![]() |
Ja igram Uni 5 :)
|
ja sam u uni 1
a buljo, ne bi pohvalio moj trud? :D i kaj ti jos igras 4???? |
Ja sam neki dan odustao od ogame... Uni1 oko 200 000 bodova, naniti 5 oruzje 12, stitovi 12, oklopi 12... Mjesec na maticnoj, jaka obrana na maticnoj. sa kolonija vukao oko 3 mil metala, 2 mil kristala i mil. deuterija... falili mi samo gravitoni za istrazit i to je to sve ostalo zeleno... Da stvar bude bolja, nisam imao ni jedan bojni brod zadnjih pol godine...
Moje koordinate su bila 3:314:12 SKSWing savez, nek netko napise kako moj acc sad radi i na kojem je mijestu... |
Dajte se poklopite po ušima.
Ja u UNI9 već imam nanite lvl1 i na jednoj lvl2. Intergalaktičku lvl 2 koja zbraja 3 istraživanja po lvl 10. S tim da sam ja jedan od slabijih. Morate se više truditi. |
care acc ti je u modusu, i 799 si :)
|
Jack nisam mislio da si toliko lud za tim nanitima :D Svaka čast
A jesi li me poslušao šta za flotu? Ili ipak nisi :D |
jesam, patim na brzinu izgradnje :D
sto se tice flote, naravno da jesam, onaj dio sto se tice krstarica sam poslusao ipak sam shvatio da se isplate, pa zadnje vrijeme samo krste stancam: goood : |
|
Evo mala obavjest.
Zbog učestalih Pizd....ja od strane GO-a i SGO-a na ogame.ba Cro Fire više ne igra tamo. O tome je poslan i literarni rad njemcima. Sami sebe prijavljujemo za doživotni ban iako smo bili 1. savez. Od jučer nas možete naći na Ogame.org UNI25 Ako nekog interesira neka se javi. |
Tako je, svi se selimo na UNI 25.org, ima nas već 20, očekuje se svih 30 da dođu tamo :)
|
Citiraj:
Evo ja sam poslao zahtjev uni25 org. valjda jos ima mjesta. |
Dobro nam došao.
Očigledno ovi na .orgu nisu svjesni šta je došlo u UNI25 jer nas inače nebi pustili u UNI. Borg + Alien + Predator su mala djeca iz vrtića naspram nas. :D |
hehe ovo bu gadno ispalo... :D dobro je da smo svi ovak dosli na org.
|
Hebite se. Ja taman igram uni 24.
***iga idem u 25icu :D |
Citiraj:
Zadnji put si nas stavio na stup srama kad ti je naš gazda dao ključeve. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Idem onim prvima koji ce vam objavit rat. Evo vec imam 4 akaunta. |
Citiraj:
Samo da ti velim da imam u sustavu šestoricu za farmat, ali su toliko nesposobni da su mi u 2 dana postali zeleni. |
Sta je savezom "CRO fire"?
Vidim da postoji u UNI 11, da imte nesto vise od 10 clanova i da je osnivac Renesis. Je l vi igrate tamo redovno ili samo rekreativno? |
CRO FIRE UNI 11 je FAKE, to nisam ja, niti bilo tko od nas...
Sada igramo UNI 1 @.ba i UNI 25 @.org... |
efo i mene u uni 25@org :D:D:D
|
Citiraj:
Ajde CK ubaci ga u savez da mu vidim online status :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hebo vas ja da vas hebo.... U listi sam u uni 24 i sad bi trebao ispočetka u uni 25 počet. Mrš.
A tak sam htio amdejca ubit ko zadnjeg zeca... :D |
Fleks daj mi samo svoje kod.: CoolRamb
|
u nashem savezu @org se u toj mjeri spama kruzhnim da su nashi dragi Eksperti zaboravili ovu temu koja nekima predstavlja sentimentalnu vrijednost: nono :
:D :D :D |
ma dok ja ne počnem opet prakticirat željeznu ruku ništa... vidim ja...
ah, ima tamo neka kvačica na kružnima, čemu li to služi :D |
Smo dobe rank: "Na odvikavanju" :D
|
sta ste jos uvijek na tim drogama... :eek: *bemti odvikavanje, da mi je sad malo stari account...*
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:41. |