![]() |
Citiraj:
|
Jedno pitanjce za vlasnike 1020. Jer ima RAW u auto modu? Znam da ima u manualnom al me interesira dal ima i u autu..
|
Naravno da da. Kad izabereš dng + jpeg, radi tako bez obzira radio ti manualno ili ne. Isto je na ostalim Lumiama
|
Negdje sam naletio na to pitanje pa me zanima. G4 nema RAW opciju u auto modu, nemaju ni sve kamere kolko sam vidio. Novije ugl. imaju. Thx..
|
Detaljne specifikacije L950/XL. Hint: obje će imati Glance, skeniranje zjenice oka, brzo punjenje i USB-C konektor
http://www.windowscentral.com/new-mi...-950-xl-slides |
L550 nece imati USB-C, slabija zadnja kamera u odnosu na L535
|
1 privitaka
Citiraj:
S obzirom da ima mSD utor, kad bi multifunkcionalni (ili mSD ili druga SIM kartica) , mozda bih cak i razmislio da prijeđem na WM. |
Ozbiljno me privukla Lumia 950 dok nisam procitao da bi mogla imati OLED display. Jednom imao i vise nikada :hitthewal:
|
Citiraj:
Ja pak ne bi na ništa drugo :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
:D |
WP + (SAM)OLED je win kombinacija. Ekran na L1520 je odlličan, ali pokraj ekrana na Ativu izgleda kao da je nižeg ranga.
|
Citiraj:
|
S obzirom da jos dobivas lovu na racunu, mislim da za tu cijenu nema boljeg paketa.
|
Citiraj:
|
Slažem se.
To mi je isto minus na 950, ali usprkos tome - na popisu za kupnju je. Kad padne cijena, naravno. |
Kao friški vlasnik S6 Edge (koji ima AMOLED) slika se može postaviti da izgleda prirodno i lijepo. Nisu više onako ogavno napadne boje a opet postoji prednost crne kao prave crne.
Ne bih zato isključio AMOLED ekran kao najbolju verziju ekrana za smartphone, dapače - ako 950 bude imala ekran kao S6 onda nema straha, samo prednosti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bilo bi bolje da je kod 950 na tih 5.2" obicni FullHD LCD nego ovaj QHD OLED, onda bi cijena mogla biti dosta niza, a i baterija bi bolje trajala, te bi GPU bio manje opterecen.
Ali imat ce oni sigurno i FullHD modele u 850 seriji... |
A problem je izbacit flagship s ekranom kakav koristi 95% novih mobitela 5 jeftinijih od 950. Više bi izgubili ljudi nego dobili cijenom, pogotovo zato što bi svaki review popljuvao ekran, iako on sigurno ne bi bio loš
Zato treba radit modularne mobitele s komponentama na klik, pa si uzmeš ekran 5k ili fullhd, kameru 50MP ili bez nje... samo da je windows phone. |
U principu AMOLED je novija tehnologija s boljim kutevima gledanja...ako se stavi crni background ne treba brinuti o potrošnji. Također OLED se dalje razvija a IPS je ips više manje isti. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se OLED dalje razvijati ali definitivno je crna boja puno bolja...I sad si zamislite da bi vi na svom novom 6 inchnom phonu gledali neki film.....koji ekran ha? hehe
|
Samo se nadam da neće zeznuti 850 s S4XX procesorom i 1GB RAM-a.
|
Lumia 535, problem se ekranom je prošlost? Uzeo bi jednu novu u Simpi.
|
Citiraj:
Ništ novo... |
Citiraj:
|
Je nestao još nekome WeatherApp sa lockscreena? Prije sam ga imao za izabrati u opcijama a od pred par dana ga nema. Kako se to može dogoditi, nisam updateao telefon niti išta.
|
Citiraj:
Znam da ti moj post nece puno pomoci, ali cisto da znas da nisi jedini kojemu se to dogodilo pa da se ne moras misliti da je do tvog mobitela. |
Reinstall?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:47. |