?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
nego, Released Feb 15, 2012... kako nam je ovo promaklo :D btw, piše cca 100 hours of gameplay dok se ne završi igra i ne dođe se do free playa. A i onda još ima toliko :D idealno za ovu zimu kad snijeg opet zakrka :D samo mi ne ulijeva povjerenje, vele u komentarima da se svaka mapa loada 6-10 minuta i da je mod vrlo nestabilan i da ima random crasheve stalno... :( |
ma divno a ja bez proca :hitthewal:
|
Citiraj:
Radije ću pričekat koju kasniju verziju :) Edit: Nemojte skidat, sreća bude ako vam uopće u igru uđe :D Crasha se ili prilikom ulaska ili nakon 5-10 min igre :( Inače, ima nade za S.TA.L.K.E.R. 2, bitComposer kupio prava na franšizu. Edit: priča se da je fake, GSC još nije dao službenu izjavu. |
Citiraj:
Citiraj:
GSC će nešto prosrati na tviteru, to sam siguran. Načulimo uši i oči (i brkove :D ) ovih dana na GSCovom tviteru. Nešto će biti... |
Za pod božićno drvce želim tweet od GSCa da rade na dvojci :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja danas tri puta pokrenul prvi put mi se se tak dugo učitavalo da sam prekinul drugi put smanjil postavke pa ostavil da se učitava a kad sam se vratil bil me izgrizel cucak treci put dočekal kraj učitavanja obavil razgovor pojavil se cucak i igra se koči zapoludit pa sam prekinul :hitthewal: |
greška je u hardu
hard mi je na samrti pa zato šteka prebacil sam na drugi igru i sad ide OK samo se duže učitava |
Narodnaya Solyanka (Peoples Soup ilitiga STALKERSOUP)
Evo, dosla je nova narodna juha )1.0.9.9.2.5 koja je upakirana u novi db format (znaci skoro cjela juha je u *.db formatu a ne u gamedata-i sto rezultira do 2-3x brzem ucitavanju savea).
popravljeno je malo more bugova i gresaka, optimizirane texture i jos mnogo toga, sto ima za rezultat da igra vise ne steka kada se ucitavaju teksture tokom igre i sve ide glatko (maximalne postavke, 2xAA, 1680x1050). instalacija je jednostavna: - ako imate torrent verziju igre (onu s velikim gamedata folderom), u folderu gdje je instaliran stalker shadow of chernobyl, obrisite gamedata folder (ostalo ne dirajte) - s ovog linka skinite svih 10 7z datoteka (STALKERSOUP_109920.7z.001 do STALKERSOUP_109920.7z.010), raspakirajte ih za 7zip ili nekim slicnim programom i folder gdje je instaliran shadow of chernobyl - nakon toga bi folder moram izgledati slicno ovom: http://s20.postimage.org/ro1qqkqnd/lo9llolol.jpg slika1: kako bi sve trebalo izgledati - sada skinite STALKERSOUP_BARE_GAMEDATA_109925.7z i ponovite postupak extractanja - za kraj skinite jos i TB3D_NS_DBPATCH_109925.7z i ponovite postupak extractanja - nakon toga bi igra morala raditi. PROFIT! --> neke slike moda i vise o modu na ovom linku. --> Tecnobacon homepage. |
Jesu ubrzali učitavanja? Starija verzija me ubija učitavanjima koja traju više od minute (glavni razlog zašto mi se neda igrati, svaki put kad poginem, po par minuta loadinga)
|
na mom kompu je loading skoro 50% brzi kad idem prvi load. nakon toga, svaki je oko 20sec.
jedina razlika izmedu db verzije i torrent verzije je sto je u db verziji (109925) promjenjena balistika oruzja kao i damage. sve je puno realnije tako da se nemoj cuditi ako bez armora umres od 1 metka. ima neki fix koji to malo ublazuje ali i dalje je osjetno a ujedno i realno. edit: bas sam istestirao: prvi load nakon sto udem u igru je 1min na sekundu, svaki daljnji reload je 30sec max. sve u svemu, znatno brze jer meni je na torrent verziji, prvi load bio skoro 3 min dok je svaki reload bio barem 1min. |
Stalker mi sjedi na krovu u agropromu, 02h ujutro, vedro je i malo prohladno nakon kišne večeri... Negdje oko mene je jedan freedomovac kojeg ne mogu naci dvogledom. Ici na rizik i eventualno loadirati bi moglo respawnati neprijatelje. Odspavati do jutra ih takoder moze "probuditi".
Vrijeme stvarno sporo prolazi u zoni, pitam se kada sunce svice na dan 3.5.2012 :D |
Citiraj:
misliš na bandite ? |
Malo pomoci pls. Imam steam verziju pa me zanima, koji modovi su dobri, najbolji i koji uopce rade sa tom verzijom. Zazelio sam se igrat ga opet ali bi nest novo. Neda mi se prekopavat ovu temu pa molim za malo pomoci u vidu kojeg linka ili sl.
|
Kod mene je Complete 09, sviđa mi se mod zasad. Nisam primjetio nekih bugova koji bi narušili gameplay (zasad).
Citiraj:
Btw, našao sam ovog usamljenog, mamicu mu, čak me i ranio :D Kasnije sam silom prilika skužio da sam komotno mogao loadirati, ne respawnaju se. Idemo dalje! |
Dobar mod je i Clear sky faction mod za SoC:D odigrao i moje preporuke nema većih zastoja i nesjećam se jel se 2-3 puta srušio tokom odigravanja cijele igre ali to je OK statistika:D kako znaju biti poštelani modovi....
|
Umm, je normalno da me u Baru nije dočekao isti stash kao u Cordonu (stash je prazan)? Igram na Complete 2009 modu, guglam ali baš ništa ne nalazim za to pitanje, a ni user manual ne piše o tome. Nadam se da ne gledam na krivo mjesto (isto mjesto kao i na vanilla igri). Jako davno sam igrao zadnji put Oblivion Lost mod i miiiislim da je stash bio kloniran u Bar.
edit: nema veze, propješačio sam par puta i obavio seolidbu. |
Complete mod 2009 i stashevi bi trebali biti netaknuti. Barem su meni bili, a inače imam sejvove u kojima imam tonu stvari i nikada mi se to nije dogodilo. Vjerojatno neki bug.
Koliko znam, u SoC-u nema lopine koja ti poplaši stvari, kao recimo Snag u CoP-u :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |