![]() |
Citiraj:
Kod ctf-a nije naglasak na individualnom scoru, za to je team deathmatch i deathmatch. Ovdje se radi o cijelom timu i nadmudrivanju drugog - zato i je toliko prokleto zabavno, kad igraš sa smislom :) p.s. još kad bi samo bilo rifle only :clap: |
Ja i Vlatko smo probali na modemu, i na dozi je ping bio oko 250-300...
večeras vjerovatno i ja stižem :rambo: |
E jebiga i ja sam jucer bio lak na okidacu, malo sam bio paničar:D:D pa su neki malo nastradali:D
No, kaj ocemo onda ekipe slozit? |
Citiraj:
Može, mogle bi i ostat iste ekipe kao jučer, sad smo uigrani već :) Samo podjela u timu i rotacija, npr. da ne čeka uvijek isti u bazi, a isti idu po zastavu.. Važno je poniziti protivnika buahahaa:rambo: :confused: |
Ocemo se podjeliti u 2,3,4 tima pa da smo uvijek u istom "ogranku" ?
Crveni i Plavi, Žderonje i Vegani, Intelaši i Amdejaši, FanATIci i nvidioti ? :rolleyes: |
Cat, kaj si odma ironican?;)
Tak i tak ce vjerojatno to sve propast jer tesko da ce se uvijek okupiti tim...uvjek dodje do toga da netko ne moze.... E, al da bih htio vidjet fajt izmedju Zderonja i Vegana...bih:D |
Nisam ironican, ali mislim da bi bilo najbolje da se drzimo po par dana u timu sa istim ljudima, pa cemo bolje savladati CTF taktiku.
|
aha.........
a i da vam odam tajnu >Jeltz navodno trenira u lokalnoj igraonici sa lokalnim osmasima,skuplja fore i hintove za fajt drugi mjesec,naime bez Jeltza ekipa Zderonja nije i nemre bit kompletna,Vucko bi mogel upast odma po gabaritima,jos kojeg pridruzenog najdemo......he-he,samo bi pauze izmedu mapa trebale bit bar vuru,vuru i pol da stignemo nekaj sitno prigrist prije sljedeceg napucavanja..:rolleyes: :D :beer: :beer: eee,da i Mister M bi dobro dosel,makar da temeljito cuva zastavu i podgrijava klopu dok se mi ne vrnemo iz skupljanja okolo..:D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajmo malo na napucavanje:D
|
Citiraj:
Kojim gabaritima? Pretpostavljam igrackim:D jer, po fizickoj predispoziciji nisam vama ni do kolena, dragi predsjedniče:):beer: |
vec su te uzeli pod okrilje... :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To je valjda zato kaj sam rekel da cu Mitzeku cuvat đale dok bu jel hladetinu:cool:, al nije to lagana zadaca, velika su to ledja...a i hladetine je puno:D Narafno, mitzek, samo se salim, dajem ruku u rostilj za precjednika!: CoolRamb Evo upravo se vracam sa bojista, ZED i ja smo se malo propucavali...i uglavnom, obojca imali 14 death-a i 34 killa i ZED zavrsio kao pobjednik :confused: :) |
Citiraj:
Ak može HITNO. |
aha..ima decec potencijalaa...
a valjda da nam se dodovori cuva nam leda u CoDu....samo je uvek u kontra ekipi pa nam cuva leda da nam se sve dimi iz njih..:rolleyes: mam sam spekca dograbil od bijesa kaj me nejde...,ondak sam se malcice popravil,sve dok me squaw nije pozvala da joj glumim grijalicu u krevetuljku...:rolleyes: :D :D a to se ne odbijaa,vjerujte iskusnom papucicu..jel tak Paskeeee???:rolleyes: :rolleyes: :D i ondak ,sam ja stari ,debeli i napace gladni Zderonja se vugnul i napravil mjesta mladim lavovima da se spince prek nisana... al bum se ja vrnul....sam dok se najedem i popijem koju...:beer: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vec sam mislio da je fish poceo igrati pa da nekoga i sa gushtom ubijam. :D ;)
|
Citiraj:
|
Kaubojske price i ratna ljepota nasheg E.T. :D :D
http://img83.imageshack.us/img83/1331/cod17ib.th.jpg http://img83.imageshack.us/img83/5475/cod23qt.th.jpg |
kaj se bunis???
pa imas mene,mene je teze fulat nego pogodit...:p :p :rolleyes: :D ajde veceras ko bude visak idemo na Dozu,ha? pa ak neko uljeti, mi svi skupa protiv ostatka...:smoke: |
krepati cu od smijeha... :D :D
bila je dobra ona slika mrkonje sto je rak neku vecher opichio. ladan pogled. :D :smoke: |
Citiraj:
pa oni koji ne budu mogli na NOB, neka se prebace na DOZU. i tamo cemo isto malo :rambo: . chekam vecher. :smoke: |
Citiraj:
|
Nino kakva je to grafika:D
Nije čudo kaj nemreš nikog pogodit:clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ca sam lepi...:D
Masni zasto netrcis s pistoljem kad nosis zastavu? Cesto sam mrtav pa imam 10 sekundi za gledat ki ca dela...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |