![]() |
Citiraj:
|
Kakav zajeb je bila ta 117.-ta minuta...dođe mi zlo kada pomislim...ufffffffffffff.... :(
|
Ništa mi neće nadjebat Thurama i Semiha Senturka.
|
Bome dignuo finu svoticu novca na prvo poluvrijeme X. Jedino je gol mogao pasti iz prekida.
Još će Portugal osvojiti, nažalost. |
Antinogomet nevidjen od tadasnjeg trenera grcke.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
117min sam nekako ladno primio za razliku od prije. A sve da ga nisu zabili, izbacili bi nas na penale. Kad vec nemamo muda da nesto probamo, bolje nismo ni zasluzili :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Danas su bili bolji od Walesa. I zasluženo pobjedili. Citiraj:
Nego, ne znam ko se više grebe za izborničku klupu, Jeličić ili Nešo Bjelica :D |
Citiraj:
|
Nebi qrac :) ja bi bio sretan :)
Nego, fascinantno je da na Ronaldu nije svirano 4 penala koji su evidentno bili. Kroz sezonu su sudili sve i sva a sad na Euru ništa. Malo idiocki kriterij. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
najjaci je bio thuram. lik nije zabio dva gola u zivotu i onda nama stavi dva u jednoj tekmi...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Da, to je tragedija, a ne Kuarešmin gol u 117.oj :(
|
Citiraj:
|
Netko je spominjao gubitnički mentalitet :D
Uopće me ne interesira više Euro, no tako će mi biti teško prešaltati se s Eura na pretkola LP... s jedne kvalitete nogometa na nekakvu drugu, seosku... bogec, već vidim kaj bum klel. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nijedan rezultat nije dovoljno dobar, uvijek nam je netko kriv, netko je prodao... I tako se svako prvenstvo ta 1998. siluje s raznoraznim teorijama zavjere. |
Ivane, D.B. dobro zbori, prodano/žrtvovano, kako hoćeš...takva su to vremena bila.
Jednostavno, moralo je tako biti za dobro svih nas... i hvala im zbog toga. |
Citiraj:
Nemoj se sad fulirat sa chemtrailsima, illuminatima i bosanskim piramidama. Ono je bio čisti biznis. |
Citiraj:
al vodili smo - kak je onda moguće pustit...ipak su naši loptu izgubili u "borbi" nisu je samo tako dali tiramu. |
Citiraj:
Citiraj:
Ali da, svaki put se sjetimo i nikad nećemo zaboraviti. Spletom kasnijih okolnosti, možda i bolje tako. Srbi su likovali 09.10.1999., dakle godinu i par mjeseci nakon toga kako su kući ostavili Bronzane. Sreća da nismo bili prvaci. |
Citiraj:
|
Definitivno je nemoguce da smo jednostavno usrali motku kad je bilo najvaznije. To nam uopce ne prilici. Daleko je vjerojatnije da smo, naime, prodali finale......
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čak su i neki igrači pričali o tome kako su F.T. i M.Ć.B. imali neke govore tipa "bez obzira kako ovo prođe, heroji ste...blablabla" Finale i "idemo do kraja" se nije ni spominjalo. A i odigrali smo tada najgoru utakmicu na tom prvenstvu. Stoga, bez pametovanja "netko je drugi kriv". Nije nitko drugi kriv. Sami smo utakmicu prodali :D |
Veselo tekma počela. Francuzi kao navalili prvih 5 minuta, ali dalje samo Švabi igraju.
|
Muller će izgleda na ovom Euru bit zapamćen jedino po razmjeni grimasa sa Chielliniem.
|
Kak je Giroud spor, to nisu istine, ovo bi valjda i Mandžo sredio.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |