![]() |
Nikako zadovoljiti ljude :) Mene veseli promjena i par tih sitnica. Shutter lag mi je nestao, a vidjet ću hoće li mi nestati problem s dupliciranjem video fajlova.
Glupo je reći da nema ništa novo |
Jel ide taj update ma 8S?
|
Lako ih je zadovoljit, ali nek se nesto stvarno "updatea". Ovo je realno gledano (iako sam korisnik wp) sitnica, nokia se ajmo reci potrudila i to bi to.
|
Vlasnici L620 u Amberu su osakaćeni za double tap i radio
|
Citiraj:
Bacite pogled ovdje, ne bih se čudio da sljedeći update sadrži 3-4 stvari s vrha popisa. Svaki prijedlog se detaljno prati Citiraj:
|
Citiraj:
ovo su izdali cisto da ljudi ne zugaju kako su obecali ceste update-ove, a nisu nista napravili. veci bi dojam ostavilo nesto zaista funkcionalno, kao primjerice, scrollbar sa strane, automatsko slaganje playliste po strukturi u filesistemu (folderi), on the fly playliste, bluetooth transfer... no eto, veselimo se. Tj. veselit cemo se kad stigne na lumiu 620. |
Pozdrav
Zanima mje jeli netko instalirao gdr2 update na htc 8x na t-mobileu? Hvala;) |
ne znam jeste li isprobali aplikaciju Vieather. Odlicna i predivna aplikacija za vrime.
|
Kao i obično, MS i sigurnost ne mogu stati u istu rečenicu. Ovaj put su pogođeni WP mobači.
http://www.bug.hr/vijesti/propust-wi...ma/125695.aspx |
Dakle, moraš imati pristupne podatke za mrežu s PEAP-MS-CHAPv2 protokolom, kako bi se možda spojio na fejkanu mrežu koja će ti pokupiti login podatke od firme da bi možda našla neke korisne podatke...
Ovo se možda odnosi na 0.01% korisnika u svijetu čije firme koriste baš taj protokol i nakon njega ne postoji apsolutno nijedan drugi sustav zaštite bitnih podataka. Što se mene i 99.99% korisnika tiče, ništa zabrinjavajuće. Veći sigurnosni propusti se otkrivaju na Androidu i iOSu na tjednoj bazi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobra je aplikacija :D |
Meni je definitivno Amazing Weather HD najbolji weather app, jest da nije đabe i da su dobra i ova free riješenja ali je app stvarno vrhunski.
|
Citiraj:
evo coda http://www.nokiainnovation.com/wp-co...ng-Weather.png |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo kako fercera kamera na L1020
http://www.youtube.com/watch?v=ezIZjFt80kQ#at=69 |
ja koristim Weather View
meni jedna od ljepsih i s poprilicno informacija |
Jedan GDR2/Amber ali to nije sve....
Isprobao i radi. Pozivatelju javlja da je korisnik zauzet. Daveži/bivše cure/dečki i ostali napasnici be gone :D |
Jucer sam uzeo huawei w1 i zanimaju me dali se moze ugasit punjenje baterije kad je mob spojem usb-om na pc?
|
To nisam vidio još od doba SonyEricssona K750. Ne možeš.
|
P.s. Ne kontam uopce zasto bi netko htjeo da mu se mob ne puni kada se spoji na racunalo :).
|
Kao nije zdravo za bateriju, ovo ono. Nisam na zadnjih par mobitela primijetio da mi je učestalo spajanje na komp i nadopunjavanje baterije utjecalo na njen životni vijek.
Štoviše, otkad imam smartphone, nadopunjavam ga već kad dođe do 50%, ali ga svaki mjesec barem jednom ispraznim do kraja. |
Ne vidim potrebu da se puni jer ga ukopcam u pc samo na par min dok nesto ne prebacim
i dali moram instalirat neki software na pc za bluetooth prebacivanje posto vidim da se mob i pc vide ali se nece slat? |
Dopunjavanje baterije na novim generacijama ne utjece na istu kao kod starih nihm baterija. Totalno praznjenje nije preporucivi.
|
tako je. najgora stvar za Li-Ion baterije su veliki skokovi u količini pohranjene energije. preporučljivo je spojiti mob na izvor struje kad god je to moguće.
|
GDR3 se već testira na veliko. Već i screenshot izletio
|
|
pozdrav, što se tiče tog gdr2, tko odlučuje za koje je mobitele. Ja imam huawei w1 i kako mi se čini neću ga moći nadograditi, a stvarno je potrebno jel ima velikih nedostataka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:24. |