![]() |
Citiraj:
|
Imam ja referral od 125kn radje ak ce neko htjet pm
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
I vama kada želite kopirati ili vidjeti broj kartice, prvo šalje sms?
|
Citiraj:
|
Isto samo pin/finger
Citiraj:
|
Prošli tjedan sam samo pin i kopirao je broj kartice.
Od ovog tjedna moram i pin pa sms verifikaciju što usporava. |
Frend koji je nedavno počeo koristiti revolut isto stalno dobiva te SMSove. Moguće da je to nešto novo za nove korisnike.
|
Upravo probao sa dvije kartice i meni radi kako je radilo i prije, a to je da je potreban samo pin/fp (bez ikakvog daljnjeg smsanja)
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Ja sam vratio mob na stock postavke, opet instalirao revoult i sada me traži svaki put kada želim kopirati broj kartice, tj čekam i da mi stigne sms i da onda revoult pročita taj sms i kod u njemu.
Prije samo pin, nema opcije mijenjanja. |
Citiraj:
Tada će kartica biti verificirana i ne bi više trebalo ići preko smsa. |
Prvu transakciju s novom karticom biste trebali napraviti na POS aparatu, i to da vam stave karticu u aparat, ne beskontaktno, s ukucavanjem PIN-a.
Nakon toga je aktivirana i ne bi trebalo biti problema. |
Revolut packs a punch with new glow-in-the-dark debit card
https://www.finextra.com/newsarticle...ark-debit-card Отправлено через SM-G975F |
Citiraj:
Evo i ja danas dobio SMS kako bi vidio info kartice, ... gnjavaža.
Sent from my Pixel 4a (5G) using Tapatalk |
Citiraj:
Znam da je Erste dozvoljavao aktivaciju na bankomatu, ali ne znam da li i Revolt to daje. Odeš kupiš žvake u prvom supermarketu i riješeno. |
Može bankomat
|
Citiraj:
|
Dobio mail za karticu koja svijetli u mraku za 39kn.
je li to konačna cijena ili ide još nešto, dostava +45kn itd? |
Ja sam maloprije naručio i skinulo mi je samo 39kn s računa. Nikakav dodatni šiping nije naplaćen. Piše isporuka do 19.4.
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
Nema postarine, to je ukupno. I ja narucio, cool izgleda barem ovako virtualno.
|
Citiraj:
|
Aaawww ja bi 😔 Ima neki link za posherati? 😁
|
Citiraj:
Ne vidim u aplikaciji opciju da se naruči. |
Nema u aplikaciji, trebao bi na mail dobiti "poziv" pa kliknes unutar mail-a da te prebaci na to.
Bas sam prekjucer pokusavao sa kolegom i nije mu htijelo nikako osim preko mail-a. |
Znaci kada odes na add card i odaberes material plastic, nemas skroz na kraju zeleni krug? Ta zelena je meni bila ta glow in dark.
|
Ako se aplikacija nije dulje palila, treba pričekati dok refresha, na kraju se pojavi zelena.
Fora je, ali ne sjećam se kad sam zadnje izvadio fizičku karticu iz novčanika. Spojena je na mobitel i njime rješavam sva plaćanja. |
Citiraj:
Još uvijek sam malo staromodan i volim plaćati karticom, a ne mobitelom pa nek se nađe. |
Ja ne kužim više taj Revolut. Oću kupit malom neki skin na Robloxu 10kn, prođe prije 15 dana, prije toga ne prođe. Danas hoću opet kupit neki mač 15kn, ne prođe. Malo mi dosadio s tim glupostima
|
Bome, malo se sakrilo!
Thnx svima |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |