![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zaslužena kazna :)
|
Sutra čekićari kod MU. Jaka špica i napad u oba kluba, loša obrana. Bit će to prava pravcata golijada, mislim da će svaka momčad zabit barem 2, na kraju pobjeđuje MU sa 4:2, ili čak više
|
Stoke city 2:0 :D :D :D :D Koji carevi! :D
|
a koji vrag glumi ovaj Bayern, skoro poluvrijeme 0:0, ajde dajte, treba mi gol u 1. pol.
|
Ne glumi nego gubi :)
|
E Bayerne....igrao ja 2/2, a ono..
|
AJMOOO MU!!!!!
|
Citiraj:
I puf. Padnem. 0:1 pobjeda borusije. Nemam pojma na koju foru je to derbi, valjda zato jer su ovi prije 30 godina vladali njemackom? Neka to objasni onaj koji se malo vise razumije u to. No od tada izbjegavam igrati tu utakmicu. I svaki put je napeto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To što tebi nije jasno kak je to derbi, ne znači da to nije derbi 😁 Na rezultatskoj razini razlika između klubova je nebo i zemlja. No tenzije su oduvijek tu i uvijek će ih biti. K'o da npr. Hajduk ispadne u 3. ligu - ne bi bili direktni rivali Dinamu (nisu doduše ni sad 😆), ali tenzija bi na utakmici između njih bilo svakak. |
Bravo Bilicu. :D
Nebi MUu looseri zabili ni da igraju do slijedece nedelje. |
Nisu forsirali danas, treba pobijedit Wofsburg u utorak
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma tl;dr je bilo - sorry maj bed haha 😁 Uglavnom to ti je ono - te utakmice su oduvijek takve, nije to niš novog. Uvijek teške utakmice - pogotovo zadnjih ~5 godina. |
Ovaj Chelsea je toliko negledljiv da me prostata počela boljet na kraju prvog poluvremena....
|
Citiraj:
Op,op ,evo nas na 4 boda!:fiju: |
Ode Čelzijev niz od 2 utakmice bez poraza k vragu 😞
|
Citiraj:
Prvi poraz i evo special onea! A ovaj u Chelsea! |
Ma zibe s benitezom...uzas...
Cfc je komedija.nije humano koliko to lose izgleda. :D |
Citiraj:
Ček govoris da bi Mou mogao nazad u Real? Btw bravo Valencia |
Oni koji su se najvise nasladjivali kad je mutd pao sada najvise placu nad chelseom. Karma is a bitch
|
Citiraj:
|
Bolje da si sutio. Taman sastavljam listic i htio ubacit mutd na listic sad ga moram brisat
|
:D :D :D :D |
Citiraj:
|
Livepulu ponisten cist gol.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |