![]() |
Zvuči kao smetje od "zvučnika", sad ti vidi:
- jel se može zamjeniti - koliko je kompliciran zahvat - nađi zamjenski da paše električno i gabaritno a da nije smetje ko ovaj - u veselom duhu nastavi niz :) |
Citiraj:
|
koliko dugo držite mobitel na punjaču? zanima me s obzirom na ove quick charge i te tehnike brzog punjenja do 50-60% za pol sata, sat, znači koliko dugo držite mob uključen u punjač (punjenje do 100%), čisto da mi baterija na samsungu a5 2016 potraje koju godinu, a neželim da mi neizdrži pol dana ko sestri recimo (s4)
|
Nije toliko bitno koliko dugo drzis mobitel na punjacu, jer jednom kad dodje do 100% mob se vise ne puni.
Za bateriju je puno bitnije da se sporije puni. Znaci ako nije bas nuzno, iskljuci fast charging i po mogucnosti koristi neki "sporiji" punjac... |
Cijelu noc ako treba :) Neka battery IC odradjuje svoj posao, a ako ne, neka krepa.
|
Već 5 godina se baš nimalo ne zamaram s time, ako treba punit stavim, skinem kad mi zatreba/ujutro/kad se userem možda je predugo na punjaču :P
Imam i malu bateriju na kojoj zna visit po cijele dane ako je youtube heavy dan i eto ga petu godinu drži dan baterije (galaxy s2) |
Citiraj:
|
Ja (na G5) koristim tronsmart punjac koji ima i 2.0 i 3.0 punjenje. Ako mi nije hitno punim na 2.0, ako je hitno na 3.0
|
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Inace, misljenja sam da je fast charging zaista potreban samo u situacijama kad se zuris i sl. Moj s7 se sa FC-om puni citavih 20-tak min manje nego sa standardnim punjenjem (na original punjacu), tako da mi to apsolutno nista ne znaci u zivotu, a pritom se mob i baterija manje griju. Mislim da to ne moze biti lose ;) |
Znaci mogu iskljucit fast charging u opcijama i punit normalno tj. sporo na njegovom orginal punjaču?
|
Citiraj:
|
Kupio ženi jučer A5. Mogu vam reći da skoro što nisam svoj S6 zamjenio za to čudo :)
|
Je super je mob, meni osobno bi bio perfektan da je veličine A3 modela, ali s istim hardverom unutra...
mora se neka zamjerka nać, jel :goood: |
ZAsto mi ne dopušta prebaciti muziku na sd karticu, dopusti samo na memoriju uređaja, a za karticu mi kaze da je prekinuta veza ili uređaj ne reagira!? A5 2016, google mi bas i nije puno pomoga, ai u strci sam za trazit rješenje, pa ako ima ko zna u čem je kvaka...
|
Kartica je u qrcu možda.
|
Probaj malo očistiti kontakte na kartici pa probati, ali vjerojatno je riknula.
|
Citiraj:
|
|
Striko sammy opet u nevolji...:fiju:
Btw, ekipa sa S7/S7e - jel vam stiga kakav update ili bar security patch od 8. miseca? Ja sam jos na BPH6, August 1. security patch... |
Vidi post #1600 od 30.09 ;)
|
Bphj sigurnost 1.9.2016. Stiglo prije 10tak dana
|
Ja još uvijek na BPH6 i nema ničeg novog kad zatražim update
|
Ima li netko da je na S6 napravio ovaj zadnji update od nekih 152mb.. Ja otkad sam ga napravio dobijem neke bolesne tonove kod svake obavijesti, kao neki dupli tonovi, dodje mi view poruka ali prije default tona zazvoni još neki čudni ton nešto slično ko kad ga spojim na punjac? Mislim nisam poludio.. Ali toga do sad nije bilo? Ima li još itko nešto slično, i zna li kako ugasiti.. Jer brate iritira.. :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
|
I moj je iz VIP-a
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
S tim nisam imao problem, kako ga namjestim tako i ostane.
|
Citiraj:
Random dolaze, jos nisam skuzio neki raspored. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:20. |